Cautare

1669 de rezultate pentru "cauta" (2.74 secunde)
nu ai ce cauta cu tehnocrati in guvern pe vreme de criza. ... Dupa parerea mea, sub secretar de stat nu ai ce cauta cu numirile.
Marti seara, umanistii ne-a amintit ca, atunci cand vine vorba de buzunar, bunul simt nu mai are ce cauta in propozitie. ... Pentru iesirea din criza, maine, o comisie formata din reprezentanti ai fiecrui grup politic din CL, va cauta o solutie.
Eu i-am spus presedintelui ca ea nu are ce cauta in viata politica - trebuie sa avem separari clare intre public si privat...". ... Spuneti ca nu va plac traseistii, ca n-au ce cauta intr-un Parlament curat.
Ei au cerut o saptamana de reflectie, timp in care membrii comisiei cauta a€žmarul discordieia€œ si-l vor elimina. ... In aceasta saptamana, vom cauta care este marul discordiei si vom incerca sa-l eliminama€œ, a precizat senatorul conservator Sergiu Andon.
Chiar daca a divortat de jucatorul de baschet Tony Parker, Eva Longoria este foarte fericita - cauta un apartament in care sa se mute cu noul ei iubit, quaterback-ul de la New York Jets, Mark Sanchez.
- Textul cuprins intre etichetele si - Nume de domeniu - Elementele HTML - Etichetele HTML - Frecventa unui cuvant cheie, atat in pagina cat si global - Sinonime ale cuvantului cheie - Atributele ALT pentru imagini - Titlul link-urilor - Numarul total de hyperlink-uri de la si spre o pagina - Calitatea site-urilor de la care pleaca link-uri spre o pagina - Vechimea unui site In sens larg, SEO reprezinta o componenta a Marketing-ului prin faptul ca necesita intelegerea modului in care functioneaza algoritmii de cautare si ce ar cauta vizitatorii, pentru a stabili o corespondenta cu site-urile care ofera ceea ce acestia cauta.
Stanga, reprezentata de PSD, se afla in plin declin si cauta solutii pentru renovare. Dreapta, in schimb, cauta sa se intareasca printr-o regrupare a fortelor sub acelasi stindard.
Continua tendinta din anii anteriori de a cauta un loc de munca potrivit cu firea ta, cu adevarata ta chemare. ... Abia din iulie incolo te vei lamuri ce ti se cere, ce ti se ofera si cine sunt cei care cauta sa te coopteze in echipa lor.
"De sase ani vin la targurile mestesurgarilor de la Muzeul Taranului Roman! Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", isi incepe povestea Dorin Marcu. La standul sau, puteti gasi si achizitiona:
Doamnele peste 40 de ani cauta bijuterii vechi, iar cele tinere cauta bijuterii moderne. Aici vin persoane din toate categoriile sociale si achizitioneaza bijuterii din argint, in functie de preferinte.
"In ceea ce priveste legea (lustratiei - n.r.), textul ei, se poate discuta foarte mult in ce masura legea este justa, in ce masura evoca mai curand categorii, definitii umane, si nu fapte, in ce masura ea este discriminatorie sau nu, in ce masura nu este pe anumite chestiuni mai severa decat Codul Penal care cauta responsabilitatea pentru cei care au depasit 18 ani etc.
"Nici un mall si nici o alta cladire nu au ce cauta pe spatiul verde. ... Constructii de genul asta nu au ce cauta in zona centrala, care este protejata.
La targurile de la MTR se cauta in special iile pentru copii, camasile de barbati, iile pentru femei, cu motive traditionale romanesti, care variaza ca pret, in functie de model, la 80 RON, 200 RON, 250 RON, la 550 RON.
Turmalina, topazul, anetistul, larimarul, serafinitul, rubinul, care este piatra anului, se cauta foarte mult. Si toate pietrele astea se cauta, moldavitul, tanzaniul, eudialitul, larimarul sunt la mare cautare.
Mai mult, Peter Eckstein Kovacs sustine ca tot timpul se afla prin plen cate o persoana-doua care nu au ce cauta acolo: ... Mereu sunt prezente in sala persoane care nu au ce cauta acolo".
Asadar proiectele SETI cauta de fapt civilizatii aflate exact in stadiul nostru de evolutie tehnologica.
Ei pot cumpara lucruri la mana a doua sau cauta prin gunoiul altor oameni. ... Veterinarii pot fi primii care sa observe semne de colectionat compulsiv de animale atunci cand proprietarii cauta ajutor pentru un numar mare de animale bolnave sau ranite.
Cauta siguranta in alta parte Daca partenerul tau este nesigur pe sine sau simte constant nevoia de afectiune, va sesiza imediat chiar si cea mai mica schimbare a ta. ... Un barbat nesigur va cauta intotdeauna la partenera lui un surplus de siguranta.
"N-are ce cauta acolo un asemenea semn!" Conform reprezentantilor Politiei Rutiere, in intersectia cu pricina au prioritate cei care circula pe strada Principatele Unite, care are regim de drum principal. ... N-are ce cauta acolo un asemenea semn!", recunoscand totusi ca soferii ar avea obligatia sa respecte indicatorul cu pricina.
Firma cauta sudori si lacatusi pentru confectii metalice. Salariul e atractiv, iar zona de lucru este in sectorul 1 al Capitalei.
google-analytics.com