Cautare

217 de rezultate pentru "cash converters" (2.74 secunde)
Proprietatea a fost achizitionata de la un fond de investitii, iar tranzactia s-a facut cash, potrivit reprezentantilor vanzatorului. Numele cumparatorului nu a fost dezvaluit.
Seful MediaPro, Adrian Sarbu, va primi pentru divizia de entertainment MPE suma de 10 milioane de dolari cash, 2,2 milioane de actiuni la CME dar si promisiunea ca va putea sa mai cumpere inca 850.000 de actiuni, la pretul de 21,75 de dolari bucata.
In momentul arestarii avea asupra sa 20 de milioane de euro cash, in bancnote de 500. Suma trebuia sa ajunga la Miami, unde avea un bussines cu Elena Udrea, Dorin Cocos si Cristi Borcea.
50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii (...), data dobandirii/construirii cladirii determina (...) datorarea impozitului pe cladirile executate integral" si "Primaria Municipiului Craiova a fost autoritatea emitenta a autorizatiei (...) la data finalizarii lucrarilor fiind semnate procesele-verbale de receptie (...) documente in baza carora v-a fost stabilit impozitul pe cladiri (...) autoritatea locala avand in acest sens baza legala de inregistrare fiscala a imobilului Magazin Cash and Carry si a anexelor acestuia in evidentele Directiei de Impozite si Taxe Locale Craiova".
"Nu e vorba de bani cash, ci doar de niste previziuni. Daca ne vor ramane bani la capitolele amintite, ii vom redistribui spre altele care au nevoie.
Chiar daca pentru acest an a obtinut de la FMI majorarea deficitului pe cash de la 1,9 la 2,2%, anul viitor, cand ar trebui sa intre in vigoare cele trei masuri - introducerea unui impozit progresiv cu cote inferioare actualei cote unice, TVA redus la produse agro-alimentare si reducerea contributiilor sociale -, Guvernul a promis in scrisoarea convenita cu FMI o ajustare structurala suplimentara a deficitului de 0,5% din PIB.
Se preconizeaza sprijin pentru familiile in situatie de saracie extrema, conditionat de participarea scolara a copiilor (conditional cash transfers), in paralel cu promovarea conceptului child friendly school .
"Firmele romanesti vor suporta costurile inaintea beneficiilor. Aceasta ruptura de cash-flow ma face sa fiu mai sceptic", spune Pogonaru.
De la inceputul anului trecut si pana in prezent, au fost efectuate peste 11 milioane de tranzactii prin instrumente de plata cu acces la distanta, valoarea tranzactiilor fiind de peste 1.180 de mii de miliarde, iar a celor in valuta de 15 miliarde de euro, potrivit No-cash.
supermarketuri, magazine alimentare, chioscuri, nefiind incluse unitatile en-gros, cash and carry, vanzarile la tarabele din pietele agroalimentare si nici vanzarile catre institutii.
Garantiile care pot fi depuse pentru obtinerea finantarilor sunt ipoteci conventionale, gaj cu/fara deposedare asupra bunurilor mobile, cash colateral, scrisoare de garantie bancara emisa de un fond de garantare agreat de banca, asigurare pentru riscul de insolvabilitate a creditului, emisa de o societate de asigurare agreata de CEC.
Mentionam ca Loteria publicitara s-a desfasurat in perioada 10-31 decembrie 2004 in magazinele Cash&Carry din Romania, la ea putand participa toti clientii Metro.
El mai spune ca UE va oferi Romaniei un “cash flow care sa mai scada din presiunea pe buget in valoare de 560 de milioane de euro“.
Avansul inregistrat pe acest segment intervine pe fondul cresterii cu peste 90%, de la 6.182 pana la 11.813 de unitati, a vanzarilor in rate sau cash a autoturismelor de import pe piata autohtona.
Se observa ca, o data cu apropierea de momentul aderarii, cele doua tari vecine au inceput sa devina interesante pentru mai multe lanturi de supermarketuri si operatori cash and carry.
Potrivit reprezentantilor BVB, din noua arhitectura a Bursa de Valori Bucuresti SA va face parte piata reglementata si un sistem alternativ de tranzactionare (ATS). Ambele piete vor fi structurate pe doua segmente distincte, respectiv cash (actiuni si obligatiuni) si derivative (futures si optiuni).
Fostii proprietari vor despagubiri in natura sau cash Solutia propusa de Guvern ca fostii proprietari sa primeasca actiuni la Fondul Proprietatea nu este agreata de acestia, ei spunand ca nu sunt de acord ca in locul proprietatilor sa primeasca “un risc“.
de la biletul de avion si rezervarea hoteliera pana la plata unui bilet la cinema sau a benzinei“, apreciaza NO-CASH.
Raiffeisen Bank isi sfatuieste clientii sa se asigure ca au sume cash asupra lor in perioada in care sistemul de carduri nu functioneaza, iar pentru cei care au scadenta creditelor in perioada 30 iunie -1 iulie, sa se asigure ca au in cont sume suficiente pentru plata ratelor, pentru a nu fi in situatia de a plati penalitati.
Asta pentru ca posesorii de carduri se limitau pana in prezent doar la a efectua operatiuni de scoatere de cash din bancomate.
google-analytics.com