Horoscop 2014 I Astrologul Libertatii ne spune cum ne va merge anul viitor in dragoste, in cariera, dar si cum vom sta cu banii si cu sanatatea

BALANTA: 23 septembrie - 22 octombrie
DRAGOSTE: Ar fi bine sa tragi aer in piept si sa te pregatesti pentru o serie de confruntari cu partenerul de cuplu, cu membrii familiei sale sau cu persoane care se amesteca nepermis in relatia voastra. Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat.
CARIERA: Pe plan profesional, mai ai cateva luni bune, in care poti face schimbari benefice - la viteza redusa pana in martie, dar cu posibilitati mai mari din martie incolo. Continua tendinta din anii anteriori de a cauta un loc de munca potrivit cu firea ta, cu adevarata ta chemare. Din aprilie vei primi propuneri care sunt in cea mai mare parte false, amagitoare. Te vei putea baza pe ele abia din august, cand va aparea un context care va favoriza legalitatea si corectitudinea.
SANATATE: Orice dizarmonie, oricat de mica, se manifesta imediat in starea ta generala, asa ca ai nevoie de echilibru si de o minte limpede, capabila sa ignore gandurile negre si sa le sustina pe cele optimiste.
BANI: In noul an iti vei consolida sursele de venit, ba chiar este posibil sa obtii unele noi, pe masura rolului pe care-l vei accepta in cadrul echipei din care faci parte. Din martie incolo vei sti clar pe ce te bazezi, pentru ca se ridica ceata care acoperea parcursul tau profesional si implicit pe cel financiar.

SCORPION: 23 octombrie - 21 noiembrie
DRAGOSTE: Sansa de a consolida relatia actuala te va insoti si in noul an, dar numai pana in martie. Din martie pana in iulie te vei intoarce, periodic, la vechile legaturi sentimentale, la vechile dorinte si le vei selecta pe cele pe care vrei sa le vezi realizate. Iar din iulie incolo, nu vei mai avea nici timp, nici dispozitia necesara pentru a te ocupa de sfera intima...
CARIERA: Inca de anul acesta s-a conturat o atmosfera otravita la serviciu, cu replici agresive si discutii aprinse cu colegii sau colaboratorii. Conflictele se vor intensifica in 2014 si pot dura pana in luna iulie. Din martie, vei fi provocat( a) sa faci greseli - crize de orgoliu si excese de autoritate. Este indicat sa te stapanesti, ca sa nu cazi in aceste capcane.
SANATATE: De ceva vreme, au inceput sa-si arate coltii anumite probleme de sanatate, de care credeai ca ai scapat, dar care au reaparut pe fondul oboselii. Din martie incolo, sunt vizate zona capului, zona lombara, cu rinichii si organele sexuale, dar si inima, cu toate functiile sale.
BANI: Nu vei duce lipsa de bani, iar sumele incasate vor creste odata cu pasii pe care ii vei face inainte pe plan profesional. Se mentine tendinta de a cheltui peste masura pentru anumite placeri sau pentru a le oferi celor dragi obiecte de valoare.

SAGETATOR: 22 noiembrie - 21 decembrie
DRAGOSTE: Noul an se anunta furtunos in plan amoros. Se produce o revigorare sentimentala de mare profunzime, care nu va fi lipsita de peripetii, de plecari si de reveniri spectaculoase, in special la firile mai navalnice.
CARIERA: In martie te vei elibera de senzatia ca duci pe umeri poveri prea mari, ca nu esti apreciat(a) de superiori si ca locul tau e amenintat. Tot atunci va trebuie sa iei decizii importante legate de viitorul tau profesional. Vei avea in vedere fructificarea talentelor deosebite cu care esti inzestrat(a). Cei care vor sa-si caute bunastarea in afara tarii vor avea aceasta ocazie incepand cu luna iulie, dar ar fi bine sa nu isi faca multe iluzii in legatura cu ce vor gasi acolo unde se duc, ca sa nu fie dezamagiti.
SANATATE: Tot anul vei avea de cercetat cauzele unor afectiuni aparent inexplicabile. Daca e vorba de o problema de natura cronica, greu de vindecat, va fi necesar sa-ti schimbi stilul de viata, in paralel cu tratamentul prescris de medic.
BANI: In ianuarie pui toate cheltuielile pe hartie si vezi la ce poti renunta fara sa faci un sacrificiu. In intervalul martie-iulie vei avea ocazia de a pune la loc sumele pe care le-ai risipit din economiile personale sau din cele ale familiei.

CAPRICORN: 22 decembrie - 19 ianuarie
DRAGOSTE: Primele trei luni din 2014 ti se vor parea interminabile, din cauza problemelor care se tot aduna in relatiile importante si te forteaza sa decizi daca mai continui asa sau iti alegi un alt drum. Aceste presiuni sunt provocate de probleme nerezolvate, la care se adauga unele complicatii venite de la membrii familiei.
CARIERA: In intervalul martieiulie poti semna noi contracte, cu conditii avantajoase pentru tine. Daca e vorba de obtinerea unei functii importante, ce vine la pachet cu responsabilitati pe masura, vei fi tentat(a) sa-ti exagerezi rolul in cadrul echipei, iar asta nu e bine.
SANATATE: Pot aparea probleme pe fondul uzurii psihice provocate de profesie. Din martie intervine un element de pericol asociat cu mijloacele de transport, cu sporturile extreme, dar si cu obiceiul tau de a sfida orice obstacol care iti iese in cale. Trebuie sa dai dovada de maturitate si de echilibru, iar daca urci la volan, sa fii temperat( a) si sa nu circuli cu viteza.
BANI: Pe plan financiar nu se anunta schimbari spectaculoase, in afara celor care vor aparea ca o consecinta a semnarii unor noi contracte. Din martie iti vei manifesta dorinta de a prelua controlul asupra unor bunuri sau sume de bani ale familiei sau iti vei ajuta partenerii de orice fel sa castige mai bine.

VARSATOR: 20 ianuarie - 18 februarie
DRAGOSTE: De la inceputul lui decembrie, ai inceput sa observi defectele jumatatii tale, sa tragi concluzii si sa iei decizii in consecinta. Situatia va escalada pana in luna martie, atunci va fi punctul culminant al tensiunilor. Pana in iulie te vei lamuri si vei decide daca mergi mai departe cu acelasi partener, dar in alte conditii, sau te orientezi catre altcineva.
CARIERA: Vei ajunge sa ocupi locul pe care il meriti in ierarhia profesionala, in domeniul ales. Incepand cu luna martie poti fi ispitit(a) cu oferte inselatoare de colaborare, dar nu este cazul sa te grabesti sa iei o decizie in acest sens. Abia din iulie incolo te vei lamuri ce ti se cere, ce ti se ofera si cine sunt cei care cauta sa te coopteze in echipa lor.
SANATATE: In intervalul martie- iulie vei avea ocazia de a rezolva cele mai importante probleme de sanatate. Vor exista doua momente de atentionare, in aprilie si in decembrie, cand vei vedea foarte clar care iti sunt limitele reale si cat poti duce din ce ti-ai asumat.
BANI: Domeniul financiar urmeaza pas cu pas evolutia profesionala, iar aceasta este o veste foarte buna, pentru ca ai in fata un an de finalizare a unor demersuri pe plan profesional, de culegere a roadelor, intr-un ritm lent, dar constant. Vei fi mai prudent( a) cu cheltuielile in noul an.

PESTI: 19 februarie - 20 martie
DRAGOSTE: In intervalul martie- iulie vei avea motive de bucurie din partea copiilor, a persoanei iubite, iar povestea de dragoste in care te vei implica va avea sanse sa evolueze frumos, catre un deznodamant fericit. Nu va simplu si nici usor de trait in primele trei luni ale anului, dar daca vei sti ce vrei si ce conteaza cu adevarat, vei alege ce e bun din toata avalansa de evenimente.
CARIERA: In intervalul martie- iulie poti avea conflicte cu superiorii. Pericolele vin de la tine, de la propriile porniri necontrolate, de la tendinta de a scapa de situatiile complicate respingandu- le, desi stii ca acestea au ascunse in ele o recompensa frumoasa, un pas inainte in experientele directe.
SANATATE: Vor aparea elemente noi, cu un rol precis, acela de a te avertiza cand exagerezi, cu ce anume si ce trebuie remediat urgent pentru a restabili echilibrul. In intervalul martie-noiembrie vei observa imediat cand vei depasi limitele propriului corp, prin agitatie inutila, prin cresterea tensiunii arteriale si alte probleme asociate cu inima si cu aparatul circulator.
BANI: Pana in iulie va trebui sa acorzi mai multa atentie cheltuielilor si administrarii banilor. Achizitiile majore ar trebui amanate pentru lunile de vara, mai ales iunie si iulie.

Sursa: Libertatea