Cautare

1151 de rezultate pentru "cartea telefonica" (3.12 secunde)
Minutele incluse in ADSL BizPack 3000 si 4000 sunt "shared", ceea ce inseamna ca pot fi folosite de mai mult de o linie telefonica, atata vreme cat toate liniile sunt facturate in contul aceluiasi client (indiferent daca sunt folosite sau nu in aceeasi locatie).
Aceasta este declaratia lui Marcel Dragu, presedintele Uniunii Judetene a Asociatiilor de Proprietari Constanta referitor la linia telefonica infiintata special pentru reclamatiile privind facturile la intretinere.
Vom avea grija de dumneaei, sa nu duca lipsa de medicamente, mancare si o sa o ajutam sa aiba si o casa unde sa fie linistita", a spus Mihai Morar intr-o interventie telefonica la teledonul "Apa trece, Romania ramane".
Clientii care vor semna in aceasta perioada contracte de un an vor beneficia de instalare gratuita, abonament gratuit timp de doua luni (prima si a doua luna de contract) pentru linia telefonica principala (oferta este valabila pentru abonamentele Confort Standard, Confort cu 50, 200, 300 si 400 de minute incluse) sau pentru ISDN 2 Optima/ISDN 2 Optima cu optiunea PBX si doua luni abonament gratuit pentru una dintre urmatoarele optiuni de voce, in functie de alegerea clientului:
Începând de astazi, furnizorii de telecomunicatii vor sti când, unde, de unde, cât si cu cine vorbim, fie ca este vorba despre o convorbire telefonica, fie de un mesaj trimis prin SMS.
Pentru a o putea accesa, aplicatia necesita introducerea unui cod si dispune de o linie telefonica privata si un numar de telefon de unica folosinta. ... Slydial Aplicatia permite utilizatorilor sa apeleze casuta vocala, evitand contactarea telefonica directa.
Augustin Buzura era un om de mare discretie, modestie si un bun prieten Fostul presedinte Ion Iliescu a vorbit, intr-o interventie telefonica la Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre academicianul si scriitorul Augustin Buzura, care s-a stins din viata, luni, la varsta de varsta de 78 de ani.
Colegiul Psihologilor din Romania, in parteneriat cu MedLife, pune la dispozitie o linie telefonica de urgenta â€" 021 9647, pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv si pentru familiile acestora Colegiul Psihologilor din Romania, sub conducerea d-lui Prof.
metode de abordare telefonica si metode de contact direct intre escroc si victima. ... Metoda Ati castigat un premiu la TV Este tot o metoda de abordare telefonica.
Joe Biden si Vladimir Putin au avut o discutie telefonica, pe fondul ingrijorarilor tot mai crescute referitoare la situatia din Ucraina.
Un copil de origine romana a salvat viata unei femei, dupa ce a auzit o discutie telefonica in tren
- Cartea de identitate; - Cartea de identitate provizorie; ... in cazul cetatenilor cu resedinta in strainatate, pasaportul simplu sau, in cazul statelor membre ale Uniunii Europene, si cartea de identitate, insotite de orice alt document emis de autoritatile straine care dovedeste resedinta in strainatate;
In cartea mea de publicistica am incercat sa-l rostesc simplu. ... "Jur ca voi spune adevarul" (publicistica, Editura Cartea Romanesca, 1983); "Glontul de portelan"" (roman, Editura Cartea Romaneasca, 1984);
Cristian Popescu si Cristian Tudor Popescu au debutat in acelasi an, 1988, la aceeasi editura, Cartea Romaneasca. Cristian Popescu cu cartea Cuvant inainte iar Cristian Tudor Popescu cu povestirile SF Planetarium.
Enigma Otiliei, Cartea nuntii, Scrinul negru si Bietul Ioanide. ... Tocmai terminasem cartea despre poezia religioasa a lui V. ... Eu doar am vazut cartea tiparita!
Cartea de fata prezinta un punct de vedere bazat pe observatiile despre cei care au venit la mine pentru ajutor. ... xxx Cartea Privind soarele in fata - Irvin Yalom, face parte din categoria Literatura Universala a librariei online Libris.ro si este scrisa de Irvin Yalom, M.
Nu poti sa rescrii cartea omului cum vrei tu - mai bine scrie alta, a ta.
El arata ca ideea existentei unui asemenea grup a aparut la inceputul anilor 1980, atunci cand investigatorul Bill Moore a publicat cartea de mare succes The Roswell Incident care se considera ca a fost precursorul obsesiei moderne privind accidentul de la Roswell.
Putina lume stie ca legenda Titanicului, vasul de lux care a lovit un aisberg si s-a scufundat in patru ore, desi era considerat "nescufundabil", s-a nascut odata cu romanul unui oarecare Walter Lord care in anii 50 a scris cartea A night to remember (O noapte de neuitat), roman ecranizat in 1958 de Ray Baker.
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am inceput sa prezint cazuri istorice din cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei). Un astfel de caz apare si in cartea autobiografica HRONICUL SI CANTECUL VARSTELOR a lui Lucian Blaga.
google-analytics.com