Cautare

1669 de rezultate pentru "cauta" (7.51 secunde)
S-a dus "moda" spatiilor comerciale de la parterul blocurilor Indiferent de domeniul de activitate in care-si desfasoara activitatea, comerciantii cauta, pentru a-si desfasura activitatea in conditii optime, un spatiu cu vad. ... "Craiovenii cauta mai rar apartamentele situate la parterul blocurilor pentru a le transforma in spatii comerciale.
Romanii plecati la munca in strainatate isi cauta online job-uri in Romania, dupa ce si-au "facut plinul" muncind din greu pentru occidentali.
se cauta apartamente deja mobilate. Specialistii din domeniu sustin ca tinerii care doresc sa-si cumpere o locuinta cauta in general apartamente imbunatatite si, daca se poate, chiar mobilate.
Cererea mai vine si de la cei trecuti de prima tinerete si care cauta la tara un loc cu aer curat sau un loc unde sa mearga în week-end la un gratar.
Cererea mai vine si de la cei trecuti de prima tinerete si care cauta la tara un loc cu aer curat sau un loc unde sa mearga în week-end la un gratar.
Cum ii cauta Finantele pe oameni DGFP Dolj va cauta documentele existente ale persoanelor fizice carora li se pune in carca TVA.
Se cauta venituri in conturile persoanelor fizice Seful Finantelor doljene spune ca va lasa in pace firmele care isi platesc datoriile, in schimb, vor fi vizati cei care nu achita la timp.
"Se cauta un tap ispasitor pentru ceea ce s-a intamplat aseara", sustine acesta. ... Se cauta un tap ispasitor pentru ceea ce s-a intamplat aseara", a declarat Mihnea Ionescu, la Realitatea TV.
UNIQA Asigurari, partener la editia 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, eveniment sportiv care are loc pe 3-4 octombrie, cauta cei mai inventivi, galagiosi si muzicali suporteri pentru concurentii alergatori.
Google Romania cauta oameni de vanzari si comunicare Compania americana Google, cel mai popular motor de cautare online din lume, cauta sa angajeze 3 oameni pentru subsidiara din Romania, respectiv un specialist in Marketing si Comunicare si 2 in vanzari, potrivit datelor de pe site-ul companiei.
Ce cauta pe internet copiii romani Cele mai frecvente pagini web pe care copiii din Romania le acceseaza (sau macar incearca sa faca acest lucru) sunt cele cu continut pornografic, magazinele online, site-urile de unde pot descarca continut piratat si retelele sociale, releva o cercetare realizata de Bitdefender, conform adevarul.ro.
Si-a petrecut ultimii 5 ani umbland cu tipi destepti si insurati si acum, la 30 de ani, cauta un tip destept cu care sa insoare, ignorand ca tipii pe care ii cauta ea acum o cauta pe ea de 5 ani, cea cu sani fermi, entuziasm sexual si fara migrene de middle management.
- Eminescu cauta, in adevar, ceva: cauta o forma personala si adecvata gandirii sale; se cauta pe sine insusi. Si s-a gasit.
Toata lumea cauta sursa, cauza, dar, acum pentru noi este foarte clar: ... Si voi spune toate acestea public, pentru ca noi ne straduim sa-i salvam, presa ii cauta pe medici, toata lumea cauta surse si cauze, spune prof.
Ele cauta cel mai rapid lift, pentru a ajunge sus. ... Ele cauta antrenorul care sa le duca pe podiumul vietii. Ele cauta mentorul.
Chiar daca la prima vedere situatia pare sa stea diferit, sa se lase abordata, sa intre in jocul tau, in realitate ea stia de dinainte ce cauta.
Daca esti un artist prin ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care il practici, cauta sa arati lumii produsul creatiei tale, ceea ce iese din mainile sau din mintea ta, pentru ca reactiile venite de la ceilalti s-ar putea sa te stimuleze sa practici mai intens aceasta arta de acum inainte.
- Cine-a pus-o sa iasa asa imbracata?! - Arata de ziceai ca si-o cauta. ... Nicio femeie nu cauta sa fie abuzata. SI-A MERITAT-O nu exista.
Este vorba despre 60 de miliarde de lei, din care jumatate provin din diminuarea subventiilor la energia termica, iar cealalta jumatate din micsorarea veniturilor datorita reducerii cotei de impozitare. "Vom cauta alte surse pentru completarea veniturilor", declara Zamfir Iorgus.
Dupa iesirile radicale pe care le-a avut la adresa fostului sef de stat Constantin Contac a primit mai multe telefoane prin care i se spunea ca va avea de suferit, dat fiind ca Iliescu este un om razbunator si, daca va prelua presedintia partidului, va cauta sa il linisteasca.
google-analytics.com