Cautare

61392 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (6.00 secunde)
Romania cheltuia in 2006 doar 14% din produsul intern brut (PIB) pentru protectia sociala, clasandu-se pe locul patru in Uniunea Europeana intre tarile cu cele mai mici procente alocate in acest scop, dupa statele baltice, potrivit unui raport publicat marti de Eurostat.
N-o sa plecati de acolo fara a ramane impresionati de obiectele expuse ca facand parte din istoria orasului.
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva.
Managerul general al companiei Brinel, Marcel Borodi, a declarat ca sectorul de IT&C poate produce peste patru ani chiar si 20% din PIB. ... "Avem printre cele mai mari rate de informaticieni si specialisti certificati pe cap de locuitor.
Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas".
Datele privind referendumul intern, neoficial pe tema autonomiei Tinutului Secuiesc au fost centralizate, pana sambata seara, in sase localitati din judetul Covasna, 99% dintre votanti votand favorabil, sustine conducerea Consiliului National Secuiesc.
83/2014 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2015. ... Stim cu totii ca prin aceasta lege, peste 200.000 de angajati din sectorul bugetar vor beneficia de mariri salariale de 10 la suta.
Pentru ca piata creditelor de consum pentru persoane fizice din Romania s-a deschis abia in 2000, ritmul de creditare a crescut accelerat de la an la an.
Era singura fabrica din tara care producea insecticid biologic nepoluant si stimulente de hrana pentru animale si pasari. Unul din trei calafeteni fie a lucrat la Biosinteze, fie a avut rude care au fost angajate acolo.
Accidentele rutiere din Romania costa, anual, aproximativ 4,1 miliarde de dolari, suma calculata luand in considerare preturile anterioare declansarii crizei, potrivit unui raport al unei institutii financiare mondiale.
Rebelion in stil ultras Pe o vreme caineasca, aproximativ 400 de suporteri din toata tara au protestat sambata la Sibiu, intr-un miting autorizat, contra unor prevederi ale Legii 4 care reglementeaza modul in care ultrasii se pot manifesta pe stadion.
Horst Mahr - presedintele Asociatiei de Politica Externa din Munchen, la dezbateri au luat parte fosti prim-ministri (Michel Rocard - Franta;
ASTEPTARI, FRICI SI ILUZII De la debutul acestui an, reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei este una din temele care revine cu regularitate in discursurile politice si in dezbaterea publica.
Primarii doljeni din localitatile afectate de inundatii considera ca sumele propuse de autoritatile judetene pentru reconstructia si consolidarea caselor, 544 de milioane pentru reconstructie, respectiv 122 de milioane pentru consolidare, reflecta valoarea caselor din comune.
Potrivit raportului Bancii Mondiale, 2004 a fost un an infloritor, cel mai bun din ultimii 30 de ani. ... "Unele tari din America Latina, din Africa subsahariana, din Orientul Mijlociu si din Africa de Nord au inregistrat o ameliorare neta.
In urma numarului foarte mare de solicitari venite din partea asociatiilor de locatari si proprietari, dar si a persoanelor obisnuite din municipiul Mangalia, referitoare la necesitatea unor intalniri regulate intre administratia locala si cetatenii orasului, edilii orasului au decis organizarea unei astfel de reuniuni la finele saptamanii trecute.
De la aceasta data, statul va suporta 45% din totalul pretului combustibilului, in timp ce primariile vor fi obligate prin lege sa aloce cel putin 10%.
Daca luam in calcul ca si salariul mediu net pe economie a cunoscut in ultimele luni o crestere continua, putem aprecia ca, oficial, adica in inscrisuri, romanii o duc din ce in ce mai bine.
Taxa pentru reciclarea deseurilor de electronice si electrocasnice impusa de UE ar putea scumpi aceste produse cu pana la 20 de euro, apreciaza analistii din piata.
Daca vrei sa cumperi o bijuterie in Romania ai 75% sanse ca produsul achizitionat sa provina din actiuni de contrabanda. Din totalul pietei autohtone de bijuterii, 75% il reprezinta comertul la negru.
google-analytics.com