Cautare

1151 de rezultate pentru "cartea telefonica" (2.67 secunde)
Miercuri, 24 aprilie 2013, cauta la chioscurile de difuzare a presei, ziarul Gazeta Sporturilor si achizitioneaza-l impreuna cu cartea "MANTUITORUL - Viata lui Isus" de Ernest Renan. Pret cartea + ziar: ... Cartea poate fi un cadou frumos pentru cei dragi cu ocazia Sarbatorilor Pascale.
Cartea Romaneasca, 1979, - Elegii pentru sufletul inflorit, versuri, Bucuresti, Ed. ... Cartea Romaneasca, 1987, - Incinte, versuri, Bucuresti, Ed. ... Cartea despre Paul Valery este remarcabila, dar sufera de un anumit schematism si chiar de o anumita pretiozitate (a fost la origine o lucrare de licenta).
"stii, daca nu citesc intr-o zi din cartea aceea, sau atunci cand trebuie sa o citesc, imi piuie asa in urechi ca imi tasneste sange pe urechi si, uneori, pe ochi. ... Dar, de fapt, el nu citea, ci cartea parca ii vorbea...
Edilul din Robanesti si-a pus cartea "pe net" In timp ce "virusul" tehnologiei nu a reusit sa-i molipseasca pe cei mai multi dintre primarii doljeni, mai sunt si edili care au gasit o arie mai larga de utilitate site-ului primariei.
De asemenea, Christian Ciocan Cartea a lansat si cartea "Purtatorul de Cuvant si Comunicarea Eficienta. ... Cartea este girata de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare. Totodata, cartea face referire si la experienta altor organizatii - NATO si Politiile din Los Angeles si Chicago.
Ministerul Justitiei (MJ) anunta, printr-un comunicat remis ieri, ca in termen de 90 de zile de la 11 octombrie, inscrierea in Cartea Funciara a drepturilor stabilite prin hotararile judecatoresti se va putea face fara intocmirea unei noi documentatii cadastrale si fara cheltuieli suplimentare.
Prin unificarea activitatii de cadastru si publicitate imobiliara sub o autoritate unica, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), autoritatile spera ca procedurile de inscriere in cartea funciara sa fie mult simplificate si, ca o consecinta, birocratia de pana acum din domeniu cauzatoare de coruptie si mita sa dispara.
Polita de asigurare RCA si vigneta vor fi tiparite pe acelasi suport cu Cartea Verde, au anun-tat la sfarsitul saptamanii trecute Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si reprezentantii societatilor de asigurari.
Practic, orice producator agricol trebuie sa achite Cartea Verde la tractor, ca si cum el ar calatori cu acest mijloc de transport prin UE.
Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati.
PSD lucreaza la Cartea neagra a regimului Basescu Social-democratii au inceput sa lucreze la "Cartea neagra a regimului Basescu", informeaza Agerpres.
NENEA FELIX, MULTIPLICATI, BRE, CARTEA LUI MARIUS OPREA! ... Adica, tragem 15 milioane de exemplare din cartea lui Marius Oprea despre Basescu si o dam la popor. ... Deci, domnule Dan Voiculescu, nici o casa din Romania fara cartea lui Marius Oprea despre Basescu!
La Editura Amaltea a aparut cartea "Excelenta in vanzari" de Todd Duncan. ... Cartea lui Todd Duncan transforma un job intr-o vocatie. ... Cartea "Excelenta in vanzari" poate fi comandata pe site-ul www.amaltea.ro.
Cartea Viata Atlfel izvoraste din experienta autorului acumulata in cei peste 27 de ani de cariera profesionala in care obiectivul principal l-a constituit cunoasterea omului, fiind scrisa pentru milioane de prieteni din tara cat si prietenii de peste hoatre, pentru a-i ajuta sa isi sculpteze in primul rand mintile, dar si sufletele.
Cartea a fost foarte rece primita de critica;
Aveam mari probleme cu editura "Cartea Romaneasca", unde era redactor Florin Mugur. "Cartea Romaneasca" trebuia sa scoata o antologie despre "Tovarasa". ... eu ii dau un text despre "Tovarasa", iar el se batea sa-mi apara cartea.
CD-ul Muzici din diaspora - Discul emigrantilor (Soft Records) si cartea lui Doru Ionescu Povesti cu cantec din diaspora.
Aceasta mi-a dat un autograf pe cartea ei, Manualul Mamicii ZEN, pe care o recomanda tuturor mamelor. ... - Care este mesajul pe care il transmiti in cartea ta? - Mesajul pe care-l transmit in cartea mea este unul de pregatire atat sufleteasca, cat si trupeasca pentru intampinarea unui copil.
Alina Anton va recomanda cartea Teste de evaluare pentru pregatirea Evaluarii Nationale (clasa a IV-a), al carei autor este, alaturi de Monica Margarit-Baraitaru. Cartea a aparut in 28 februarie, la Editura Didactica si Pedagogica Bucuresti.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
google-analytics.com