Cautare

618 de rezultate pentru "claudia pavel sinaia" (3.17 secunde)
Potrivit informatiilor primite de la FAPR, acest tip de chitante mai e folosit si in alte 20 de localitati din tara printre care si Cluj-Napoca, Brasov, Alexandria, Constanta, Zarnesti, Ploiesti, Deva, Medgidia, Sinaia, Otopeni, Oradea.
Pentru a prezenta noile reglementari de igiena, in perioada 3-4 octombrie se organizeaza la Sinaia un seminar privind punerea in practica a noului pachet legisla-tiv de igiena.
Cei mai multi dintre acestia au mers in Poiana Brasov, Predeal si Sinaia, dar si in Bucovina. Crestinii ortodocsi de stil vechi respecta traditiile si obiceiurile celor de stil nou, cu deosebirea ca Sarbatorile de iarna sunt decalate cu 13 zile.
Statiunea Sinaia a gazduit, la sfirsitul saptaminii trecute, sedinta de analiza a activitatii desfasurate anul trecut de catre comisariatele judetene ale Garzii Nationale de Mediu, la aceasta sedinta fiind prezent si comisarul general Silvian Ionescu.
In Franta s-a vandut deja jumatate din lotul de Logan estimat pe tot anul 2007 Francois Fourmont, directorul Dacia, a dezvaluit, in cadrul unui seminar organizat in perioada 2-4 februarie la Sinaia, ca numai in Franta, in primele trei saptamani ale anului 2007 au fost facute peste 4000 de comenzi pentru Logan, adica jumatate din totalul estimat pe tot anul in tara de origine a Renault.
la Sinaia, Eugen Radulescu, presedintele Casei de Economii si Consemnatiuni a apreciat ca in urmatorii 5-6 ani, cotatia monedei unice europene in raport cu leul romanesc se va diminua accentuat, astfel ca un euro va scadea sub valoarea a trei lei noi.
Cel mai mult au urcat actiunile Mechel Târgoviste - cu 13,24%, urmate de titlurile Mefin Sinaia - cu 3,52%.
Astfel, vor exista birouri unde turistii vor putea depune reclamatii in Sinaia, Predeal, Bran-Moeciu, Vatra Dornei, Borsa, Arieseni. Nu trebuie uitat nici protocolul de colaborare incheiat cu Jandarmeria Montana, pe toata perioada Comandamentului.
Daca se mai adauga la acestea si faptul ca Pisa este un nod pentru alte 28 de destinatii deservite de curse Ryanair se poate constata ca un weekend la Sinaia ar putea fi mai scump cu drum cu tot decat unul in Italia sau in alt colt al Europei.
La targul organizat la World Trade Center Bucuresti in perioada 19-23 martie vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale."In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
Aceasta a adaugat ca, doar in perioada 15 decembrie 2007-15 ianuarie 2008, circa 8000 -10.000 de turisti moldoveni au ales Romania pentru a sarbatori Craciunul, indreptandu-se in special spre statiunile Poiana Brasov, Sinaia si Predeal."Anul trecut, Litoralul a mers mai putin bine pentru ca a fost socul introducerii vizelor pentru Romania, asa ca in statiunile de la Marea Neagra au ajuns doar 5.000 de turisti din Republica Moldova.
Duca, asasinat de legionari în Gara din Sinaia. Folosita în productiile cinematografice   Culele din România sunt marturii ale simtului artistic si îndemânarii mesterilor care au preluat elemente din arhitectura caselor boieresti fortificate.
Duca, asasinat de legionari în Gara din Sinaia. Folosita în productiile cinematografice   Culele din România sunt marturii ale simtului artistic si îndemânarii mesterilor care au preluat elemente din arhitectura caselor boieresti fortificate.
"Vom reanaliza in ianuarie, pe baza datelor statistice din decembrie, oportunitatea unor eventuale adaptari a normelor pentru persoanele fizice, pentru a putea asigura flexibilitatea si adaptarea la realitatile pietei", a spus Florin Georgescu, la seminarul EU-COFILE, desfaturat la Sinaia.
Este cazul firmei Ozer, care pentru a vinde duplexurile de trei camere in ansamblul Belleview din Sinaia ofera cadou cumparatorilor o masina Mercedes-Benz Clasa B, in valoare de 20.000 de euro.
Este vorba despre o institutie cu capital romanesc si care are premise foarte bune", a declarat vineri Cinteza, in cadrul seminarului EU-COFILE, desfasurat la Sinaia.
1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Sangeorz, Sarata Monteoru, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Ocna Sugatag, Olanesti, Predeal, Pucioasa, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei.
Planul de dezvoltare al bancii vizeaza o extindere organica si echilibrata si in urmatoarele luni, extindere ce se va concretiza prin deschiderea a trei sucursale si doua puncte de lucru in Brasov, Sinaia si Bucuresti.
Mircea Geoana - presedinte, Florin Pogonaru (presedinte AOAR), Patrick Gellin (presedinte BRD), Roberto Musneci (presedinte GlaxoSmithKline Romania) - vicepresedinti. Trezorier - Gheorghe Barba, director la MEFIN Sinaia.
Autostrada Comarnic-Brasov va avea o distanta de 53,215 km plus 7 km de drumuri de legatura si ca incluse 3 tuneluri, 19 viaducte, 15 poduri precum si 3 noduri de iesire (Sinaia-Busteni, Predeal si Rasnov).
google-analytics.com