Cautare

2592 de rezultate pentru "ce gasesc barbatii atragator la o femeie" (3.83 secunde)
Atelierul Arta Feminitatii A fi femeie inseamna mai mult decat a fi prietena, iubita logodnica, sotie sau mama. ... Mai mult decat a fi o buna profesionista sau o artista inspirata. Inseamna a fi toate acestea la un loc si inca mult mai mult.
Este sef de clinica si director al Spitalului Filantropia din Bucuresti, si profesor universitar la Catedra de Obstetrica-Ginecologie din cadrul aceluiasi spital. Realizarile sale includ renovarea Spitalului Filantropia, cea mai veche maternitate din Bucuresti, cat si echiparea acestuia cu aparatura de ultima generatie, ridicandu-l la rangul unei maternitati occidentale.
In editia din 2003 a ghidului destinat pacientilor publicat de Societatea Americana pentru Medicina Reproductiva (ASRM) specialistii afirmau ca o femeie cu varsta cuprinsa intre 35 si 40 de ani avea 30% sanse sa nu aiba copii.
De ce nu pot avea un copil? Iti pui problema ca esti infertila, ca nu poti avea copii, si nu stii de ce ti se intampla asta tocmai tie? ... Infertilitatea se declara dupa o perioada mai lunga de timp.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... In ce fel?!
transmitere sexuala de la un barbat declarat vindecat (Autoare: Magda Marincovici) Un barbat, declarat vindecat de Ebola in urma cu cinci luni, este suspectat ca a contaminat o femeie in timpul raporturilor sexuale neprotejate, potrivit unui studiu de caz publicat de Centrele pentru controlul bolilor din SUA (CDC).
O femeie de 65 de ani, mama si bunica, a nascut 4 bebelusi prin cezariana (Autoare: ... O femeie din Germania in varsta de 65 de ani, mama si bunica, a nascut, marti, patru prunci la un spital din Berlin, a anuntat azi canalul de televiziune german RTL.
Mariustuca.ro / Medicii sunt ingrijorati in privinta starii de sanatate a cvadrupletilor adusi pe lume de o femeie in varsta de 65 de ani din Germania (Autoare:
Raspuns Cercetatorii si-au pus intrebari cu privire la scopul orgasmului la femei, pentru ceva vreme, cu unele teoretizari ce sugereaza doar rolul sau de amuzament si altele care zic ca orgasmul ajuta cu adevarat ca o femeie sa ramana insarcinata.
CE SE INTAMPLA DOCTORE: ... Solutia la care femeile pot apela Infertilitatea reprezinta astazi o problema cu care se lupta tot mai multe cupluri din Romania. Incapacitatea femeilor de a obtine o sarcina pe cale naturala este clasata pe locul 5 in topul dizabilitatilor care afecteaza omenirea.
Florian Popa Micsan a publicat pe facebook un text in care explica din punct de vedere sociologic neparticiparea masiva la referendum: Sambata, in prima zi de vot, ma aflam la un service auto.
In mintea fiecarei femei exista un detaliu care-i blocheaza sansa la fericire Mahatma Ghandi a spus: ... Spunand asta, am in vedere acel prototip al femeii perfecte spre care, aparent, tinde fiecare femeie. ... Nici intr-un caz nu trebuie sa pledam pentru o aparenta vulgara.
O femeie din Prahova, care pretindea ca este maica stareta la o manastire, a fost arestata dupa ce a inselat o femeie cu peste 350.000 de lei. Victima, o cunoscuta femeie de afaceri din Ardeal, a contactat-o pentru dezlegari de farmece si rugaciuni, dupa ce sotul a parasit-o.
Alina Gorghiu a vorbit marti seara, la Digi24, despre accesul femeilor la functii de decizie in Romania. Vicepresedinta PNL spune ca Moldova este un exemplu de bune practici, unde "presedintele este femeie, sefa DNA este femeie, sefa guvernului este femeie, ministrul de interne este femeie".
Crima misterioasa intr-un bloc din Bucuresti, in aceasta dimineata. O femeie a fost omorata in bataie de o alta femeie, dupa ce au baut si petrecut impreuna.
imbracata in doliu si cu o coroana in mana, a jefuit o familie Hotii sunt extrem de inventivi si nu se dau in laturi de la absolut niciun tertip pentru a pune mana pe o prada cat mai grasa.
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate.
Pina la urma este de plecat in Italia sau mai bine ne chinuim acasa? " este intrebarea care ma siciie de vreo saptamina si careia nu reusesc sa ii gasesc raspuns.
El a anuntat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca este posibil ca pentru functia de secretar general al PSD sa candideze si o femeie, fara a preciza insa despre cine ar putea fi vorba.
Caii putere ai masinii isi pot face de cap, gonind fara nici o grija. Treci pe sub un pod, in drum spre Mangalia, si mai apesi o data pedala de acceleratie cu doar o secunda mai inainte de a observa ca in fata ochilor se desfasoara o alta localitate:
google-analytics.com