Cautare

2592 de rezultate pentru "ce gasesc barbatii atragator la o femeie" (2.57 secunde)
Avem 35 de ciupercarii mari si inca o suta mai mici, iar cea mai mare parte din ciupercile produse in tara sunt vandute la export. ... Industrializatorii congeleaza si ambaleaza cat mai atragator ciupercile si apoi le vand in afara tarii.
Romania ocupa locul 24 intr-un clasament al celor mai bune locatii pentru investitii straine (offshoring) din lume, se arata intr-un studiu realizat de o firma de consultanta si audit.
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Afacerile constantene sunt concentrate aproape in exclusivitate in zona portuara, iar marea majoritate a firmelor sunt profilate pe comercializarea de fier vechi si alte deseuri, intr-o tara care parca se vinde la kilogram.
Expunerea lui Liviu Scarlat la "panoul de onoare" al afaceristilor care ajung milionari capitalisti furand proprietati ale statului comunist l-a determinat pe liderul taranist sa treaca la o stergere rapida a urmelor.
Majorarea dobanzii de referinta va atrage dupa sine, pe langa un nivel mai atragator al depozitelor bancare, si dobanzi avantajoase pentru titlurile cu venituri fixe, cum ar fi obligatiunile.
Unul dintre motive este si faptul ca, in cele mai multe cazuri, salariul este destul de atragator, iar de monotonie nici nu poate fi vorba. Cand vorbim despre o agentie de publicitate, in general, avem de-a face cu mai multe departamente ce se implica in procesul de publicitate platita:
Strategia de privatizare a Societatii Nationale "Imbunatatiri Funciare" (SNIF) prevede vanzarea integrala a pachetului de actiuni intrucat un pachet mai mic nu ar fi atragator pentru investitori.
Noul Fiesta vine sa demonstreze ca automobilele din clasa mica nu sunt doar un moft al traficului urban, ci pot oferi tot ce iti trebuie in aproape orice conditii.
La showrom-ul Renault, amplasat pe bulevardul Tomis numarul 393, au fost lansate ieri, 23 aprilie a. ... Mai mult decat atat, noul Renault Megane se distinge printr-un design modern si foarte atragator, fiind, fara indoiala, un automobil care se alege atat cu mintea, cat si cu sufletul.
Cum tehnologia Mac devine din ce in ce mai folosita in mediile generale de business, departe de mediul traditional de design grafic, arhitectura si piata de media, aceasta va reprezenta pentru Canon o noua directie de dezvoltare in urmatorii ani.
porneste de la 13.400 de euro pe piata din Romania. Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial"
Reprezentantii a 14 ambasade din intreaga lume, a 60 de firme din Oltenia, ministri, presedintele Senatului Romaniei si primari de municipii din cele cinci judete ale regiunii vor participa incepand de azi, timp de doua zile, la primul forum economic regional organizat in Oltenia Azi va debuta cel mai important eveniment economic organizat in Oltenia.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: Gazele NU se scumpesc pentru populatie de la 1 ianuarie 2015!
Juriul care a declarat ca iPhone 4 are un "ecran extraordinar, design atragator, materiale fantastice si un ecosistem fenomenal pentru dezvoltatorii de aplicatii". ... Topul de la Mobile World Congress din Barcelona coincide cu topul blogului de specialitate gadgeteer.ro, care si-a invitat cititorii sa voteze smartphone-ul anului in Romania.
Pe langa trecerea la modul panoramic (format al imaginii de 16 x 9 sau 16 x 10 in locul celui clasic de 4 x 3), televizoarele digitale contemporane ocupa mult mai putin loc oferind, in acelasi timp, niveluri mult mai perfectionate de luminozitate, contrast si acuratete cromatica.
Acesta se remarca prin designul ultra-slim atragator, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm.
Insa iata ca unele idei au fost puse in practica, astfel ca dispozitive pe care in urma cu 20 de ani le vedeai doar la cinematograf, in prezent se afla in buzunarul tau sau chiar la mana.
Avand o grosime de numai 1 mm, display-ul cu care este dotat X2 Soul este recunoscut ca cel mai subtire ecran Amoled de pe piata. Cu toate ca este un device care redefineste conceptul "ultra slim", nu s-a facut nici un compromis in ceea ce priveste bateria.
google-analytics.com