Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni. Asa cum declara presedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, Constantin Telegan, desi nu se stie sigur, Marian Popa l-ar putea detrona in curand, chiar maine.

"Am purtat negocieri si cu Marian Popa si cu mai multi oameni. Marian Popa se mai gandeste pentru moment, acesta este un fost membru vechi de partid. El iubeste PNTCD si bineinteles ca, daca doreste, va reveni, numai ca trebuie sa hotarasca el daca va veni in partid, nu noi sa-l fortam, el este o persoana importanta pentru noi. A avut o runda de discutii cu presedintele Marian Milut si nu mi-a spus mie personal ce a discutat cu acesta. Dar a avut o discutie directa cu acesta, iar, din cate stiu, Marian Milut a fost de acord cu revenirea lui in PNTCD, dar nu stim pe ce pozitie. El va spune asta si este posibil ca de miercuri Marian Popa sa fie chiar presedintele filialei judetene", a spus Telegan.

Taranistul a mai adaugat ca nu l-ar deranja ca Marian Popa sa-i ia locul, pentru ca poate fi foarte bine vicepresedintele filialei judetene sau chiar presedinte la Municipala. Contrar spuselor lui Telegan, Marian Popa spune ca isi doreste sa vina la PNTCD pe o functie de conducere, dar ca inca nu a vorbit cu Marian Milut despre acest lucru, discutiile fiind lasate pentru aceasta saptamana.