Cautare

7246 de rezultate pentru "cine a iesit la europarlamentare" (3.24 secunde)
Cine se afla pe Luna? ... In paralel, multe alte misiuni lunare, americane sau sovietice, fara echipaj uman, au fotografiat suprafata lunara in detaliu sau au efectuat activitati la suprafata satelitului nostru natural. ... Din cand in cand, aceasta credinta este alimentata de noi revelatii (la fel de discutabile).
Chinezu’, mosieru si pipita Meritata clipa de glorie a lui Ponta Sa le luam in ordine. Mai intai avem vizita in Romania a premierului chinez.
Marius Manole, la aniversarea unui an de matinal la Smart FM: ce si-a propus in 2016, in prima emisiune, si ce s-a indeplinit! ... Cristina Damian) In data de 11 ianuarie 2016, Marius Manole a fost invitatul lui Marius Tuca la matinalul Smart FM.
Ce a stiut si ce nu a stiut serviciul secret american (Autor: Sorin Rosca Stanescu) O declaratie succinta a responsabilului CIA, John Brennan, trece, in mod straniu, fie necomentata, fie chiar neobservata. ... Directorul CIA afirma, cu subiect si predicat, referindu-se direct la Turcia:
Ce s-a intamplat acum 15 ani parca nici nu a fost. ... Ceausescu - inlaturat acum 15 ani, pe 21 Decembrie, iar Iliescu si-a luat ieri "la revedere” de la functie. Basescu a depus juramantul, Nastase si-a scos un post de Doamne-ajuta:
Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL, s-a întâlnit ieri la Craiova, în sala Teatrului liric, cu liberalii din Dolj. Tariceanu i-a rugat pe cei prezenti în sala sa constientizeze ca rezultatul alegerilor europarlamentare din aceasta toamna va influenta alegerile locale si parlamentare de anul viitor.
Cele peste 20 de milioane de buletine de vot pentru alegerile europarlamentare au fost tiparite sub paza a aproximativ 50 de jandarmi, pe timpul acestei operatiuni nefiind inregistrat niciun eveniment care sa pericliteze securitatea buletinelor, a informat joi Jandarmeria Romana.
Elena Basescu va folosi in campania pentru europarlamentare sediul Elenei Udrea. Ministrul Turismului spune ca i-a oferit spatiul din Bulevardul Ghencea pentru a-i purta noroc. Udrea a folosit sediul respectiv la alegerile parlamentare din 2008. De altfel, cele doua democrat-liberale au avut o intalnire chiar ieri, la Palatul Victoria.
Monica Macovei (foto), fost ministru al Justitiei in perioada 2004-2007, a acceptat propunerea PD-L de a candida la alegerile pentru Parlamentul European, au declarat surse politice.
Autoritatea Electorala Permanenta a gasit, in urma verificarilor manuale a listelor electorale de la alegerile europarlamentare din iunie, doar 40 de persoane care au votat de mai multe ori, a spus recent vicepresedintele Autoritatii Electorale Permanente, Marian Muhulet.
Problema romilor se poate rezolva printr-o colaborare intre autoritatile europene si cele nationale Institutul European al Romilor urmeaza sa devina functional din primavara lui 2015 si va reprezenta un pilon fundamental al dezvoltarii identitare a comunitatilor de romi din Europa, mai ales acum cand atat atitudinile anti-rome, cat si discriminarea rasiala capata noi valente si devin instrumente de manipulare politica in mana extremistilor radicali de dreapta, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, senatorul UNPR Damian Draghici, consilier onorific pe problematica romilor al premierului Victor Ponta.
Google marcheaza cu un doodle special alegerile europarlamentare. ... Al doilea O din interiorul cuvantului a fost transformat intr-o urna in care este introdus un buletin de vot.
Liberalii vor sa mearga la alegerile europarlamentare pe liste comune cu partenerii democrati. Decizia a fost luata la ultima sedinta a Comitetului Executiv al PNL. "Nu-mi imaginez altfel decat sa mergem impreuna la alegerile pentru Parlamentul European.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, ar putea candida ca independent pe listele Partidului Democrat la alegerile pentru Parlamentul European din mai, au declarat ieri surse din PD. "PD va candida singur la europarlamentare, pentru a-si da adevarata masura a fortei sale politice", au precizat sursele citate.
Liderii PD si PNL au convenit ca cele doua partide sa-si faca propriile evaluari interne, pentru ca, ulterior, sa ia o decizie in privinta candidaturii comune sau separate la europarlamentare.
Deputatul de Suceava Dumitru Pardau, initiator al PLD, a afirmat ca a fost surprins de bucuria afisata de liberali atunci cand a fost stabilita, de principiu, participarea pe liste comune PNL-PD la alegerile europarlamentare.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a propus BPC si liderului PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, sa ia in calcul posibilitatea amanarii alegerilor pentru PE, avand in vedere actiunile pentru suspendarea presedintelui. Propunerea a luat prin surprindere liderii partidelor parlamentare, care au pozitii diferite asupra subiectului.
Dupa invocarea unui pact de neagresiune intre PD si PNL privind campania pentru europarlamentare, liberalul Bogdan Olteanu considera ca cele doua partide se afla, de doi ani, "intr-o perpetua" campanie electorala. "In Alianta am reusit aceasta performanta, sa facem campanie mai curand intre noi", a spus Olteanu.
La atat se va ridica factura pe care o vor plati romanii in cazul in care cele doua referendumuri, pentru suspendarea presedintelui si pentru introducerea votului uninominal, vor fi puse in practica de parlament, respectiv de Traian Basescu.
Pregatirile pentru alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc la data de 13 mai a.c., sunt in plina desfasurare la Constanta. Potrivit planului calendaristic, pentru aceasta etapa s-a instituit deja Comisia tehnica judeteana, formata din 13 persoane, si Compartimentul alegeri din cadrul Prefecturii.
google-analytics.com