Cautare

747 de rezultate pentru "coada la buletine" (3.03 secunde)
Asta deoarece ministrul, pe baza datelor obtinute din teritoriu, a ajuns la concluzia ca majoritatea romanilor merge la doctor cind este deja prea tirziu sau cind are nevoie de operatii, ori de alt fel de tratamente costisitoare.
Cand vine vorba de platit cine stie ce taxe, rate, datorii fel de fel si ai de stat pe la ghisee, mai bine iti vine sa-si iei o saptamana de concediu ca sa poti face fata cozilor infernale.
De cateva zile bune, putine sunt canalele de stiri si publicatiile care reusesc sa se abtina de la a transmite imagini si relatari de la cozile cu pensionari care doresc sa-si depuna cererile pentru obtinerea unui bilet intr-o statiune sau pentru a primi diverse pomeni.
Aproape in fiecare zi, in imediata aproiere a Palatului de Justitie, trecatorii care mai au timp sa se uite si in alta parte decat la masinile care trec haotic prin super-intersectia din zona pot observa o coada pasnica, ordonata si batrana, alcatuita din pensionari care asteapta rabdatori, in soarele crunt, sa le vina randul.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local. ... Duminica, incepand cu ora 7.00, alegatorii din 20 de localitati sunt chemati din nou la urne in cadrul unor alegeri locale partiale.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: In vizita la caprele din Vaslui. ... - mi-am spus, dupa ce, de la Revolutie incoace, guvernarile care s-au succedat nu au reusit sa-i dea de cap.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Ana Capaneata a participat recent la targul de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Astfel, la intoarcerea de la Bucuresti, deputatul a trebuit sa treaca prin Satu Nou, aflat in carantina ca urmare a depistarii virusului gripei aviare la pasarile din localitate. ... "Toata lumea statea la coada, linistita, numai ambulanta a trecut prin focar ca prin branza.
Corectitudinea politica limiteaza si chiar incalca dreptul la libertatea opiniei (Autori: Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
Detaliile pe care le redau in continuare se bazeaza pe corespondenta si discutiile telefonice pe care le-am avut cu el, incepand din 2005, ca si pe o ancheta facuta in 2014 de o realizatoare de la un post de televiziune din Bucuresti.
Biletul prin care premierul Calin Popescu-Tariceanu i-ar fi cerut presedintelui Traian Basescu sa intervina la Parchet in favoarea omului Dinu Patriciu si pe care fostul consilier prezidential pretinde ca l-ar fi vazut este pe cale sa devina o telenovela, dar si sa se transforme intr-un nou scandal pe traiectoria Palatul Cotroceni-Palatul Victoria.
Astfel, presedintele Organizatiei Judetene a PC, Eugen Durbaca a anuntat ca inca nu s-a hotarat spre care dintre cele doua functii se va indrepta, dar, din cate am observat cauta candidat pentru a-l arunca in cursa pentru Primarie, ceea ce ne duce cu gandul ca actualul sef al Consiliului Judetului si-ar mai dori inca un mandat la carma acestei institutii.
Craiovenii au scapat de statul la cozi la ghiseele Serviciului de Impozite si Taxe al Primariei Craiova din incinta fostului Liceu Auto. ... Pe un panou electronic este afisat numarul bonului, cand iti vine randul sa intri, iar o voce te pofteste la unul dintre ghisee.
Inghesuiala ieri la DGFP Dolj. Pentru a ajunge la ghiseu, contribuabilii trebuie sa-si ia bon de ordine, eliberat de la automatele amplasate la intrare in sediu. Unii sceptici le-au ignorat si s-au asezat la coada, creand in acest fel nemultumiri.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
Scandalul administrativ de la varful Prefecturii Dolj, care are doi subprefecti, dar un singur post liber, scoate la iveala o realitate cruda.
Emil Boc a povestit cum l-a prins in brate pe Henri Paul Premierul Emil Boc a dezvaluit ca l-a prins in brate pe ambasadorul Frantei la Bucuresti Henri Paul, care a lesinat joi la receptia data de Ziua Nationala a Frantei, dupa ce a vazut cu "coada ochiului" ca acesta nu se simte bine.
google-analytics.com