Cautare

1669 de rezultate pentru "cauta" (3.49 secunde)
N-o cauta aproape niciodata. ... Ea il cauta. ... De fapt, ea cauta inconstient sa fie nefericita, sa aiba emotii care imitau iubirea, nu iubirea insasi. Inconstient, ea cauta nefericirea, cauta sa fie respinsa;
Pentru a afla in ce mod te influenteaza energia locuintei tale, poti cauta numarul corespunzator direct in lista de pe pagina urmatoare. ... Aceasta locuinta este favorabila oamenilor cu idei avansate, care tind sa devina conducatori si care cauta sa deschida drumuri noi in domeniul lor:
O - reactioneaza lent, este greu de scos din ale sale si cauta sa-si controleze foarte bine emotiile. ... Au o mentalitate de invingator, cauta sa-si impuna vointa si nu se dau batuti in fata capriciilor sortii.
Cauta siguranta si nu este materialista, daca are o casa buna si toate cele necesare unui trai decent. ... Cauta sa impresioneze pe oricine si infrumuseteaza adevarul. ... Cauta stabilitate si este pregatita pentru absolut orice timp de urgenta.
"Basescu isi va cauta o iesire spectaculoasa din mandat, care sa-l victimizeze" (Autor: ... • Nu cred ca-si va da acum demisia din cauza acestor proteste dar, in mod evident, isi cauta o iesire din mandat. ... El isi va cauta o iesire spectaculoasa si care, eventual, sa-l victimizeze.
Candidatii la Presedintie cauta, prin intermediul site-urilor de campanie, voluntari care sa le dea o mana de ajutor cu strangerea semnaturilor necesare depunerii candidaturii, la lipit afise sau impartit pliante. ... Candidatul Partidului Verde, Remus Cernea, cauta si el sprijin pentru campania de strangere a semnaturilor.
M-au intrebat daca am lucrat in domeniul vopsitoriei, ca asta cauta acum", a spus, sub protectia anonimatului, un craiovean care a aplicat la Ford. "Cauta in special oameni care au facut mecanica sau electromecanica.
Ce cauta marile companii la viitorii angajati.
Vrei sa afli cine te cauta pe Google? ... Un site te poate ajuta sa vezi cine te cauta pe Google si, mai ales, poate modifica rezultatele afisate demotorul de cautare, ca sa faci o impresie buna.
70% dintre femei folosesc Facebook pentru asta Odata ce o noua relatia incepe, 72% dintre femei le cauta pe Facebook pe fostele iubite ale partenerului.
Facebook cauta in prezent 1.200 de oameni pe care sa-i angajeze pentru a dezvolta o serie de directii initiate in ultimii ani de companie:
Ca un vanator grabit, candidatul cauta deja sa vaneze in teritoriul celorlalti si atunci uita sa-si mai apere propria mosie. Prima regula este consolidarea prazii din turul 1, abia apoi se trece spre a cauta plusul de care mai este nevoie;
De unde incepe totul? De la faptul ca majoritatea barbatilor cauta aventuri, iar femeile cauta iubirea.
Numai o minte marginita isi cauta stimularea in afara. ... Intotdeauna exista dorinta de a cauta o distractie, ceva senzational. ... Este un lucru extrem de greu, deoarece mintea cauta explicatii, cauta sa condamne, sa se identifice.
Primul lucru pe care il cauta hotii e o fereastra neasigurata sau accesul facil prin balcon. ... Cauta cheia sub presul de la usa, sau prin apropiere… Iarna, daca ninge, e perfect pentru ei:
Un semn timid, Fecioara este meticuloasa si cauta perfectiunea chiar si in pat. ... Ii plac lenjeria sexy, atmosfera romantica, lumanarile parfumate si cauta, poate nu asa de acerb, dar sigur, perfectiunea in dormitor. ... Cauta un suflet pereche cu care sa se potriveasca si in plan sexual.
PNL, USR si UDMR vor cauta (prin proceduri, comunicare publica, etc) sa paseze pisica moarta la PSD. ... PSD pare constient de problema si va cauta sa o remedieze marti prin ordonanta de urgenta.
Presedintele Traian Basescu isi cauta tovarasi de drum - politicieni, partide si cercuri de interese - in dorinta de a face un Guvern pentru ca apoi, peste un an, sa ii tradeze si sa ii dea afara de la guvernare, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca premierul Emil Boc "o cauta cu lumanarea", comentand decizia Guvernului de a continua recalcularea pensiilor militarilor, desi ICCJ a declarat ca este ilegala.
Lideri ai PDL au declarat, luni, ca incepand de duminica au avut loc mai multe intalniri intre seful statului si reprezentanti ai formatiunii si ca din discutiile cu Traian Basescu ar rezulta ca "se cauta un premier independent in locul lui Emil Boc".
google-analytics.com