Cautare

2225 de rezultate pentru "cartea diversificarea raw si vegana de ligia pop va fi lansata la showrrom ul exotique" (2.68 secunde)
In cadrul unei intalniri de ieri de la Bucuresti, liderii nationali ai PSD le-au comunicat pesedistilor bihoreni ca "o conferinta judeteana, cum isi dorea Mihai Bar, poate avea loc doar dupa ce lucrurile in filiala vor fi puse la punct".
Deputatul Claudiu Pop este sigur de reusita partidului pe care il conduce la alegerile parlamentare, declarand ca lista propusa de PSD este "beton".
Asa cum promisesera in urma cu o saptamana, social-democratii bihoreni si conservatorii vor organiza impreuna conferintele de presa saptamanale, sub sigla PSD+PC.
Reprezentantii PSD si-au depus ieri lista cu candidatii pentru alegerile din toamna. Conform liderului PSD Claudiu Pop, organizatia judeteana spera sa obtina peste 20% dintre voturile bihorenilor si sa trimita in parlament candidati care sa reprezinte cu cinste judetul Bihor.
Consiliul Judetean al PSD Bihor s-a intrunit la finele saptamanii trecute pentru a decide ce pozitie va lua filiala in sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc ieri. Fiecare filiala de partid a votat ieri una dintre cele doua variante propuse de conducerea partidului:
Claudiu Pop, Alexandru Retegan si Mihai Bar au un singur vis: ... Cum Bihorul nu poate avea mai mult de un singur prefect, doi dintre acestia nu-si vor vedea visul cu ochii. Si asta doar daca PDL nu va revendica functia de prefect.
Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare. "Sunt recunoscator tuturor salajenilor care s-au prezentat duminica la vot si au avut incredere in echipa PSD.
Din cauza rau-platnicilor, Termoelectrica ameninta cu neinceperea furnizarii de energie termica pentru aceasta iarna.
Urmeaza a fi prezentat cel "din colectia" primavara-vara, iar, in cazul in care alegerile ar urma sa se desfasoare la sfarsitul anului, PSD Bihor ar trebui sa mai scoata din joben un candidat pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR! Dupa trei lansari de mare succes in 3 zile, cu MARIUS TEICU (3 albume), JOLT KERESTELY (2 albume), ANDREI KERESTELY (1 album) si GEORGE ROTARU (1 album), Casa de Discuri EUROSTAR organizeaza alte doua evenimente.
Monica Pop: In loc de lapte si corn, o felie de cozonac si un ceai cu miere (Autoare:
Dupa ce a invins cancerul o data, iar acum se lupta a doua oara cu boala care a recidivat in urma cu aproximativ 6 luni, Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuti oftalmologi din Romania, este mai activa ca oricand, cu toate ca medicul care a operat-o i-a sugerat sa o lase ceva mai usor.Boala nu a ingenuncheat-o pe Monica Pop, ci, dimpotriva, parca i-a dat mai mult elan.
Diana Matei, solista ansamblului Profesionist al Armatei si a tarafului Cleante, este absolventa de Conservator, studenta la UNATC - anul 2, la Doctorat anul 2 la Conservator.
Atacantul lui UTA, Rares Pop (17 ani), a fost schimbat in minutul 77 al meciului cu Hermannstadt. Cel mai in voga jucator aradean a acuzat un disconfort, s-a prabusit pe gazon, iar medicii de pe ambulanta au intervenit.
Revolutia eBook inghite cartile si scoate biblioteca din casa. In Romania exista in jur de 200 de carti digitale si doar 4.000 de eReadere. Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
Traian Basescu, actualul presedinte al Romaniei, si Ion Iliescu, fostul presedinte, au semnat, luni, in cartea de condoleante deschisa la ambasada Republicii Polone la Bucuresti in memoria presedintelui Lech Kaczynski, decedat sambata intr-o catastrofa aeriana in Rusia.
Aderarea la UE aduce romanilor polite RCA mai scumpe cu 40%. Pentru a fi valabile pe teritoriul statelor membre, asigurarile vor ingloba actuala Carte Verde. In plus, ele sunt obligatorii pentru posesorii de autoturisme.
O noua aparitie editoriala semnata de Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai: "Cartea sfanta a nuferilor" Pret: ... de pagini: ... Sorin Paraschiv xxx La Editura Tracus Arte a aparut "Cartea sfanta a nuferilor", scrisa de Daniel Octavian Bejan.
La Editura Humanitas a aparut o editie noua, cartonata si ilustrata a cartii lui Gheorghe Florescu, Confesiunile unui cafegiu, 520 pagini.
google-analytics.com