Cautare

7246 de rezultate pentru "cine a iesit la europarlamentare" (4.52 secunde)
Partidul Noua Generatie (PNG) si Partidul Liberal Democrat (PLD) nu-si vor putea afisa semnele electorale pe buletinele de vot la viitoarele alegeri europarlamentare, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, Mircea Toader, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
"Apelul meu ultim pentru politicieni este sa amane discutiile despre suspendarea presedintelui si votul uninominal", a anuntat ieri premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa discutiile pe care le-a avut cu reprezentantii partidelor parlamentare.
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat ca premierul va trebui sa-si asume singur o hotarare de guvern referitoare la amanarea datei alegerilor europarlamentare.
Nu mai departe de ieri, liderul PD Emil Boc a tinut sa reitereze declaratiile din ultimele saptamani din tabara democrata: "Apreciem fara echivoc ca nu exista nici-un fel de impediment pentru organizarea alegerilor europene la data stabilita". Mai mult, presedintele PD a precizat, in acelasi context:
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat la sfA¢rsitul saptamA¢nii trecute ca liderul filialei gorjene, Dan Ilie Morega, a fost suspendat pentru o luna din partid, perioada in care secretarul general al PNL va face o ancheta la organizatia judeteana din Gorj.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat sambata ca va propune guvernului in sedinta de astazi amanarea scrutinului de pe 13 mai din cauza scandalurilor politice.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Liberalii constanteni s-au raliat imediat pozitiei exprimate de premierul Calin Popescu Tariceanu si spera ca oamenii sa inteleaga faptul ca decizia amanarii alegerilor europarlamentare a fost luata in interesul cetateanului. "Este un gest extrem, dar dictat de situatia politica grava", a declarat vicepresedintele PNL Constanta, Mihai Lupu.
Senatorul Paul Pacuraru considera ca unul dintre principalele motive care au dus la aminarea datei alegerilor pentru Parlamentul European este reprezentat de incapatinarea presedintelui Traian Basescu de a organiza intr-un timp cit mai scurt un referendum pe marginea introducerii votului uninominal.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri, in mod oficial, obstescul sfarsit al Aliantei D.A. "Asistam practic, din cauza PD-ului, la decesul Aliantei", a declarat Tariceanu, pe treptele sediului PNL, dupa sedinta Consiliului de Conducere al Aliantei.
Dupa ce au calculat costurile referendumului, democratii se gandesc la o economie care s-ar putea face prin organizarea simultana a anticipatelor si a europarlamentarelor.
"¥arani, nu va vindeti pamantul !" Presedintele PN¥CD, Marian Milut, a declarat ieri ca platforma politica a noului pol de centru dreapta va fi lansata in iulie. Potrivit liderului PN¥CD, aceasta lansare va reprezenta baza pregatirilor pentru europarlamentare, primele din graficul alegerilor.
PD se situeaza pe primul loc in preferintele electoratului atat pentru alegeri anticipate, cat si pentru europarlamentare, cu un procent de 43%, potrivit unui sondaj CURS. In ceea ce priveste anticipatele, locul al doilea este ocupat de PSD, care inregistreaza o intentie de vot cuantificata la 19%.
Cu trei abtineri, liberalii din Executiv au primit votul de incredere al Delegatiei Permanente a partidului lor. Sambata, la intalnirea de la Brasov, a fost prezentat raportul de activitate al ministrilor Cabinetului Tariceanu.
Conservatorii au inceput pregatirile pentru batalia electorala ce va avea loc in toamna - alegerile europarlamentare. Presedintii organizatiilor judetene ale Partidului Conservator din Regiunea 2 Sud-Est s-au intilnit, la sfirsitul saptaminii trecute, la Constanta, pentru a stabili strategia politica pentru urmatoarele luni.
Deputatul George Scutaru, desemnat coordonator de imagine al PNL in campania pentru europarlamentare, anunta o abordare noua in ceea ce priveste marketingul electoral al formatiunii sale.
Conservatorii au anuntat ieri ca-si propun sa obtina 15% la alegerile locale din 2008. Pentru europarlamentare, si-au stabilit drept obiectiv 7% din locurile alocate Romaniei.
Ordinea pe lista a candidatilor PSD pentru alegerile europarlamentare va fi stabilita abia in septembrie, la Consiliul National. Ieri, Comitetul Executiv National al partidului a fost adoptata doar o propunere de lista, in care cei 45 de candidati au fost insirati in ordine alfabetica.
Liberal-democratii cer Guvernului sa prezinte, in cadrul unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, proiectul de buget pe 2008.
Listele cu candidati PC pentru alegerile europarlamentare au fost definitivate. ... Dan Voiculescu a afirmat ca principalul motiv pentru care Grapini a fost votata in unanimitate, pentru a deschide lista candidatilor, este ca aceasta "cunoaste foarte bine problematica europeana, prin prisma intereselor romanesti".
google-analytics.com