Cautare

28242 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2010" (3.82 secunde)
Guvernul Boc a fost apucat brusc de harnicie. Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. ... Tarile vecine au adoptat bugete de austeritate pentru anul acesta pentru a-si redresa economiile.
"Anul 2009 a fost unul dintre cei mai pesimisti ani pentru romani, iar anul 2010 nu se anunta mult mai incurajator: ... In februarie 2009, aproape jumatate dintre romani considerau ca situatia financiara a familiei lor era mai rea decat acum un an", se arata in studiu.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni:
Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Ministerul Finantelor este ciuma pentru Senat si muma pentru presedintele Basescu.
"cine esti tu sa-ti dai cu parerea despre PSD?" Nu reactia in sine ma deranjeaza: ... Nu m-am batut niciodata cu pumnul in piept, dar in diferite momente ale evolutiei PSD am participat la efortul de afirmare a sa ca un partid social-democrat, ca partid de guvernamant, la luarea deciziilor.
HotNews a sistematizat cele mai importante teme abordate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe 6 Ianuarie 2011, la postul public de televiziune. - intalnirea de astazi de la BNR este una dintre intalnirile periodice obisnuite cu acest for, a aratat, intr-o prima faza a discutiei, presedintele Traian Basescu.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011. Conform documentului, valoarea punctului de pensie va fi mentinuta in 2011 la nivelul celei stabilite pentru 2010, respectiv la 732,8 lei.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
In paranteza este trecut numarul de afisari (adica de cate ori a fost citita fiecare poezie). ... Poezie 2010-11-24 (2691 afisari) - Cainele : Poezie 2010-11-04 (2363 afisari) - Tejgheaua cu trairi : Poezie 2010-09-23 (2823 afisari) - Cu barba, fara barba : Poezie 2010-09-09 (6672 afisari) - Sunt totul :
Pensia de urmas a sotului supravietuitor â€" ce trebuie sa stim?
google-analytics.com