Cautare

1694 de rezultate pentru "cerbu ovidiu ionut" (3.10 secunde)
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta s-a desfasurat ieri o conferinta de presa in cadrul careia reprezentantii conducerii acestei institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, in solidar cu cei ai Patronatului ANAT Regiunea Sud Est, ai Asociatiei Patronale "Mamaia" si cu ai altor organizatii ale hotelierilor de pe litoralul autohton au reactionat extrem de dur impotriva afirmatiilor facute de secretarul de stat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, in cadrul unui interviu aparut intr-o publicatie bucuresteana.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Miryam va canta alaturi de Ovidiu Anton pe scena Eurovision la Stockholm, Suedia. ... Ea nu este deloc straina de Eurovision si face parte de doi ani de zile din echipa lui Ovidiu Anton, iar cu Ovidiu se cunoaste de 8 ani.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic. ... Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Fostul ministru al Finantelor in Guvernul Tariceanu, Ionut Popescu, a lansat pe blog un scenariu bomba in legatura cu viitorul politic al lui Traian Basescu. Conform ipotezei difuzate de Ionut Popescu, presedintele Traian Basescu ar putea ocupa, dupa incheierea mandatului la Cotroceni, functia de premier.
Printre principalele subiecte care vor fi dezbatute de reprezentatii Guvernului cu oficialii Fondului Monetar International (FMI) sint scaderea inflatiei, realizarea unui deficit bugetar si cvasifiscal redus, a declarat, ieri, Ministrul Finantelor Publice Ionut Popescu. ... De asemenea vom discuta si despre reducerea deficitului cvasifiscal ", a afirmat Ionut Popescu.
Ionut Popescu: “Ruperea acordului cu FMI nu trebuie sa fie o bucurie” Senatorul liberal Ionut Popescu, fost ministru al Finantelor, a afirmat ieri ca, desi ruperea acordului cu Fondul Monetar International (FMI) era previzibila, acest fapt nu trebuie sa reprezinte un motiv de fericire pentru Romania.
Ionut Budisteanu este un alt reprezentant de seama al tinerei generatii de inventatori.
Ionut Vulpescu:
Demiterea lui Ionut Popescu din functia de ministru al Finantelor nu a fost bine primita nici macar de catre eventualii dusmani ai fostului demnitar.
Desi inca nu a fost epuizat arsenalul de sondaje, nici din partea PD, nici a PNL - intre cele doua partide existand o intelegere cum ca va candida democratul sau liberalul care sta cel mai bine in sondaje -, Gigi Chiru pare convins de faptul ca el se va bate pentru Primaria Eforie, in 2008, cu actualul primar PSD Ovidiu Brailoiu.
La data de 23.05.2012, Marcel Sampetru i-a cerut lui Vlad Mihai sa-i furnizeze date si informatii despre Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor, in contextul unor discutii (interceptari ambientale audio-video) privitoare la numirea ca sef de Cabinet al acestuia a lui Remus Span (fost ofiter de Informatii, a lucrat la Ministerul de Interne, DNA, de unde a fost dat afara), persoana aflata in anturajul celor doi (Marcel Sampetru si Vlad Mihia).
Potrivit directorului adjunct al Agentiei Domeniilor Statului Constanta, Ovidiu Popescu, proprietarii care solicita restituirea terenurilor detinute actualmente de Institutul de Cercetare si Dezvoltare pentru Ovine si Caprine Palas nu au intocmit dosare conforme cu legislatia, drept pentru care, daca nu-si intocmesc alta documentatie, nu-si vor primi terenurile.
Hotelierii din Mamaia au solicitat la sfarsitul saptamanii trecute demiterea presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si au anuntat ca il vor da in judecata pe acesta pentru instigare la omor, defaimarea turismului de pe Litoral si subminarea economiei nationale, potrivit Mediafax.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca va renunta definitiv la print, insa va continua sa investeasca in media electronica, urmand ca trustul Realitatea - Catavencu sa lanseze anul viitor trei televiziuni in Republica Moldova, Ungaria si Serbia.
Vineri, 9 iunie, la ora 19.00, la Carturesti Carusel a fost lansata cartea lui Ovidiu Niculescu, omonima albumului discografic Cantecele unui derbedeu.
Cazul care a facut cea mai mare valva a fost cel al laboratorului clandestin de fabricare a heroinei de la Cerbu (com.
Fostul director ADPP, contestat de unii consilieri dupa… sapte luni Tot in cadrul sedintei de consiliu au fost numiti oficial in functii directorii general ai ADPP, Nicolae Bacila si ai Serviciului Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica, Ghiulgian Membulat, precum si cei doi consilieri locali, directori executivi ai acestui din urma serviciu, Ionut Vaida si Ionut Diaconu.
Becali a mai anuntat ca il va numi pe Ionut Lutu antrenor, peste un an, cand isi va lua licenta. ... Ovidiu Popescu nu a atins mingea, primul gol e din cauza lui. Ovidiu Popescu face in pantaloni. Nici pe Ovidiu Popescu nu o sa-l mai vedeti.
Partidul Verde au sarbatorit joi atat ziua de nastere a lui Ionut Dolanescu, dar si inscrierea sa in acest partid. ... Apoi a inceput petrecerea, la care Ionut a fost vioara intai, tinand un adevarat recital. "Ionut canta muzica populara, dar e citit si cultivat in strainatate.
google-analytics.com