Cautare

4941 de rezultate pentru "cerere tip de reducere a suspndarii" (3.32 secunde)
Romanii cu case modeste vor plati 0,8 euro pe luna pentru asigurare, conform proiectului de lege privind asigurarea obligatorie a locuintelor, aprobat de Senat si care urmeaza sa fie discutat in Camera Deputatilor.
Gasirea unui loc de munca este de cele mai multe ori destul de dificila.
Gasirea unui loc de munca este de cele mai multe ori destul de dificila.
Bancpost si politistii din IGPR verifica retrageri suspecte de numerar prin bancomate din Romania si Bulgaria, iar politia nu exclude scurgerea de informatii din interiorul bancii, deoarece seriile cardurilor Bancpost in cauza sunt consecutive, au declarat surse din politie.
Analistii sustin ca piata Casco - estimata la un miliard de euro - se va injumatati in 2009 din cauza crizei. Asigurarile de viata si cele la credite au si ele scaderi dramatice.
Asigurarea de tip CASCO a navei scoala "Mircea" si a echipajului de 149 membri pe perioada marsului de instructie dintre 13 aprilie si 1 septembrie va costa UM 02022 Constanta circa 1 miliard de lei vechi.
Legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor a fost adoptata in 2008, dar aplicarea ei a fost intarziata de crearea bazei de date cu locuintele din Romania si stabilirea regulilor contractului de reasigurare, fara de care nu se pot vinde politele.
Daca pana in ianua-rie 2011 ei nu incheie asigurari obligatorii de 10-20 de euro, risca amenzi cuprinse intre 100 si 500 de lei. Politele de asigurare facultativa a locuintei se vand mai bine decat cele obligatorii - lansate in urma cu o luna.
Retailul romanesc trebuie sa se adapteze rapid noilor conditii ale societatii moderne, pentru a atrage atentia consumatorilor din ce in ce mai grabiti, intr-un mod dinamic si inovator. Daca exista produse in editie limitata, care apar si dispar, de ce sa nu existe si magazine de acest fel ?
Lidl&Schwartz, cel mai mare operator de magazine de tip discount din Europa, descinde si in Banie, cu un magazin Lidl in cartierul Craiovita Noua. ... Prin achizitia retelei Plus, nemtii devin principalul retailer de tip discount din Romania.
Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID) a incheiat 496.672 de polite de asigurare a caselor pana la 16 mai, in conditiile in care in Romania sunt circa 8,4 milioane de locuinte, a declarat, joi, presedintele societatii, Marius Bulugea.
Primarii despre asigurarea obligatorie a locuintei: Nu vom aplica amenzi De astazi, administratiile locale vor putea aplica amenzi tuturor proprietarilor care nu si-au asigurat locuinta impotriva calamitatilor naturale.
Marea Britanie va introduce, incepand cu luna octombrie, taxa pe alimente de tip fast-food, alaturandu-se astfel altor tari europene, printre care Germania, Ungaria si Danemarca. Incepand cu luna octombrie 2012, britanicii vor plati mai mult pentru produsele de patiserie, puiul la rotisor si carnatii inveliti in foietaj.
Inceputul anului 2005 a inclinat in mod ireversibil balanta in favoarea conexiunilor de tip broadband, in dauna conexiunilor dial-up. Accesul online prelungit influenteaza comportamentul utilizatorilor in consecinta, modificand uneori radical deprinderile de consum.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
Acesta permite o flexibiltate mai mare in utilizare, deoarece tabletele nu au numaidecat o directie fixa de utilizare.
De la mijlocul anului 2010, calculatoarele mobile de tip Tablet PC au primit o noua perspectiva, avand sisteme de operare mobile cu o interfata utilizator moderna si ergonomica, conducand la aparitia unui nou tip de dispozitiv de calcul.
Cum anihileaza inteligenta artificiala tentativele de spionaj cibernetic. Amenintarile avansate persistente (APT) reprezinta cel mai grav risc de securitate la adresa securitatii companiilor, paralizand afaceri si distrugand cariere in domeniul IT prin brese de securitate costisitoare ce provoaca pagube majore.
Cercetarea stiintifica medico-militara, pe cale de disparitie! ... Victor Voicu, directorul Centrului de Cercetari Stiintifice Medico-Militare: "Riscul agresiunilor de tip chimic/toxicologic, biologic, radiologic, nuclear este permanent" ● ... E un domeniu care a avut momente de crestere si de descrestere.
google-analytics.com