Cautare

3367 de rezultate pentru "chichioaca mihai" (2.78 secunde)
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Mihai Gotiu: ... Echipa noua cu aceiasi jucatori Mihai Gotiu: ... electoratul PSD nu difera de cel al PD-L Mihai Gotiu: ... "Transilvania a fost un debuseu pentru parasutati politic" Mihai Gotiu:
La Sectorul 5, prima pozitie pe buletin este ocupata de Marian Daniel Vanghelie (USL), urmatoarele nume de pe buletinele de vot fiind cele ale lui Baniay Attila Alexandru (UDMR), Corin Romanescu (UNPR) si Mihai Atanasoaei (PDL).
Iubirea dulce si duruta Mihai Eminescu -Veronica Micle, numai moartea i-a despartit. ... Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
Pumnul pus in gura PNL a fost insotit de o scatoalca in plina figura, liderul democrat declansand un atac neverosimil la adresa liberalului din fruntea Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, directoarea Vasilica Mihai.
Mihai Giurgea afirma pe Standard.money.ro ca, "in timp ce noi dormim, in Palatul Victoria si in Palatul Cotroceni e razboi. ... Puteti citi in continuare opiniile lui Mihai Giurgea despre falimentul politicii economice a Guvernului PD-L. ... Mihai Tanasescu - prim ministru?
Protestul "tradatorilor" Declaratia inacceptabila a presedintelui Traian Basescu din 22 iunie 2011, in care se combinau neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, ne-a revoltat pe foarte multi dintre noi, indiferent daca avem optiuni republicane sau regaliste, daca il privim pe Rege ca pe o personalitate a istoriei romanilor, ca pe un model de moralitate sau chiar ca pe conducatorul legitim al romanilor.
Un dar - regele Mihai. O rusine - Basescu Umilit a nu stiu cata oara, Regele Mihai, singurul supravietuitor ca sef de stat, martor al celui de-Al Doilea Razboi Mondial, este pentru noi, romanii, pentru toata Romania, motivatia admiratiei si a respectului neconditionate.
Regele Mihai I, sarbatorit la Palatul Elisabeta Regele Mihai I isi serbeaza ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. ... La ora 12:00, regele Mihai I a iesit la balconul Palatului Elisabeta, alaturi de principesa Margareta si principele Radu, pentru a saluta multimea care l-a ovationat indelung.
In timp ce analistii vorbeau din ce in ce mai insistent despre doi poli de putere in PSD, cel mai important fiind reprezentat de Liviu Dragnea si celalalt de nou sositul in competitia finala Mihai Tudose, eu am afirmat constant ca sunt trei poli de putere.
Acolo, sunt multe si inca stocul lor nu a avut inca un trend descrescator accentuat", a declarat in cadrul unui interviu pentru HotNews.ro Mihai Tanasescu. ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu: ... 3% este o tinta foarte ambitioasa • Mihai Tanasescu:
Dinel Staicu muta din nou in scandalul actiunilor Comcerealis si anuleaza vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinute de SIF Oltenia la Comcerealis, dupa ce actionarul minoritar Mihai Anghel a facut scandal in justitie si presa.
Cum va arata Pasajul Mihai Bravu. SIMULARE VIDEO 3D Bucurestenii mai au de asteptat zece luni pana cand vor putea circula pe pasajul suprateran Mihai Bravu.
Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa.
Mihai Tatulici si-a lansat volumul de memorii SINGUR INTRE VEACURI. CUM AM AJUNS ACOLO Mihai Tatulici a lansat primul volul de memorii: ... - Toti oamenii importanti cu care am lucrat de-a lungul timpului deschid acest prim volum, a declarat Mihai Tatulici pentru Paginademedia.ro.
Mihai Bendeac face parte de ani buni din juriul emisiunii IUmor, alaturi de Delia si Cheloo, insa abia acum s-a aflat ce suma fabuloasa castiga actorul pentru prestatia sa.
De miercuri pana joi dimineata, traficul rutier va fi restrictionat pe strada Maior Coravu, intre Soseaua Mihai Bravu si intrarea in stadion, precum si pe strazile care intersecteaza artera respectiva sau fac legatura cu stadionul.
Andreea Marin, Mihai Dragomir, Octavian Bellu, Marian Dragulescu, Mihai Leu, Catalin Botezatu, Dragos Patraru, Iuliana tudor, Ana Maria Prodan s-au numarat printre cei care au fost premiati.
Solistul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost introdus in operatie, dupa infarctul suferit noaptea trecuta, cand i s-a facut rau dupa un concert. Duminica, in jurul pranzului, Mihai Campineanu a fost dus in sala de operatie, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale.
Acesti ani sunt identificati ca fiind momentele de celebrare a unirilor, realizate sub sceptrele lui Mihai Viteazu, Alexandru Ioan Cuza, respectiv Ferdinand I.
Codrin Mihai Cardu este licentiat in studii juridice la Facultatea de Drept "Nicolae Titulescu" - Universitatea din Craiova, iar din 2008 este avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti.
google-analytics.com