Firma Transilvania General Import Export SRL a organizat ieri, la Magazinul Metro din Oradea, tragerea la sorti a castigatorilor loteriei publicitare nationale “Sarbatoare pentru fiecare“. Dupa cum ne informeaza “Realitatea Bihoreana“, premiul I, constand intr-un autoturism Logan in valoare de 7.200 de euro, a fost castigat de Luminita Berta din comuna Ceuasu de Campie din judetul Mures.
Trebuie remarcata si originalitatea loteriei - tragerea la sorti pentru premiul I s-a tinut chiar in portbagajul autoturimului, expus in fata supermarketului oradean. Ca premii II, au fost acordate 21 de televizoare color in valoare totala de 4.200 de euro, iar ca premii III s-au acordat 21 de cafetiere in valoare de 600 de euro.
Tragerea la sorti a fost facuta de o comisie mixta formata din reprezentanti ai firmei organizatoare si ai magazinului Metro.
Mentionam ca Loteria publicitara s-a desfasurat in perioada 10-31 decembrie 2004 in magazinele Cash&Carry din Romania, la ea putand participa toti clientii Metro.
Participantii la loterie au trebuit sa achizitioneze din magazinele participante cate un bax din berea BÜRGER de 2l si un bax de suc FRUTTI FRESH de 2l.