Cautare

28317 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2009" (4.31 secunde)
"Spune-mi cu cine te-mprietenesti, ca sa-ti spun cine esti!" Asa zice un proverb romanesc... ... Chiar daca s-ar imbraca in trening si adidasi, chiar daca ar fi in afara orelor de program, Traian Basescu tot presedintele Romaniei este.
Florin Puscas) Adrian Nastase lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu si a celor care vor sa il voteze. ... A trecut apoi la socialisti. ... In 2009, l-ati votat, din nou, pentru ca era simpatic. ... A spus ca-si va da demisia in 5 minute si si-a respectat cuvantul.
Traian Basescu, stapan in capul lui peste justitia din Romania, si mai ales peste procurori, primeste o lovitura grea in ce priveste numirea sefului DNA si a procurorului general. ... Antonescu a iesit public sambata sa-i transmita lui Basescu ca nu are ce negocia cu el in aceasta privinta.
Fie ca au studii superioare sau sunt simpli muncitori, romanii cu credite a caror dobanda este variabila trebuie sa stea cu ochii pe indici.
O tara de mana a doua da lectii UE Presedintele a vorbit poporului inainte de a pleca la Bruxelles, unde va participa la una dintre cele mai importante intalniri ale liderilor Uniunii Europene din istorie.
Presedintele Traian Basescu i-a cerut fratelui sau sa se retraga dintr-o firma in care acesta este asociat cu fiica unui director in Ministerul Economiei si cu un fost loctiitor al Departamentului Armamente din Ministerul Apararii Nationale (MApN), precizand ca societatea respectiva nu a fost implicata in contracte militare.
lavinia Dimancea) In 2008 si 2009, seful statului a dat PDL postul de premier pe numarul de mandate si nu de voturi Unul dintre mesajele transmise insistent de presedintele Traian Basescu in iesirile sale publice e ca nu va desemna in ruptul capului un premier din partea USL chiar daca Uniunea va castiga alegerile parlamentare cu 51% pentru ca nu-i da voie Constitutia.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
Ministerul Finantelor este ciuma pentru Senat si muma pentru presedintele Basescu.
HotNews a sistematizat cele mai importante teme abordate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe 6 Ianuarie 2011, la postul public de televiziune. - intalnirea de astazi de la BNR este una dintre intalnirile periodice obisnuite cu acest for, a aratat, intr-o prima faza a discutiei, presedintele Traian Basescu.
Razvan Dumitrescu) In urma cu trei luni o cunostinta din SUA imi spunea ca acolo ei stiu deja cine va fi viitorul premier al Romaniei:
Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal. ... - PSD a castigat alegerile corect, printr-un vot masiv.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul:
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a discutat cu oficiali francezi, in cursul vizitei sale la Paris, despre crearea in Senat a unui Forum Constitutional, care sa vina cu propuneri privind reforma Constitutiei si care sa reuneasca specialisti si reprezentanti ai parlamentelor din statele UE, informeaza Mediafax.
Premierul Emil Boc s-a prezentat ieri dimineata la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, unde a fost audiat de instanta cu privire la acuzatiile publice pe care le-a adus predecesorului sau, fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu, in legatura cu contractul Sterling.
google-analytics.com