Moshemordechai.ro: Hai sictir!

Mie personal mi-a ajuns! Nu mai pot! M-am saturat de anti-comunistii lu’ tarnacop! Prea mult rahat e inghesuit sub lintoliul straveziu al anti-comunismului. Dupa caderea comunismului au puit astia ca iepurii. Dupa cadere, ca inainte nu miscau nici daca-i piscau puricii.
Comunismul a crapat, l-a luat dracu’, s-a imputit si putrezeste, dar anti-comunistii au devenit teribil de activi! Nu mai ai loc de vitejii care mananca vagoane de rahat anti-comunist, fix la fel cum mancau si rahat comunist, pana in ’90, dar care si-au descoperit acum canistrele cu bravura. Bila face si ea ce poate, dar cata fiere poa’ sa produca atunci cand vezi cum au devenit mari viteji de-alde Plesu, Basescu sau MRU. Se revarsa munti de scarba cand vezi limbricii behaind despre anti-comunism, dar exersand pupatul in cur cu aceeasi osardie cu care se executa pupatul curului lui Ceausescu.
Ma pis pe anti-comunismul vostru de activisti esuati! M-am saturat! Nesimtirea voastra e ca o flegma verde si groasa pe obrazul alora, putini, care chiar au indraznit sa spuna ceva cand voi n-aveati curaj nici sa stranutati, pe obrazul acelora foarte putini care au indraznit sa se revolte cand voi va ascundeati ca viermii sau il pupati in cur pe balbait, " ca asa erau vremurile". Iar acum imi perforati timpanul cu anti-comunismul vostru, amintindu-va ca si voi ati ascultat un banc cu Ceausescu, odata, in tren, deci sunteti dizidenti. Hai sictir!
Comunismul, cu multele sale mizerii, v-a invatat ceva: sa mancati rahat! Sa fiti parsivi, oportunisti, nerusinati, sa va dati in gat unii pe altii, slujind Conducatorul si sa-i infierati cu mandrie proletara pe dusmanii regimului. Si asta faceti si acum! Comunismul v-a invatat sa mancati rahat, sa pretindeti ca e bine cand e jale, ca adevarul e altul decat cel care ne strange de nas! Si asta faceti si acum, caca-m-as in pixelii vostri albastri! Comunismul v-a invatat sa mestecati lozinci, sa rumegati rahaturi si sa dati mereu vina pe altul pentru ca voi sunteti neispraviti. Si asta faceti! Pentru ca nu sunteti anti-comunisti, nici nu aveti cum fi; atunci trebuia sa fiti, atunci cand asta avea sens. Nu, nu sunteti anti-nimic, sunteti doar mate care se vor umplute, rumegatori de rahat si atat.
N-aveti decat sa va declarati anti-comunisti, anti-hititi sau anti-Ginghis Han. E la fel de serios. Sunteti doar fosti purtatori de pancarte si lozinci de la defilari, care au avut curajul sa lase pancartele din mana, azi. Atat! Hai sictir!