Cautare

1694 de rezultate pentru "cerbu ovidiu ionut" (2.97 secunde)
Ionut Popescu, consilier pe probleme economice al marelui Boc pe vremea cand se faceau jocurile la Fondul Proprietatea, e mare jucator la Bursa. Intr-un moment fast al carierei sale de ziarist deontolog Puterii orange, Ionut s-a ajuns ministru de Finante.
Ministrul Finantelor Ionut Popescu a refuzat categoric sa avizeze aceasta hotarire la care Calin Popescu-Tariceanu tine foarte mult. ... "Eu nu am semnat un astfel de act normativ si nici nu voi semna asa cum am declarat si-n timpul sedintei guvernului”, a declarat Ionut Popescu, ministrul Finantelor Publice.
Ion Iliescu anunta pe blog ca Miercuri, 5 septembrie, la ora 19.00, va participa la libraria Bastilia din Piata Romana, la lansarea cartii de eseuri sportive a lui Ionut Vulpescu.
Senatorul Ionut Vulpescu anunta pe facebook, ca in curand, una dintre cele mai vechi si pretioase colectii de timbre din Europa va putea fi din nou, dupa multi ani, expusa.
Senatorul Ionut Vulpescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant, prin care anunta ca ofera o bursa de studiu unui copil care nu dispune de mijloacele materiale necesare pentru a-si termina studiile. ... Bursa va fi platita din suma forfetara a senatorului Ionut Vulpescu.
Ministrul Ionut Popescu a simtit nevoia sa iasa in fata ziaristilor si sa explice masura, considerata "una revolutionara”. ... Chiar si ministrul Ionut Popescu a recunoscut ca s-ar putea pierde foarte multi bani:
Premierul Victor Ponta a semnat astazi decizia prin care Ovidiu Putura este numit secretar de stat la Ministerul Justitiei, ca si decizia de numire a lui Ovidiu Artopolescu in postul de secretar de stat la Ministerul Comunicatiilor, informeaza a anuntat Guvernul, potrivit Agerpres.
Ovidiu Vladoi a fost angajat pe 1 aprilie in functia de manager public al Prefecturii Dolj, venind de la Arges, desi Ministerul Administratiei a refuzat sa infiinteze acest post in Dolj.
Am cerut organizatiei PSD de la Satu Mare sa faca un sacrificiu si in aceste alegeri, pentru Colegiul 2, sa sustinem un coleg de la PNL, pe Ovidiu Silaghi, pe care l-am sustinut si in 2012, pentru ca eu cred ca aici nu se pune problema doar daca castiga PSD sau PNL sau Ovidiu Silaghi sau altcineva, aici se pune problema daca putem sa fim uniti pentru niste proiecte extrem de importante.
Firma s-a înfiintat în 2004, având ca asociati doi frati gemeni, Ovidiu si Dragos Popa. ... Nu m-as vedea facând altceva decât productie“, a declarat Ovidiu Popa, directorul general al firmei.
E nevoie de mai multa implicare decât în alte domenii“, a spus Ovidiu Neaga, cel de-al doilea administrator al localului si cel care a venit si cu ideea.
E nevoie de mai multa implicare decât în alte domenii“, a spus Ovidiu Neaga, cel de-al doilea administrator al localului si cel care a venit si cu ideea.
- au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
Presedintele Comisiei Finante-Banci din Senat, democrat-liberalul Ovidiu Marian, a declarat, luni, ca solutia pentru redresarea economica ar putea fi impozitarea pensiilor si reducerea TVA-ului. ... Este scenariul lansat de un democrat-liberal - Ovidiu Marian, presedintele comisiei de finante-banci. ... Asta este viziunea noastra", spune Ovidiu Marian.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti. ... Bogdan Ovidiu Popescu Prof. ... Bogdan Ovidiu Popescu a absolvit doua doctorate, primul la U.M.F.
jucatori de camp - Robert Saceanu, Laurentiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Visa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Catalin Craciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Raducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionut Stancu, Alin Vigariu, Andrei Cretu si Alex Coman.
Pe buletinele de vot va mai figura si Ionut Georgescu (Partidul Ecologist Roman), a carui cerere de renuntare la candidatura a fost respinsa de Biroul Electoral de Circumscriptie, ca tardiv formulata.
Directorul ziarului este Ovidiu Ioanitoaia, redactor-sef fiind Catalin Tolontan. ... Pro Sport a fost infiintat pe 2 iulie 1997, de MediaPro, fiind primul ziar full-color din Romania, fiind condus Ovidiu Ioanitoaia, director general, si Catalin Tolontan, redactor-sef. ... Stanescu - director general, si Sorin ovidiu Balan - redactor-sef.
Dupa o perioada in care s-a aflat in posesia trustuluielvetian Ringier, actualmente face parte din trustul Intact.Directorul ziarului este Ovidiu Ioanitoaia, redactor-sef fiind Catalin Tolontan.
google-analytics.com