Cautare

747 de rezultate pentru "coada la buletine" (2.72 secunde)
Adica la Fetesti. Vara, cand traficul devine mai complicat, a devenit deja o chestie obisnuita sa pierzi vreme buna, asteptand la cozi kilometrice pentru a-i da lu’ nea statu’ banii de care vrea sa te jecmaneasca. ... Ca doar n-o sa ajunga cocalarii si pitipoancele stresati la plaja!
Peste 1,2 milioane buletine de vot au fost tiparite pentru alegerile generale de duminica. Tipografia desemnata in urma selectiei de oferte organizata de Prefectura a terminat activitatea pentru scrutin, iar subprefectul Paul Popa a predat presedintelui Biroului Electoral Judetean, Adrian Toporascu, toate materialele receptionate de la societatea Musatinii.
Discursul triumfal al lui Basescu la aflarea exit-poll-urilor de sambata seara a omis un element esential, asupra caruia au atras atentia PSD, PNL si PC, si anume ca romanii s-au prezentat in procent de sub 50% la vot la nivelul intregii tari.
Cele peste 20 de milioane de buletine de vot pentru alegerile europarlamentare au fost tiparite sub paza a aproximativ 50 de jandarmi, pe timpul acestei operatiuni nefiind inregistrat niciun eveniment care sa pericliteze securitatea buletinelor, a informat joi Jandarmeria Romana.
La randul lor, membrii coalitiei guvernamentale s-au folosit de articolul 200 din Regulament, care stipuleaza ca Biroul Permanent are dreptul de a propune plenului Senatului candidatul la functia de secretar general.
In urma votului nu a fost desemnat nici un cistigator, deoarece s-a constatat ca in urna erau mai multe buletine de vot decit alegatori. ... Biroul Executiv Judetean al PSD a dezbatut cauzele mai mult sau mai putin obiective care au dus la pierderea alegerilor locale, parlamentare si prezidentiale.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
Astfel, sunt considerate infractiuni impiedicarea prin orice mijloace a liberului exercitiu al dreptului de a participa la referendum, violarea prin orice mijloace a secretului votului de catre membrii biroului electoral al sectiei de votare, ori de catre alte persoane, promisiunea, oferirea sau darea de bani, ori de alte foloase, in scopul de a determina alegatorul sa voteze sau sa nu voteze in cadrul referendumului, votarea de catre o persoana care nu are drept de vot, ori de catre o persoana care avand drept de vot o face de mai multe ori in ziua referendumului, tiparirea si utilizarea de buletine de vot false, introducerea in urma a unui numar suplimentar de buletine decat cele votate de alegatori, falsificarea prin orice mijloace a documentelor de la birourile electorale, atacul prin orice mijloace asupra localului sectiei de votare, furtul urnei sau al documentelor electorale, deschiderea urnei inainte de ora stabilita pentru incheierea votarii.
Romanii care merg duminica sa voteze la referendum si pentru europarlamentare vor intra in aceeasi cladire, dar vor fi nevoiti sa treaca pe la doua comisii. Ei vor primi doua buletine de vot si vor introduce buletinele in doua urne distincte.
Romanii care vor sa voteze duminica si la referendum si pentru europarlamentare vor merge in aceeasi cladire, dar vor fi nevoiti sa treaca pe la doua comisii. Ei vor primi doua buletine de vot si vor introduce buletinele in doua urne distincte.
La alegerile pentru Parlamentul European s-a inregistrat un numar record de votanti pe liste suplimentare, fiind vorba de nu mai putin de 16.078 de persoane, ceea ce reprezinta un procent de 10,81% din galatenii care s-au prezentat pe 25 noiembrie la urne.
Presedintele PD-L Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, reuseste un tur de forta impresionant, participand la aproape toate lansarile colegilor sai de partid, luandu-si astfel in serios si functia de sef al democrat-liberalilor constanteni, nu numai de candidat la Primaria Constanta.
Prefectul Bihorului, Mircea Ghitea, a declarat ca pana ieri au fost tiparite toate buletinele de vot necesare, respectiv 2.235.152 de buletine de vot, dintre care 2.232.080 sunt buletinele de vot necesare pentru exercitarea votarii de catre alegatorii inscrisi pe listele permanente, listele suplimentare si rezerva de 10%.
Candidatul PSD pentru sectorul 3 al Capitalei a anuntat ca duminica va efectua o numaratoare paralela, cel putin la sectorul 3, si va avea propriul exit-poll la iesirea din sectia de votare.
Numar imens de voturi anulate in orasul nostru atat la alegerile pentru functia de primar, cat si la cele pentru Consiliul Local.
Comunistii moldoveni au scazut la 44,7%, dupa numararea a 99,8% din voturi, mentinandu-se totusi la 48 de mandate in viitorul Parlament, a anuntat Comisia Electorala Centrala. ... Aceste date nu includ voturile exprimate la sectiile de la ambasada din Romania, China, Israel si orasul german Frankfurt pe Main.
BEC a validat ieri 2.247 de buletine declarate initial nule, Traian Basescu obtinand in plus fata de Mircea Geoana 273 de voturi, iar oficialii BEC au declarat ca erorile constatate sunt "chestiuni de interpretare", cum ar fi faptul ca unele buletine aveau stampila aplicata tangent cu chenarul.
Nu e vorba de o profetie a la Mama Omida - mai ales ca o cutuma a vrajitoarelor le retine, in general, de la a face asemenea predictii - ci de presupuse informatii exacte aflate in posesia lui Vadim.
cum va incerca regimul Basescu sa faca 40 la suta in 2012 Metoda Paris, completarea cu oameni, metoda Pinalti, "fertilizarea in vitro" sau tehnica magnetului si a piliturii de fier sunt doar cateva dintre mecanismele de manipulare/ propaganda cu care PDL spera sa se mentina la Putere.
Cei doi isi vor disputa victoria finala in cel de-al doilea tur, la 6 mai , potrivit unor surse concordante, citate de AFP.
google-analytics.com