Cautare

28317 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2009" (3.28 secunde)
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Ce a stiut si ce nu a stiut serviciul secret american (Autor: Sorin Rosca Stanescu) O declaratie succinta a responsabilului CIA, John Brennan, trece, in mod straniu, fie necomentata, fie chiar neobservata.
Extras dintr-un interviu acordat "Academiei Catavencu" de AMP, in iulie 2009:
Obiceiul a disparut o data cu moda, dar si cu ciorapii de nylon. ... Remanierea este un surogat cerut de Basescu, in locul alegerilor anticipate pe care le-a ratat. ... Cine isi muta ministrii din loc?
Cine e mai sef, cine trebuie sa fie sef, cine vrea si cine trebuie sa fie sef. ... Si deja se prefigureaza o noua interventie de la centru tocmai pentru a calma spiritele mai mult decat incinse.
Veselia redactionala a ramas aproape muta aseara, cand o colega ne-a pus nervii la incercare formuland urmatoarea intrebare: "Eu cu cine votez?".
Si cred ca exercitiul acesta de a "vedea printre randuri" poate fi usor deprins si de cei care nu sunt din breasla noastra, fiind o chestiune doar de atentie.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Pana in anul 2009, normativele Uniunii Europene impun tarii noastre sa atinga procentajului de 8% din consumul national de energie provenit din surse energetice neconventionale - asa numitele energii curate sau ecologice. ... 16-18% din necesarul anual de energie electrica a Romaniei.
Deficitul comercial al Romaniei a crescut in iunie cu 18,2% fata de luna similara din 2009, la 889,5 milioane euro (3,75 miliarde lei), potrivit Institutului National de Statistica (INS).
• Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a luat atitudine fata de recentele abuzuri ale unor institutii ale statului. ... In primul rand, faptul ca nu trebuia sa se judece litigiul privind cine participa din partea Romaniei la Bruxelles.
• Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a luat atitudine fata de recentele abuzuri ale unor institutii ale statului. ... In primul rand, faptul ca nu trebuia sa se judece litigiul privind cine participa din partea Romaniei la Bruxelles.
Dupa aceea au mai pierdut mereu cate ceva, datorita diferitelor reforme, pana n-a mai ramas nimic. ... Parintii erau intr-o croaziera pe mare si, cine stie cum, m-am nascut la 7 luni. ... De la A.S.E., la Universitatea Tehnoimport G.P.: ... De la cine ati deprins experienta comerciala, economica?
Veniturile Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 519,29 milioane de lei, cu aproape 26 de mili-oane de lei mai mult decat in 2008.
Intrucat prefectul a anuntat ca il va da si pe acesta pe mana justitiei in contextul ilegalitatilor comise la Corbu, Spataru a tinut sa il contrazica pe Brailoiu - cel putin in ceea ce priveste solicitarile transmise de catre Prefectura si la care OCPI n-ar fi raspuns.
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
Principalul mesaj il constituie data alegerilor si impactul deciziilor parlamentului in viata de zi cu zi a europenilor. In perspectiva alegerilor europene din 4-7 iunie, Parlamentul European si-a creat propriile profiluri pe site-urile de comunicare sociala (Facebook, MySpace si Flickr).
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Prima serie de politisti detasati in Constanta, in cadrul programului "Litoral 2009", si-a incheiat ieri misiunea, schimband garda cu o noua serie de politisti sositi din tara.
Elena Mitrea (foto), senator PSD de Bacau, l-a interpelat in Senat pe Mihail Seitan, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. ... Comunitatea internationala a recunoscut ca violenta in familie reprezinta un fenomen grav, care afecteaza drepturile fundamentale ale omului, dreptul la viata, libertate, demnitate, integritate fizica si psihica.
google-analytics.com