Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.

Deputatul PSD Gorj, Vasile Popeanga, va solicita ministrului economiei, prin intermediul unei interpelari, verificarea conditiilor in care Ionel Mantog ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni. Vicepresedintele PSD Gorj sustine ca Ionel Mantog nu indeplineste toate conditiile necesare pentru a ocupa postul respectiv si ca ii va adresa o interpelare si premierului Emil Boc, prin care va solicita verificarea celor sesizate. Despre liderul PDL Gorj, Popeanga mai spune ca nu ar semna toate documentele care ii sunt prezentate, de teama sa nu incalce legea, si ca alti salariati ai Complexului Energetic de la Turceni semneaza in locul directorului economic. "O sa fac aceste interpelari catre premierul Emil Boc si catre ministrul economiei, Adriean Videanu. Nu ii este rusine sa incaseze bani, neavand conditiile sa ocupe acest post? Astept sa vad rezultatul verificarilor. Dumnealui nici nu semneaza documentele pe care le primeste, ci le semneaza altii in locul lui. Nu are conditiile de incadrare pe post, dar ia bani. Ia zeci de milioane de lei vechi si el nu semneaza. Baga tineri la semnat sa traga ei belelele. Cand nu o sa mai fie Videanu ministru, nu o sa mai fie nici Mantog", a declarat Vasile Popeanga, fost membru al PD Gorj in urma cu mai multi ani.

Mantog se lauda
cu viziunea

Ionel Mantog, liderul pedelistilor gorjeni si directorul economic al Complexului Energetic de la Turceni, se afla de cateva luni in contre cu pesedistul Vasile Popeanga. Cei doi isi lanseaza reciproc acuzatii pe diferite teme. Mantog spune despre Popeanga ca are neamurile angajate la Directia Generala a Finantelor Publice Gorj si sustine ca, de acum, se va "ocupa" serios de Vasile Popeanga. "Nu m-am ocupat pana acum de Popeanga, dar o sa ma ocup. 'Ditamai' parlamentarul Romaniei se ocupa de mine. Oful lui e ca nenorocirile care se faceau la Finante nu se mai pot face acum. Referitor la discutiile privind serviciul meu de la Turceni, pot spune ca nu este adevarat. Semnez doar pe procedurile care imi revin. Pe ceea ce revine contabilului-sef si sefului Departamentului comercial semneaza ei. Popeanga si baietii de la PSD, oameni mici, trebuie sa stea la coada tigaii, la coada vacii si sa-i lase in pace pe oamenii cu viziune", a mentionat pedelistul Ionel Mantog.