Ajunsa la cea de-a 7 a editie, Gala Performantei & Excelentei 2017 a fost dedicata promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume in diverse domenii si care s-au remarcat prin proiectele si activitatile lor deosebite.
Nume mari si personalitati importante au urcat pe scena: Andreea Marin, Mihai Dragomir, Octavian Bellu, Marian Dragulescu, Mihai Leu, Catalin Botezatu, Dragos Patraru, Iuliana tudor, Ana Maria Prodan s-au numarat printre cei care au fost premiati.
Mihai Dragomir a primit premiul de excelenta pentru Primul Doctor In Preventia si Intretinerea Masinariei Umane (organismului uman), titlu obtinut in 2016 urma studiilor aprofundate, cercetarii stiintifice si carierei profesionale de peste 27 de ani in domeniul sanatatii, preventiei si intretinerii organismului uman. Acest titlu reprezinta cel mai inalt nivel profesional din Europa (Level 6) si recunoscut la nivel mondial, care insumeaza pana in momentul de fata doar 30 de specialisti, Mihai Dragomir fiind primul roman care a obtinut acest titlu.
Mihai Dragomir este de asemenea Profesor, Psiholog, Maestru al Sportului, Specialist si preparator in pregatire psiho-fizica si antrenor de arte martiale. Recomandat de experienta si activitatea vasta in structurile educaționale si organizatorice la nivel național cat si international, a fost numit inin 2007 de IFBB (Federațtia Intrenationala de Body Building si Fitness) Imagine si Promotorul Fitness-ului in Romania si in secolul 21.
Aceste premii au deja o traditie si sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care doreste sa aduca in acest fel recunoastere acelor personalitati publice care s-au remarcat prin performanata si creativitate in domenii precum muzica, artele, campaniile sociale si umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty, media. Organizatoarea galei, Adela Diaconu, a fost premiata de catre Centrul de Excelenta Cardio Mix impreuna cu Mihai Dragomir cu Diploma De Merit pentru cariera de succes in televiziune, moda si organizarea de evenimente.