Cautare

775 de rezultate pentru "cezar preda" (2.73 secunde)
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Mihai Razvan Ungureanu poate fi proiectat ca viitor premier dupa alegerile din noiembrie acest an sau ca un candidat independent la Presedintie in 2014. Cristian Preda sustine ca in interiorul PDL exista "o atitudine pozitiva"
Giga TV are un nou director general, Radu Preda, seful Finantistilor Radu Preda, fost redactor-sef la Saptamana Financiara si actual director al saptamanalului Finantistii, va prelua conducerea televiziunii Giga TV, controlata indirect de Gheorghe Stefan, cunoscut sub numele de Pinalti.
Morometii 2 continua povestea din Morometii 1 si respecta, in mare parte, firul cartii lui Marin Preda. ... Iata alte 10 lucruri inedite despre filmul care va intra in cinematografe la 32 de ani de la precedenta ecranizare a romanului lui Marin Preda.
Democratul Cezar Preda a fost ales ieri vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, functia de presedinte fiind adjudecata, cu unanimitate de voturi, pentru a treia oara consecutiv de Rene van der Linden.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca in atentia Departamentului National Anticoruptie vor ajunge si fruntasi democrati, care "au avut de-a lungul vremii bube in cap", precizand ca ministrii si secretarii de stat au fost avertizati de conducerea partidului ca aceia "care fura si fac ce a facut PSD o incurca".
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri ca PNL a ales un moment nepotrivit pentru organizarea unei manifestari care sa marcheze 500 de zile de guvernare a Aliantei D.A., in conditiile in care Romania este sub ape, iar relatia dintre PD si PNL nu este pusa la punct.
Potrivit deputatului Cezar Preda, PD va trebui sa participe la alegerile pentru PE. "A sosit momentul adevarului", a spus ieri Preda, adaugand ca este sustinut si de alti colegi ai sai.
Cezar Preda: ... Nici vicepresedintele PD Cezar Preda nu i-a iertat pe liberali, sustinand ca jocul acestora este un santaj pe fata la adresa PD doar pentru cateva locuri in plus pe listele comune ale Aliantei de la alegerile europarlamentare.
Liberalii au dovedit ca sunt tradatori si ipocriti, a replicat, joi, deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al PD, dupa ce vicepresedintele PNL Ludovic Orban a sustinut ca presedintele suspendat Traian Basescu este obsedat de putere si s-a schimbat "din rau in mai rau".
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda a declarat, sambata, la Galati, ca democrat-liberalii si-au propus sa castige peste 40% la alegerile parlamentare si sa formeze singuri noul Guvern.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda este convins ca partidul din care face parte va castiga alegerile europarlamentare, insa la o distanta foarte mica de PSD, din cauza ca electoratul democrat-liberal va canaliza o parte din voturi catre candidatul independent Elena Basescu.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a comentat cu umor afirmatiile vicepresedintelui PD-L, Cezar Preda, si a declarat ca PSD nu va iesi de la guvernare:
Blaga spune ca nu s-a intalnit cu Antonescu, nici cu lideri PDL pentru a planui un nou Guvern Senatorul PDL Vasile Blaga a negat marti ca s-ar fi intalnit cu liderul PNL Crin Antonescu si nici cu colegii sai precum Sorin Frunzaverde si Cezar Preda pentru a planui inlaturarea lui Emil Boc si instaurarea unui guvern de uniune nationala.
In fata justitiei trebuie sa vorbesti personal, sa te aperi", sustine democrat-liberalul Cezar Preda. ... Vorbind despre verticalitatea lui Traian Basescu, Preda ia doar partea plina a paharului.
Ion Apostu si Cezar Puiu au solicitat sa-si reia activitatea in cadrul Primariei Botosani. ... Nici Cezar Puiu nu s-a aratat dispus sa dea declaratii.
Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining - transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.
Cezar Ouatu, care a reprezentat Romania in finala concursului, cu piesa "It‘s My Life", s-a clasat pe locul al 13-lea.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour. De altfel, regizorul a vorbit despre cum a gasit inspiratie in literatura si despre cum a colaborat cu Cezar Paul-Badescu la adaptarea scenariului.
La cafeneaua Van Gogh din Centrul Vechi al Capitalei a avut loc recent conferinta de presa cu tema cancerul ovarian, la care au participat Cezar Irimia si dr. ... Cezar Irimia:
Sever Cezar Asta este problema ca nu mergeti la vot. ... Ca tot asa va fi, indiferent de situatie emoticon wink Sever Cezar Iti spun eu:
google-analytics.com