Cautare

2278 de rezultate pentru "clasament divizia onoare gorj" (5.47 secunde)
Ionel Mantog, fostul lider al PDL Gorj, actual director economic al Complexului Energetic de la Turceni, sustine ca pe plan local democrat-liberalii si social-democratii pun bazele unei aliante, chiar daca aceasta nu va fi transparent constituita si nu va fi vizibila formal.
Alegatorii din Gorj au preferat candidatii Uniunii Social-Liberale la scrutinul de duminica. ... Liderul PSD Gorj, Florin Carciumaru, a obtinut al patrulea mandat de primar de Targu Jiu, cu peste 70%, iar la Consiliul Local Targu Jiu USL a obtinut aproximativ 65% din voturi.
Peste 5.000 de profesori din Gorj au actionat in instanta Ministerul Educatiei si Cercetarii, in incercarea de a obtine drepturi salariale neincasate in perioada 2001 - 2004, cuantumul acestora depasind 100 de miliarde de lei vechi.
Ministerul Apararii Nationale a compromis ceremonia organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf din Capitala, inclusiv pe primul ministru Emil Boc, si prin faptul ca nu a fixat microfonul din fata garzii de onoare la inaltimea sefului Guvernului, obligandu-l pe acesta sa-l regleze corespunzator inainte de a saluta garda de onoare.
Presedintele Consiliului Judetean Gorj sustine ca minerii nu vor vota la referendum din cauza ca mai multi sefi de-ai lor le-ar fi luat buletinele si le vor inapoia abia luni.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Despre onoare si demisie in vremea lui Traian Basescu. In declaratia mea politica de astazi doresc sa ma refer la onoare sau mai bine spus la modul cum Partidul Democrat-Liberal a reusit sa duca in derizoriu institutia demisiei de onoare.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Darvydas Sernas Clasamentul Grupei 4 din Divizia C a Ligii Natiunilor Dupa victoria in fata Lituaniei, Romania urca pe pozitia a 2-a in clasamentul Grupei 4 din Divizia Ca Ligii Natiunilor, cu 5 puncte. ... Urmatoarele meciuri din Grupa 4, Divizia C:
Acest lucru s-a datorat in special performantelor inregistrate de Divizia de Farmaceutice si vanzarilor Professional Diagnostics.
Echipa feminina de tenis de masa de la CSS Craiova, antrenata de Catalin Georgescu, este singura din Divizia B (senioare) care nu a pierdut nici un meci disputat pana acum.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Gheorghe Caralicea Marculescu, presedintele PNG Gorj, a parasit ieri dupa-amiaza sediul partidului. Liderul PNG Gorj si-a luat toate obiectele de la birou, plus mai multe vrafuri de dosare pe care le-a transportat pana la autoturismul personal.
La sfarsitul lunii iulie, procurorii din cadrul Parchetului Gorj au inceput urmarirea penala impotriva Elenei Mosor, primarul comunei Alimpesti. ... Potrivit lui Emil Mota, prim-procuror in cadrul Parchetului Gorj, in dosarul in care urmarirea penala a inceput in iulie, Mosor este acuzata de fals si favorizarea infractorului.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, l-a acuzat, miercuri, intr-o conferinta de presa, pe vicepresedintele filialei, Emanoil Negut, seful Corpului de Control al Guvernului, ca a incercat sa realizeze "o mica cooperativa prin care sa dezbine organizatia".
Maria Basescu a venit ieri in judetul Gorj, la doua camine de batrani, unde a impartit cadouri persoanelor institutionalizate, dar si angajatilor centrelor sociale. ... Maria Basescu a venit in Gorj la invitatia sotiei omului de afaceri Ion Firiza, prieten apropiat al lui Traian Basescu.
Consilierii judeteni ai PD-L Gorj, in frunte cu Ionel Mantog, s-au abtinut de la votarea bugetului judetului, nefiind de acord cu modul in care a fost facuta impartirea banilor la anumite primarii.Bugetul judetului Gorj nu a fost votat de consilierii judeteni democrat-liberali, care s-au abtinut de la vot.
PSD Gorj a lansat un atac dur la adresa presedintelui filialei locale a PNL, Dan Ilie Morega.
google-analytics.com