Cautare

1796 de rezultate pentru "caziere juridic brasov" (3.25 secunde)
47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, a examinat cererea formulata de presedintele Romaniei privind solutionarea conflictului juridic de natura constitutionala dintre guvern, reprezentat de primul-ministru, pe de o parte, si presedintele Romaniei, pe de alta parte.
Din punct de vedere juridic, daca presedintele ar urma sa fie direct demis, fara referendum, actul USL ar fi insuficient pentru o astfel de sentinta.
CCR a dat publicitatii miercuri, pe site-ul institutiei, motivarea deciziei din 9 iulie prin care a respins ca inadmisibila cererea lui Traian Basescu de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre el si Parlament ca urmare a suspendarii sale din functie.
In aceasta situatie, de adancire a haosului politico-economico-juridic din Romania, intrarea oficiala in faliment a tarii se va produce, probabil, pana la sfarsitul acestui an.
CONSILIERUL JURIDIC AL LUI BASESCU IL INVATA DEMISIA Dan Sova, despre minciuna de impotent a lui Basescu, privind faptul ca nu poate demisiona, fiindca e suspendat - ministrul a zis-o la Antena 3, ar trebui s-o zica la TVR, ca de-aia platim televiziunea publica, nu ca sa-i ridice osanale in continuare decedatului politic Traian Basescu.
Traian Basescu a fost demis politic de catre cetatenii Romaniei iar acest rezultat nu mai urmeaza decat sa fie pus in opera, in plan juridic, de catre Curtea Constitutionala a Romaniei. ... Procurorii nu pot rasturna nici votul politic si nici nu pot schimonosi juridic un verdict.
Contractul incheiat de fostul Cabinet cu grupul Vinci pentru modernizarea infrastructurii rutiere ar putea fi revizuit din punct de vedere juridic si financiar, in functie de concluziile auditului asupra acestui proiect, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu la o emisiune a unui post national de stiri.
Avand in vedere interconectarea celor doua domenii - juridic si economic-, este normal ca aceste comisii sa se desfasoare impreuna, pentru a exista un schimb real de informatii si experienta, de ambele parti, pentru a putea gasi o solutie viabila la problemele cu care ne confruntam in aceasta perioada.
Potrivit NewsIn, premierul a declarat ieri ca Ministerul Justitiei nu a dat aviz negativ ordonantei OPSPI, ci doar niste observatii, precizand ca MJ nu se poate pronunta asupra deciziei, ci doar asupra unui aspect juridic. ... El nu se poate pronunta asupra deciziei, ci poate da doar un aviz juridic.
La finele anului 2006, cei trei presedinti ai comisiilor de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Mangalia, Urbanism - Juridic, Comert si Turism, Sociala si Economica, Invatamant si Sanatate si-au prezentat rapoartele de activitate colegilor din Consiliul Local.
Afirmatia apartine sefei biroului juridic din cadrul Primariei, Tincuta Patruta, care a incercat sa-l scoata basma curata pe primarul Dumitru Nicolae dintr-o serie de procese stanjenitoare in care se judeca cu un om de afaceri galatean.
Lichidatorul a gasit în patrimoniu o serie de utilaje functionale în proportie de 30-40%, dupa cum a precizat Nicu Ghindeanu, consilier juridic la BNP Consult Craiova.
Lichidatorul a gasit în patrimoniu o serie de utilaje functionale în proportie de 30-40%, dupa cum a precizat Nicu Ghindeanu, consilier juridic la BNP Consult Craiova.
Lichidatorul a gasit în patrimoniu o serie de utilaje functionale în proportie de 30-40%, dupa cum a precizat Nicu Ghindeanu, consilier juridic la BNP Consult Craiova.
Prioteasa a declarat ieri ca Serviciul juridic din cadrul Consiliului Judetean Dolj analizeaza în prezent posibilitatea ca administratia judeteana sa recupereze pagubele produse de retragerea firmei. ... Serviciul juridic are în acest moment sarcina de a analiza atent contractul, sa vedem ce putem face pentru a recupera daunele.
Noile masuri de impozitare impuse de guvern determina microintreprinderile sa-si schimbe regimul juridic, pentru a nu plati taxa minima, a declarat miercuri Luminita Ristea, managing partner al firmei de consultanta Nexia International.
La data de 30 iunie 2009, la nivel national, exista 1.057.578 de comercianti activi din punct de vedere juridic, din care 329.346 sunt persoane fizice, iar 728.232 sunt persoane juridice.
In acest sens, a fost si este necesara amendarea corespunzatoare a legii, in scopul functionarii entitatii fara echivoc, potrivit cerintelor legale specifice fiecareia dintre formele de statut juridic adoptat" se arata in raportul Curtii, intrat in posesia Inpolitics.
Semnatarii din partea RRA sint Andras Istvan Demeter, fost presedinte si director general al SRR,Carmen Ionescu, director Productie Editoriala, Constantin Puscas, director Economic, si Mircea Salagean, sef Juridic. ... "Negocierea nu e sarcina serviciului juridic si nici nu se poate pronunta pe oportunitatea unei cheltuieli", declara Mircea Salagean.
Arhitecturi Orientate pe Servicii (SOA), Stiinta, Managementul si Ingineria Serviciilor (SSME), Prelucrari de Înalta Performanta (HPC) pentru învatamântul superior tehnologic, precum si programe de învatamânt pentru domeniile IT, economic, juridic, stiinte sociale, ale vietii si naturii.Cu ocazia acestui eveniment au fost prezentate proiecte nationale, realizate în competitie mondiala de grupuri de universitati, împreuna cu IBM România, în anul 2007, pe linia cercetarilor stiintifice si directiilor prevazute pentru 2008.Tot cu ocazia acestui eveniment, a fost lansat un program national de instruire academica numit „Promovarea curriculei si a proiectelor de cercetare-dezvoltare pe tehnologia CELL, în universitatile din România“, cu scopul formarii de specialisti de vârf cu competenta în domeniul tehnologiilor de calcul de ultima ora si crearii oportunitatilor de colaborare inovativa în cadrul proiectelor de cercetare-dezvoltare.În cadrul forumului, specialistii IBM din tara si strainatate si profesorii universitari au sustinut prelegeri ce au vizat inovatia în servicii, produse hardware si tehnologiile software IBM, cât si formele de cooperare între IBM si mediul academic din învatamânt si cercetarea stiintifica.
google-analytics.com