Cautare

2592 de rezultate pentru "ce gasesc barbatii atragator la o femeie" (2.93 secunde)
De ce fug barbatii cand le vad imbracate astfel Se estimeaza ca, la nivel mondial, o femeie din 14 este agresata sexual, conform rezultatelor unui studiu. Astfel, ei au creat o pereche de pantaloni speciali care sa-i tina la distanta pe agresori. ... "Sa fii femeie e mai dificil.
• Forma de lamaie a sanilor femeilor dezvaluie persoanele carora le place viata Barbatii care doresc o femeie mai plina de viata trebuie sa se uite dupa sanii in forma de lamai, proeminenti si obraznici. ... Acestea doresc sa aiba o viata echilibrata fara prea multe surprize".
Fiica mea e convinsa ca va vana arici si e bine ca ideea asta a facut-o sa plece uitand de mine. E sambata lui libera si eu am inainte o zi si jumatate in care pot sa fac ce vreau, sa-mi inspir incredere, cum spun altii, despre mine.
La Schitul Sfintilor Romani (Autor: Cornel NISTORESCU) O familie de prieteni ne-a invitat sa traim clipele noptii de Inviere undeva, intr-un schit pierdut, in Muntii Orastiei.
La femei: ... Claire Mounier-Vehier, cardiolog la CHRU Lille si prim-vicepresedinte al Federatiei Franceze de Cardiologie, atrage atentia ca tutunul este vinovat de jumatate dintre infarctele de miocard la femeile sub 50 de ani. De asemenea, cardiologul Mounier-Vehier spune ca la femei simptomele infarctului sunt atipice.
Burtosii fumatori, expusi bolii de plaman In cazul unei circumferinte de peste 118 cm la barbat si peste 110 la femeie, riscul de BPOC creste cu 72% Supravegheati-va talia!
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: De ziua ta, Femeie! ... Dar sa ramanem la declaratii:
Cand o femeie vrea sa devina mama, absolut nimic nu-i mai poate sta in cale. ... Cand iti tii prima oara copilul la piept, iti dai seama ca asa, in felul acesta, nu ai mai iubit niciodata.
Miriam Eugenia Soare) - Poate ca ar trebui sa ne unim singuratatile, la ce imaginatie si dorinte aprinse ai, si-mi pune si un emoticon d-ala de-mi face cu ochiul.
Este o piata care functioneaza non-stop, majoritatea clientilor conectandu-se din America de Nord si Europa de Vest, noteaza jurnalistii britanici.
Alain Delon, sex-simbolul cinematografiei franceze, declaratii anti-casatorii GAY in direct, la un post de televiziune. ... Alain Delon, unul dintre simbolurile frumusetii masculine ale cinematografiei mondiale, a impartit Franta in doua dupa ce a facut un comentariu legat de homosexuali.
Una ii povestea celeilalte, pe un ton oarecum satisfacut, ca i-a revocat sotului ei dreptul la pasarica pana cand acesta isi va ajusta comportamentul. Nu stiu ce facuse omul, dar se pare ca ori era prea viu, ori nu lua relatia in serios.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... Prima parte a acestui intericu o puteti citi in continuare. ... Dar chiar venind dintr-o zona legata de dreapta politica, interesul pentru PSD este indreptatit. ... De ce este atat de greu?
"Vor fi multe comentarii negative in ceea ce priveste pachetul de legi al Ministerului Sanatatii, pachet ce se vrea a fi promovat in regim de urgenta. ... Ministrul a anuntat ca va lasa actele normative timp de o luna de zile la indemina organizatiilor profesionale, dupa care le va promova.
Alin Macsim) Ceea ce pare sa fie principala amenintare pentru sanatatea noastra si care, binenteles, e cea mai ascunsa de media.
O precizare. ... Microunde inseamna inalta frecventa si acestea incep de la 3GHz (3000MHz). ... Nebunia e si mai mare, la bloc sunt multe routere, si ce-i mai rau, aproape nimeni nu le decupleaza daca n-au nevoie de internet.
Cercetatorii care studiaza arhitectura Bucurestiului ar putea fi surprinsi sa afle concluzia la care a ajuns regretata Dana Harhoiu, care a demonstra ca orasul Bucuresti este mult mai putin haotic decat suntem obisnuiti sa credem.
Si totusi, ce se petrece? ... De ce nu mai pot servi? ... Compromise (pe drept sau pe nedrept), nu mai au nici o posibilitate rezonabila de a reface legatura de incredere intre ele si societate - sau cel putin dintre ele si masa critica a populatiei.
Pe de alta parte, cererea masiva de brazi in luna decembrie a fiecarui an conduce la taierea unui numar urias de brazi de ordinul sutelor de mii.
google-analytics.com