Cautare

4942 de rezultate pentru "cerere tip de reducere a suspndarii" (5.56 secunde)
Compania aeriana Wizz Air a anuntat ieri ca a adoptat sistemul comunicarii preturilor cu toate taxele incluse. Astfel, noile preturi contin taxele de aeroport, taxa minima de operare si toate celelalte costuri adiacente, se arata intr-un comunicat al companiei.
Biletele pentru transportul feroviar de calatori costa începând de ieri, cu aproximativ 7% mai mult.
Comisia Europeana (CE) a amanat decizia de reducere cu 25% a fondurilor Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), in urma auditarii institutiei.
,,Romania este deocamdata singura tara din Europa cu un TVA atat de ridicat la produsele alimentare. ... Deci in alte state din vestul Europei, unde veniturile populatiei sunt cu mult mai mari, gasim TVA la alimente de 2,3,5%.
Sindicalistii din administratia publica îi arata pisica guvernului si spun ca vor face mitinguri daca executivul va reduce numarul de angajati din institutiile publice, asa cum anunta ministrul muncii, Paul Pacuraru. „Nu exista motiv pentru o astfel de reducere.
Dupa solicitarile de reducere a TVA la produsele alimentare de baza, reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii cer acum reducerea TVA la o serie de alte produse si servicii.
Statul roman ar putea pierde 1,8 milioane de euro daca barierelor vamale la importurile de cereale sunt eliminate in 2008. La acestea se adauga pierderile din neincasarea taxei pentru valoarea adaugata aferenta acestor taxe care se ridica la 340 de mii de euro.
5% este cuantumul de reducere pe care dezvoltatorul complexului Belleview din Sinaia il ofera celor interesati, pana la data de 31 martie.
Ministerul Finantelor a publicat, luni, pe site-ul sau, si normele metodologice privind restituirea diferentelor la taxa auto.
Registrul Auto a inceput de azi evaluarea tehnica a vehiculelor pentru a stabili gradul de depreciere a acestora, tarifele percepute fiind de 243 lei pentru masinile care au pana in 3,5 tone si de 299 lei pentru cele care depasesc aceasta greutate, potrivit comunicatului transmis de institutie.
Ministerul Agriculturii a dispus ca, pe langa reducerea de un leu pe litru la motorina, fermierii sa beneficieze si de o scadere a accizei la carburantul utilizat pentru lucrarile agricole in perioada august-decembrie 2008.
Reprezentantii Federatiei Agrostar au organizat ieri, 3 septembrie, un miting de protest in mai multe orase ale tarii, pentru a cere ca subventia la motorina pentru fermieri sa fie cat jumatate din pretul la pompa.
Patronii cer o eventuala reducere a TVA-ului la produsele principale, dar diminuarea ar trebui sa se vada si la pretul final de la raft. Introducerea unui impozit progresiv in locul cotei unice de 16% ar fi considerata "nociva" pentru facerile locale mari.
Managerii societatilor comerciale previzioneaza, pentru perioada aprilie-iunie, o scadere moderata a activitatii din industria prelucratoare, comertul cu amanuntul si servicii si o relativa stabilitate in sectorul de constructii, in raport cu cele trei luni anterioare, in conditiile in care preturile cresc.
In primele patru luni ale anului 2009 deficitul bugetului general consolidat s-a situat la 9.357,1 milioane lei echivalent cu 1,8% din PIB.
Avans de 3. 000 de euro si dobanzi cat mai mici pentru programul "Prima Casa". Sunt conditiile aprobate, ieri, de Guvern pentru cei care vor sa-si cumpere locuinte de pana in 60. 000 euro, prin creditele garantate de stat.
12 banci au semnat deja conventia cu Fondul de Garantare unde sunt prevazute ipoteci conventionale, care se rezolva numai in instanta. ... De acum incolo vor fi "ipoteci legale", in favoarea statului, care sunt deja titluri executorii.
Numarul mediu de salariati din industrie va continua trendul descendent in trimestrul trei si se va reduce cu 2,4% fata de intervalul aprilie-iunie, astfel ca dupa primele noua luni vor lucra in acest sector cu 11,6% mai putini angajati, raportat la perioada similara din 2008, reiese din datele Comisiei Nationale de Prognoza (CNP).
'Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri, pentru Mediafax, ca presedintele Basescu si premierul Boc se vad ca "un fel de neprihaniti sositi pe scena politica romaneasca, care isi permit sa acuze pe altii", masurile anuntate fiind incorecte din punct de vedere economic social si moral "Sunt masuri incorecte atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere moral si social.
Partidul National Liberal propune un set de masuri menite sa scoata tara din criza si sa duca la relansarea economica, masuri pe care le considera alternativa corecta si coerenta atat la solutiile avansate de presedintele Traian Basescu si PD, cat si la masurile prezentate de PSD.
google-analytics.com