Cautare

620 de rezultate pentru "ceausescu" (3.53 secunde)
Deci, trebuie sa intelegem ca guvernul Boc isi asuma realizarea acestui obiectiv de investitii, promovat la vremea sa de Nicolae Ceausescu. ... Ceausescu a decis aceasta constructie, in ciuda opozitiei hotarate a specialistilor din domeniul gospodaririi apelor, din motive de orgoliu.
Catedrala Neamului va depasi Casa Poporului, scrie presa germana Biserica Ortodoxa Romana transforma un proiect prestigios si vechi in realitate, prin construirea Catedralei Mantuirii Neamului, in pofida criticilor si a semnelor de intrebare ridicate de un lacas de cult ce isi propune sa depaseasca in grandoare palatul lui Ceausescu, comenteaza agentia germana DPA.
cu atatia dizidenti si instructori de dizidenta, cati avem DUPA Revolutie, nu e oare de mirare ca Ceausescu a rezistat atatia ani ?
Azi, dezvoltarea unui grup de afaceri se face cu proiecte, pe baza de inovatie si competitivitate, iar fostii securisti stiau doar metodele din vremea lui Ceausescu. ... Oameni de tipul Voiculescu si Nicolae l-au bagat in faliment si pe Ceausescu.
Nicolaescu, un executant al propagandei lui Ceausescu Cristian Tudor Popescu nu a fost miscat de opera lui Sergiu Nicolaescu. ... El i-a atribuit actorului "calitatea domniei-sale de executant al programului de propaganda national-comunista comandat de Ceausescu".
Mi se parea absurd ca nu poti sa scrii despre Ceausescu normal. ... Rau in gazetaria comunista, mai ales in cea din ultimii ani ai lui Ceausescu, era faptul ca erai obligat sa repeti clisee.
Un important trofeu de vanatoare este cel primit cadou de Nicolae Ceausescu din partea unui lider african, o blana de leopard (pret de pornire: ... € 20), dedicat special pasiunii de vanator a lui Nicolae Ceausescu, dar si certificatul dictatorului de "primul vanator" al Romaniei comuniste (pret de pornire:
Pana in '89 ni s-a dat sa jucam in filmul lui Ceausescu.
daca nu era omorat ca un vierme idolul tau, Ceausescu, eu si mii de ROMÂNI ca mine, care au luat calea pribegiei de tineri, ar fi murit fara sa-si revada fratii si parintii, si tu spui ca degeaba au trecut 30 de ani?
nu stiti ce-i aia bocarie?) care oftand in gama minora sa il evoce pe Ceausescu in deja consacratii termeni "a facut, a dat, el nu era baiat rau, ea era scarba" etc.
Cronica unui puci ratat contra lui Ceausescu Marturia Iata ce a declarat despre complot comandorul Anton Bejan, ultimul "conjurat" aflat in viata. ... Capitanul Nicolae Radu era un palavragiu groaznic, spunea cui apuca despre cum o sa-l dea jos pe Ceausescu.
Cronica unui puci ratat contra lui Ceausescu Tradarea Cineva ii turnase pe complotisti. Imediat dupa intoarcerea lui Ceausescu, Ion Ionita a fost chemat la CC al PCR si Emil Bobu i-a spus sec sa-si bage mintile-n cap.
Se revarsa munti de scarba cand vezi limbricii behaind despre anti-comunism, dar exersand pupatul in cur cu aceeasi osardie cu care se executa pupatul curului lui Ceausescu.
Secretele securitatii au ramas si astazi o enigma nedescifrata!, ne-a declarat economistul si analistul militar Silviu Craescu , presedintele Academiei Nationale de Securitate si Organizarea Apararii.rnCeausestii se salvau daca ajungeau la BustenirnrnAu existat planuri de salvare a lui Ceausescu de catre unii dintre membrii de partid, armata si securitatea statului, insa dictatorul a fost impiedicat sa ajunga in zona orasului Busteni, unde ar fi fost aparat de partizani pana la obtinerea de ajutor extern, ne-a declarat analistul Silviu Craescu.
A lasat 3-4 partide de forma, cu cate 20 membri, cand se vota era ca pe vremea lui Ceausescu. ... Ceausescu era mic copil pe langa asta.
Megalomania lui Ceausescu este, in acest moment, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania, insa potentialul Palatului Parlamentului nu este exploatat la maximum. ... Lucrarile s-au finalizat in 1989, la fel si regimul comunist, iar colosul lui Ceausescu s-a transformat intr-un consumator urias:
Dar odata ajunsa pe sol american sefa Guvernului roman a intrat intrun veritabil festival americano-israelian cu participari si intalniri la cel mai inalt nivel de care nu a mai avut parte nici un alt demnitar roman, poate cu exceptia lui Ceausescu.
Miine poimaine il scoateti si pe Ceausescu de la Ghencea. ... Si ceausescu rade de face pe el. Si bine face.
dar ea a fost umflata artificial de regimul lui Ceausescu pentru a sublinia marele pericol pe care il reprezenta aceasta secta care, iata, a atras si oameni de valoarea lui Sorescu. ... A fost nevoie de interventia la Ceausescu a lui Adrian Paunescu pentru a se domoli lucrurile;
dar ea a fost umflata artificial de regimul lui Ceausescu pentru a sublinia marele pericol pe care il reprezenta aceasta secta care, iata, a atras si oameni de valoarea lui Sorescu. ... A fost nevoie de interventia la Ceausescu a lui Adrian Paunescu pentru a se domoli lucrurile;
google-analytics.com