Cautare

3434 de rezultate pentru "chichioaca mihai" (3.28 secunde)
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
Mihai Matei, artistul care a realizat aproape 100.000 de caricaturi Fie ca ,,victimele’’ sale sunt politicieni locali sau mai-mari de pe la Bucuresti, vedete de carton sau chiar ziaristi, pe Mihai Matei il cunoasteti destul de bine prin caricaturile pe care le realizeaza, de trei ani, pentru portalul www.argesplus.ro (pana in februarie, Argeseanul.com).
De cand au divortat, Iulia si Mihai Albu nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente mondene, pana recent, cand si-au facut aparitia la Celebrity Awards.
Figura reprezentativa a businessului, Andreea Mihai conduce de aproape 14 ani Carrefour Romania din pozitia de director marketing. ... Andreea Mihai are o minte stralucita si un sufet frumos.
- O mai veche idee a maestrului George Mihaita este pusa in pagina realitatii, o carte cu cele mai bune poeme de dragoste scrise de catre adolescenti, cu o ilustratie de coperta realizata de Mihai Zgondoiu.
Dona Uracca in Cidul de Pierre Corneille (regia Mihai Berechet, 1959); ... Nina in Al patrulea anotimp de Horia Lovinescu (regia Mihai Berechet, 1969); Printesa Kosmonopolis in Dulcea pasare a tineretii de Tennessee Williams (regia Mihai Berechet, 1972); ... Williams (regia Mihai Manolescu, 1992);
Caricaturistul Mihai Gabriel Boboc expune lucrari cu un discurs social sau politic divers, o incursiune inedita, dar si amuzanta in universul cotidian. ... Mihai Boboc, expozitie de caricatura in Bucuresti:
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. ... Data la care se sarbatoreste aceasta zi este data nasterii poetului national al romaanilor, Mihai Eminescu (1850-1889).
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale". ... de spectacolul acesta extraordinar pe care ti-l da o constiinta de cultura deschisa catre tot", scria Constantin Noica despre Mihai Eminescu.
Mihai Voropchievici despre vremea din luna mai Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre vremea pentru luna mai. ... Intre 27 si 31 va fi senin si ne bucuram de o temperatura mai ridicata, a spus numerologul Mihai Voropchievici in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de pe Antena 3.
majestatea sa defuncta, regele Mihai. ... PSD, partid de centru-stanga, guverneaza o REPUBLICA si plange cu mic cu mare moartea fostului rege Mihai. ... (Mihai) lasa un gol imens. Firea vrea sa schimbe denumirea Pietei Victoriei in Piata Regele Mihai !?!?
majestatea sa defuncta, regele Mihai. ... PSD, partid de centru-stanga, guverneaza o REPUBLICA si plange cu mic cu mare moartea fostului rege Mihai. ... (Mihai) lasa un gol imens. Firea vrea sa schimbe denumirea Pietei Victoriei in Piata Regele Mihai !?!?
Mihai a depus o plangere penala impotriva lui P. ... Mihai a depus o plangere penala impotriva lui P. ... Mihai. ... Mihai pentru a-l face pe acesta sa-si retraga plangerea formulata pentru infractiunea de vatamare corporala grava. ... Mihai.
Mihai Rotaru a anuntat ce posturi va intari Universitatea Craiova in iarna: ... Cu Mihai Balasa, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Roman lasati in afara lotului, Laurentiu Reghecampf se va baza in Antalya pe serviciile a 29 de jucatori. ... Mihai Rotaru, actionarul echipei Craiova, a vorbit despre aceasta decizie.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Regele Mihai I considera ca anul care se incheie a fost unul extrem de important pentru Romania. In mesajul adresat cu ocazia Anului Nou, Mihai I apreciaza progresele facute prin faptul ca tara noastra a devenit membru deplin al NATO si ca a incheiat negocierile cu Uniunea Europeana.
Este si cazul, din cate am aflat noi, a tinerilor condusi de junul Mihai Bobe, ale carui initiative s-au impiedicat, parca inevitabil, de lipsa OK-ului de la "centru". ... Cum este si cazul lui Mihai Petre, secretar executiv (momentan) in cadrul PD Constanta.
Acesta are mai multe dulapuri si sertare, care au fost inchise de fostul sef al unitatii Gheorghe Rusu si pe care actualul conducator, Mihai Axinte, nu le poate deschide.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. ... Mihai Tabuleac a amenintat ca, daca Dinu Secrieru va fi numit prefect, va demisiona din PNL.
google-analytics.com