Cautare

1796 de rezultate pentru "caziere juridic brasov" (3.33 secunde)
Comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, a apreciat la Bratislava, in urma unei intalniri cu premierul Tariceanu la Congresul liberalilor europeni, evolutiile tarii noastre in privinta reformei sistemului juridic si in domeniul concurentei.
Prima guvernare Petre Roman", aparuta in 2006, doar un interviu cu SOV, luat in 2005, unde acesta vorbeste despre oportunitatile de specula si imbogatire rapida pe fundalul unei situatii de haos politico-juridic, in absenta unei clase politice veritabile si a unui sistem juridic.
2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor". ... 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor. 1. Sanctiunile contraventionale principale: avertismentul, verbal sau scris;
Potrivit sefului Compartimentului de relatii cu publicul, Elvira Stancu, Serviciul contencios-juridic a finalizat raportul solicitat de presa, dar nu-l poate oferi din cauza primarului.
Potrivit declaratiilor unui consilier juridic din cadrul Institutiei Prefectului, in functie de problemele care vor aparea pe viitor in teritoriu, vor mai fi efectuate astfel de controale. Acelasi consilier juridic a afirmat ca anul acesta nu a fost descoperita nici o neregula la controalele facute.
213/1998 interzice schimbarea regimului juridic al terenurilor respective. De atunci, CJ Dolj si MJ s-au aflat intr-un razboi al argumentelor de ordin juridic care, pana la aceasta data, nu si-a gasit un sfarsit.
Consiliul local are dreptul de a da acel teren si gratis", a declarat atunci consilierul juridic Ciurlin Paulon din cadrul Prefecturii Dolj.
Comisarul Frattini considera ca Romania are un nou sistem juridic si judiciar, care trebuie insa implementat, apreciind totodata ca "nu trebuie operate schimbari in ceea ce priveste procedurile de numire si de schimbare a procurorilor".
"Am vrut sa-l ajut juridic si sa faca o actiune cum trebuie. ... Procesul are ca suport juridic raspunderea civila delictuala pentru ca a produs daune morale.
Conform declaratiilor facute la acea vreme de Adelina Marinescu, consilier juridic in cadrul Prefecturii Dolj, la dosar fusese atasat un tabel cu 515 semnaturi stranse de la oamenii din Intorsura pentru eliberarea din functie a primarului liberal Florea Tudor, dintre care 19 nu au fost considerate valabile fie pentru ca semnatarii nu aveau varsta legala pentru a semna, fie pentru ca rubricile din tabel nu erau in totalitate completate.
Conditia este sa existe interes, toti cei 14 consilieri PD si PNL sa se afle in sala la sedinte a consiliului local si sa voteze la fel, dupa cum a aratat Teodor Radu, consilierul juridic personal al primarului Antonie Solomon.
Biletul transmis de Calin Popescu-Tariceanu lui Traian Basescu nu are consecinte juridice, iar declaratia sefului statului are raspunsul juridic in motivarea diplomatica a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) emisa in cazul telefonului dat de premier, in mai 2005, procurorului general de atunci, Ilie Botos.
Geoana a precizat ca liderii PSD au facut o prima lectura a sesizarii ce va fi trimisa CC, documentul fiind considerat finalizat din punct de vedere juridic.
"Cetatenia noastra va fi un serios sprijin juridic pentru moldovenii romani in apararea identitatii lor", a explicat liderul de la Chisinau. ... Pe de alta parte, cetatenia noastra va fi un serios sprijin juridic pentru moldovenii romani in apararea identitatii lor", a explicat liderul de la Chisinau.
s-a produs din punct de vedere politic, urmand ca si juridic sa se inregistreze acest lucru. ... Juridic se va constata ca s-a incalcat protocolul si va fi desfiintata Alianta din vina PNL", a explicat Boc.
Interesant este in schimb "destinul" juridic al parlamentarilor constanteni, stiut fiind faptul ca politicienii in general si parlamentarii in special au dezvoltat in timp o adevarata "pasiune" pentru organele de ancheta.
Potrivit presedintelui cele doua ordonante nu au avut si avizul CSAT si reprezinta un conflict juridic intre Guvern si Consiliu. "In acest context, presedintele Romaniei solicita Curtii Constitutionale sa solutioneze conflictul juridic de natura constitutionala dintre Guvern si Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, in temeiul art.
Curtea Constitutionala a primit, joi seara, sesizarea Guvernului referitoare la solutionarea conflictului juridic de natura constitutionala, dintre presedintele Romaniei si primul ministru, fiind, in mai putin de un an, a doua cerere a Executivului cu acest subiect.
Stoica a precizat ca va avea o discutie cu Mona Musca, saptamana viitoare, pe aceasta tema."Ambele aspecte, si cel politic si cel juridic, sunt decizii care ii apartin, nu pot sa le iau eu pentru ea.
"Am venit sa spunem raspicat punctul de vedere al PRM, si anume ca, prin decizia Curtii Constitutionale, CNSAS a murit, si aici se aplica principiul juridic 'mortul de la groapa nu se mai intoarce'", a spus vicepresedintele executiv al PRM, la finalul intalnirii cu reprezentantii CNSAS si ai Ministerului Justitie.
google-analytics.com