Cautare

618 de rezultate pentru "claudia pavel sinaia" (2.64 secunde)
"In 1968, cand ne-a vizitat tara Charles de Gaulle, presedintele Frantei, eu am avut sarcina sa ii aranjez unde sa doarma, la palatul din Sinaia, unde a trebuit sa demontez tabliile de la pat, pentru ca era foarte inalt si nu incapea.
Reuniunea ar fi trebuit initial sa se desfasoare la un hotel din Sinaia, dar ulterior a fost ales Motelul Romanesti de langa Ploiesti, informeaza Adevarul.
Regele Mihai I al Romaniei s-a nascut la 25 octombrie 1921, la Sinaia, ca fiu legitim al Regelui Carol al II-lea si al reginei-mama Elena.
Regele Mihai I al Romaniei s-a nascut la 25 octombrie 1921, la Sinaia. Este fiul legitim al Regelui Carol al II-lea si al Reginei-mama Elena.
Iliescu nu a votat pentru excluderea lui Geoana si Vanghelie din partid si nu s-a deplasat la Sinaia la ultimul Comitet Executiv al social-democratilor.
Liviu Dragnea, presedintele PSD M-am intalnit astazi cu senatorii, deputatii si europarlamentarii social-democrati, inaintea inceperii unei noi sesiuni a Parlamentului Romaniei, luni 1 februarie.
Am hotarat astazi, alaturi de colegii mei, ca aliantele electorale vor fi stabilite independent la nivel local / AGERPRES Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, 29 ianuarie 2016, la Sinaia, ca social-democratii vor propune UNPR si ALDE incheierea la nivel local de acorduri de colaborare pentru alegerile locale, el adaugand ca PSD nu va face aliante cu PNL sau PMP.
Sinaia - Director general, Presedinte al Consiliului de Administratie, Perioada: 1999, Responsabilitati: General Management - Grupul de firme SIGA Campina Director executiv, Perioada:
In 2004, inflatia va avea o cifra BNR apreciaza ca inflatia in 2004 va fi cu o singura cifra, dupa cum a declarat ieri la Sinaia Adrian Vasilescu.
Astfel, trei nopti de cazare la Caciulata, costa, la doua stele, 2.100.000 de lei, iar la Sinaia, in aceleasi conditii, 2.400.000 de lei.
Astfel, pentru o noapte la particulari, turistii trebuie sa scoata din buzunar intre 500.000 si 750.000 de lei pe camera in zone precum Predeal, Brasov, Busteni, Sinaia.
Potrivit presedintelui ANT, Ovidiu Iuliu Marian, in Sinaia, una dintre cele mai importante statiuni de schi, nu este nici o partie omologata, desi exista programe de dezvoltare a acestui segment, ceea ce inseamna ca autoritatile locale nu se implica suficient si nu omologheaza partiile.
Daca imi propun 5% inflatia, o dublare a preturilor la gaze, care au urcat de la 150 de euro la 260 de euro pe piata internationala, imi schimba de la 2% la 3% contributia la preturile de consum pe acest segmenta€œ, a explicat Isarescu, prezent la sfarsitul saptamanii trecute la un seminar pe teme economice care a avut loc la Sinaia.
Potrivit reprezentantilor agentiilor de turism, pana acum s-a vandut aproximativ 70% din oferta interna, iar cele mai cautate statiuni au fost Poiana Brasov, Busteni Sinaia.
Potrivit datelor lor, preturile locuintelor oscileaza intre 30.000 de euro (o garsoniera intr-un bloc nou construit) si 300.000 de euro (o vila cu sase camere, patru bai si teren cu o suprafata de 900 de metri patrati in cartierul Cumpatu din Sinaia).
in urma intilniriia, de la Sinaia a parlamentarilor liberali, Varujan Vosganian, presedintele Comisiei Finante Banci din Senat, a declarat ca in cursul acestui an se vor face totusi unele modificari.
SC Evalstar Serv SRL Beius comercializa electromotor pentru Raba, Saviem, Aro si injector - Aro care nu erau insotite de certificate de garantie, distribuitorul produselor fiind MEFIN Sinaia.
In ceea ce priveste oferta pentru munte, deja au inceput sa fie facute rezervari pentru Paste si 1 Mai, cele mai cautate fiind zonele din Bucovina, Sinaia, Predeal.
Pana in prezent, s-au inscris in acest program structuri de cazare din statiunile Amara, Baile Felix, Baile Govora, Baile Buzias, Baile Herculane, Covasna, Olanesti, Praid, Saturn, Sangeorz Bai, Sinaia, Slanic Prahova, Tusnad si Vatra Dornei.
Obiectivele Agendei Lisabona prin care Uniunea Europeana intentiona sa devina pana in anul 2010 cea mai dinamica si mai competitiva economie de pe mapamond bazata pe cunoastere, nu numai ca nu se prefigureaza a fi atinse in intervalul stabilit, insa decalajul dintre economia comunitara si cea a SUA sau unor extrem de dinamice state asiatice cum ar fi China a crescut si mai mult, in special in domeniul competitivitatii, a aratat Alexandru Lazescu, vicepresedinte al organizatiei Chelgate si unul dintre cei mai cunoscuti specialisti romani in domeniul problematicii UE, cu prilejul unui seminar organizat la Sinaia de catre Delegatia Comisiei Europene in perioada 13-15 iulie a.c.
google-analytics.com