Cautare

1148 de rezultate pentru "cazacu manolache popa" (6.11 secunde)
La final, sa spunem ca principalul om din firma, presedintele CA - Aurel Cazacu, directorul productiei de aparare din Ministerul Economiei si reprezentantul ministerului in conducere, a fost unul dintre protagonistii scandalului de weekendul trecut, cu firma intermediara pentru exportul de armament (Desintco SRL).
Catalin Cazacu, Catalin Costescu si Daniel Badescu. ... La prima cursa de cand RPG Security este sponsor oficial Taifun Racing Team, Catalin Cazacu iese castigtor la Pannonia Ring. ... Felicitari, Catalin Cazacu!
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Luminita Cazacu vor incanta spectatorii mai mici sau mai mari din Calarasi. ... Luminita Cazacu Cu (voci):
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca se asteapta ca PNL sa nu isi desemneze candidat la alegerile partiale pentru colegiul de deputat din in Sectorul 4, in locul lasat vacant de Daniela Popa, pentru a respecta astfel o intelegere explicita parafata de PSD si PNL la nivelul Bucurestiului.
Radu Popa sustine ca liderii partidului l-au trimis sa negocieze cu PSD Radu Popa, deputat si prim-vicepresedinte PP-DD, afost exclus din partid de catre membrii Biroul National de Coordonare al PP - DD, dupa ce a fost acuzat ca a intreprins actiuni in nume propriu impotriva partidului.
Sora mea, Luciana Popa, actrita (a avut o emisiune de shopping si a terminat Stiinte Politice), a plecat definitiv in America in 2012. ... Romancele sunt fashioniste", ne-a spus Ioana Popa.
Proiectul initiat de presedintele CJ, Mihai Tabuleac, a fost semnat de 20 de consilieri ai ambelor partide, care colaboreaza mai nou in interiorul institutiei, iar Constantin Manolache ar urma sa fie inlocuit la sedinta de saptamana viitoare.
Social-democratii au refuzat sa ia parte la dezbateri, dupa ce pe ordinea de zi a fost trecut proiectul privind schimbarea vicepresedintelui Constantin Manolache, sustinut de PSD.
Pisc spune ca nu il cunoaste pe Morlok Traian Manolache, reprezentantul EMERSON Romania, a declarat ca firma pe care o reprezinta nu a achizitionat vreodata componente sau subansambluri de la Control Components Inc.
Consiliul de Administratie (CA) este compus din Aurel Cazacu, presedinte - director al Directiei Productiei de Aparare din cadrul Ministerului Economiei (ME), Gheorghe Preotu, Ionel Pana, Aurel Gangu si Adriana Vlageo-iu.
Cazacu ramane pe postul de director operationalDe asemenea, in functie de cresterea numarului de pasageri, se intentioneaza cresterea capacitatii de parcare a autoturismelor, de la 200 de locuri, cat exista in prezent, la circa 600, extinderea urmand sa fie insotita si de un sistem de taxare si monitorizare, in prezent, parcarea automobilelor in incinta AIMK fiind gratuita.
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu. ... De asemenea, au fost modernizate si reconfigurate toate celelalte spatii cu destinatie tehnica si de birouri“, a spus Cazacu.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. "Sunt tot felul de situatii limita si la curse.
Avocatul Ion Cazacu, care il apara pe fostul premier, declara ca s-a cerut un alt termen intrucat, daca cererea va fi judecata in 12 februarie, practic s-ar pierde zilele scazute din pedeapsa primita de Nastase, respectiv cele din perioada 20-26 iunie 2012, cand acesta a fost internat la Spitalul Floreasca, in urma tentativei de sinucidere.
Avocatul Ion Cazacu spunea ca membrii Comisiei au luat in calcul pentru avizul favorabil activitatile desfasurate de Adrian Nastase in penitenciar, precum si faptul ca acesta a publicat 3i carti.
google-analytics.com