Cautare

28317 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2009" (7.73 secunde)
Evenimentul central s-a petrecut pe 27 septembrie 1989 pe la ora 18.30.
O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov. Pe 18 mai 1989, linga satucul Katnik din Bulgaria, la ora 23.00 persoana numita, in evidentele lui Rosales, Jiril Jakimov, culegea ierburi de leac, cand a observat un OZN trecand lent desupra unui castan.
Rezum mai jos, cele ce mi-a relatat, in mai multe randuri, ultima data in 2013. Dupa terminarea liceului, in 1968, a incercat, fara succes, sa fie admis la Institutul de Arte Plastice, dupa care a ramas in Constanta, urmand Scoala Populara de Arta, pentru a-si imbunatati pregatirea.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
Ati vazut ca, atunci cand s-au taiat salariile, situatia a fost foarte palida. ... interventia lui Basescu in direct la o televiziune ca sa jigneasca pe cel care a inventat SMURD, care este o institutie foarte pozitiva ! ... De aici, lucrurile s-a extins spre aroganta puterii.
Nu a mai iesit din casa de cateva luni Olga Tudorache nu a mai iesit din casa de cateva luni. ... Dupa zeci de ani de teatru, actrita a facut atac cerebral pe scena si medicii i-au interzis sa mai joace. Acum, Olga Tudorache a ramas singura.
Aceasta ne-a dat un interviu in exclusivitate. Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy".
Efectele crizei financiare continua sa se resimta in Romania, o mare parte dintre societati fiind nevoite sa-si inchida portile din cauza exporturilor limitate, a lipsei comenzilor si, uneori, din cauza managementului defectuos.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Republica Moldova a declansat razboiul diplomatic cu Romania dupa luptele de strada de marti dintre tineri si politie. ... Oficialii comunisti s-au plans ca arborarea steagului Romaniei pe sediul presedintiei a fost cea mai mare umilinta si ca gestul este o provocare la adresa suveranitatii Moldovei.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a remis o declaratie de presa referitoare la plata subventiilor promise fermierilor.
plan de aparare a Penitenciarului Pelendava din Craiova - par sa fi disparut misterios din arhiva puscariei, fiind ori furate, ori trimise "din greseala"
În ciuda criticilor aduse de CE si FMI, România tinteste în continuare adoptarea monedei euro în 2014.O amânare a adoptarii euro ar putea aduce o „relaxare periculoasa“ a masurilor necesare pentru procesul de convergenta a României catre nivelul statelor dezvoltate ale Uniunii Europene, a sustinut ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a României (BNR), la prezentarea ultimului raport trimestrial privind inflatia.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Astfel, in 2009 ar putea primi apartamente ANL la Potelu persoane care legal nu ar avea dreptul.Craiovenii evacuati din casele retrocedate fostilor proprietari, peste 500 de familii, nu si-au actualizat dosarele pentru obtinerea unei locuinte, desi criteriile de repartizare a apartamentelor sociale au fost modificate din mai 2008, potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
O demitere a ministrului mediului ar putea duce la iesirea UDMR de la guvernare O suspendare a ministrului Laszlo Borbely, anchetat de DNA pentru trafic de influenta, ar putea insemna sfarsitul coalitiei de guvernare.
Daca nu iese cum vrea el, potopul Traian Basescu s-a lansat luni intr-un atac fara perdea la proiectul noii Constitutii dupa ce forma ceruta de el a fost respinsa recent de Parlament.
Proiectul de hotarire privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, la 540 de lei de la 1 octombrie si 600 de lei de la 1 ianuarie 2009, a fost supus, de joi, dezbaterii publice pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse (MMFES).
Numarul ipotecilor in primele trei luni ale lui 2009 a inregistrat cea mai mica valoare din 2006 si pana in prezent.
"Estimarile oficiale situeaza productia de grau in jurul valorii de 5,3 milioane tone in 2009, in timp ce consumul intern este de circa 3 milioane de tone anual.
google-analytics.com