Cautare

775 de rezultate pentru "cezar preda" (3.29 secunde)
Sorin Preda, profesor si jurnalist, a murit. Mesajele emotionante transmise de fostii sai elevi Fostii elevi ai lui Sorin Preda deplang moartea profesorului care le-a fost alaturi in anul doi de facultate la masterul Jurnalism Tematic de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti).
La finalul audierilor Comisiei de control a SRI, Cezar Preda a spus, referitor la concluzia la care a ajuns Comisia, ca, de fapt, un asemenea caz nu exista, ci e un caz preluat si amplificat de presa, fara elemente reale si legale.
PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de Cezar Preda (PDL) PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de deputatul PDL Cezar Preda prin care-si doreste ca ofiterii SRI sa poata fi numiti in calitate de organe de cercetare penala speciala, a afirmat, joi, purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD, Olguta Vasilescu.
Declaratia sefului SRI vine dupa o initiativa legislativa a deputatului PDL Cezar Preda, care a creat controverse in spatiul public, dar a atras si criticile opozitiei.
Presedinta Camerei, Roberta Anastase, si eurodeputatul PDL Cristian Preda sustin ca scenariul ar fi pornit chiar de la PNL. ... In schimb, Cristian Preda suspecteaza o strategie de comunicare prin care Antonescu sa fie disociat de Patriciu, "devenit o povara" de imagine.
Filiala PNL Satu Mare a respins ieri acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda la adresa lui Gheorghe Flutur. ... PNL Satu Mare considera ca declaratiile lui Preda infirma inca o data aprecierile potrivit carora doar liberalii sunt vinovati de disputele din cadrul Aliantei D.A.
Vicepresedintele Partidului Democrat (PD), deputatul Cezar Preda, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca "PD simte o izolare vizavi de clasa politica", dar ca situatia poate fi mult mai periculoasa atunci cand "un partid se izoleaza de electorat".
Vicepresedintele democrat Cezar Preda a declarat vineri ca Partidul Democrat Liberal va fi unul prezidential, spunand ca este vorba despre "o obligatie morala intrucat presedintele are un program si a castigat impreuna cu PD alegerile in 2004".
Deputatul PD-L Cezar Preda este de parere ca, prin numirea Noricai Nicolai la Justitie, liberalii doresc limitarea puterii procurorilor DNA, care ancheteaza o serie de actuali sau fosti ministri ai cabinetului Tariceanu.
Vicepresedintele PD-L Cezar sustine ca "actuala clasa politica nu doreste votul uninominal". ... Preda s-a referit miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, si la scrisoarea presedintelui Traian Basescu catre Parlament.
Cezar Magureanu, senator neafiliat:
Presedintele Asociatiei ProDemocratia, Cristian Parvulescu, a respins joi acuzatiile aduse de consilierul prezidential Cristian Preda, potrivit carora legea votului uninominal favorizeaza PNL, aratand ca reprezentantul Presedintiei este "subiectiv si contradictoriu". "Cristian Preda este subiectiv si contradictoriu.
Consilierul prezidential Cristian Preda, candidat al PDL la europarlamentare, a apreciat ca un scor cat mai bun al PDL va reprezenta un avantaj pentru seful statului la alegerile prezidentiale si a apreciat ca adversarii politici si-au pus pe liste oameni nepotriviti.
Odata cu iesirea lui Cristian Preda, deputati au inceput sa ridice glasul in fata conducerii PD-L. ... Masa critica in randul deputatilor PD-L a fost impulsionata si de declaratile lui Cristian Preda care, a atacat marti, pe blogul personal candidatura sustinuta de PD-L a lui Honorius Priogoana.
Eurodeputatul PD-L Cristian Preda si-a prezentat vineri pozitia privind revizuirea Constitutiei, una din tezele sale fiind aceea ca seful statului sa poata dizolva Legislativul in situatiile de blocaj politic, insa nu e de acord cu desfiintarea Senatului, pe care il vede ca pe o Camera a regiunilor.
Pledoaria eurodeputatului PD-L Cristian Preda pentru instituirea unui bicameralism asimetric a provocat vineri interventia vicepresedintelui democrat-liberal Valeriu Stoica, care considera ca PD-L este obligat sa sustina unicameralismul, din moment ce a castigat alegerile cu aceasta teza.
Tabloul politic s-a limpezit mai ales dupa explozivul interviu dat azi "Romaniei libere" de catre Cristian Preda. ... "Exista o grupare oculta care dirijeaza in acelasi timp Executivul si PDL" spune Preda, si aici concentreaza, de fapt, intrega drama a presedintelui.
Eurodeputatul PDL Cristian Preda (foto) se intreaba ce le promite liderul PSD Victor Ponta alesilor PDL dispusi sa treaca in opozitie, opinand ca ar putea fi vorba de sustinere la alegerile din 2012, dar a aratat ca sunt si alesi prea deceptionati ca sa mai vrea sa candideze.
Europarlamentarul Cristian Preda a inceput sa se rusineze ca face parte din partidul care se afla la putere, PDL.
Cristian Preda il ataca pe Boc: A fost penibil, e si acum penibil Europarlamentarul PDL Cristian Preda il critica, intr-o postare pe blogul sau, pe presedintele democrat-liberalilor, pentru redescoperirea tripletei BVB, numindu-l penibil. ... Acest tip de politica nu mai poate continua", scrie Cristian Preda, pe blog.
google-analytics.com