Cautare

2225 de rezultate pentru "cartea diversificarea raw si vegana de ligia pop va fi lansata la showrrom ul exotique" (7.35 secunde)
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
ADEVARUL LITERAR SI ARTISTIC: ... Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el.
cinci experiente uluitoare O usurare teribila, o lumina stralucitoare la capatul unui tunel in care simti caldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te inconjoara intr-o pace absoluta. ... Nu toate experientele, insa, au fost atat de linistitoare.
Cel mai mare targ dedicat unei vieti sanatoase isi deschide portile pe 8 Februarie, de la ora 12:00. ... Body Mind Spirit Expo se afla la a XXIV-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania.
Vitamina D este una dintre numeroasele substante nutritive de care organismul are nevoie pentru a ramane sanatos. Este produsa de organism in mod natural atunci cand pielea este expusa la soare, insa se gaseste, tot in mod natural, in anumite alimente, cum ar fi peste, oua si produse lactate.
Romeo Ifrim, detinatorul brandului Corinne Chocolat - ciocolata artizanala, a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR. ... Este un produs facut de noi dintr-o necesitate in prima faza.
Este scandal urias in Italia, dupa ce o tanara de 20 ani a murit fiindca a manact un tiramisu la restaurant. Prajitura ar fi trebuit sa fie vegana, insa continea lapte, la care femeia era alergica.
FARCAS) Una dintre problemele care obsedeaza ufologii americani si ii divizeaza in tabere este existenta sau inexistenta unui grup oficial, misterios si ultrasecret, numit Majestic-12 sau MJ-12, singurul care ar avea acces la toate secretele privind prezenta extraterestra pe Pamant.
A venit vremea sa stim mai multe despre lumina si frumusetea bijuteriilor Kabbalah. ... Cartea Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor de Thea O. Haimovitz, aparuta la Editura RAO, va fi lansata astazi, 28 iunie, la orele 17.00, la Grand Hotel Continental.
Cum l-am invins pe Dracula este romanul de debut semnat Nicole Dutu. Cartea a aparut la Libris Editorial si a fost lansata vineri, 9 iunie, la Carturesti Carusel.
Tot mai multi specialisti avertizeaza ca ne confruntam cu o adevarata epidemie de obezitate. In acest context alarmant, a fost lansata cartea "Abecedar de obezitate", un ghid care vine in sprijinul persoanelor supraponderale si al celor care sufera de obezitate. Scris de prof.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Eco Chettusia organizeaza lansarea cartii Pasari din Delta Dunarii si imprejurimi scrisa si ilustrata de autorul tulcean Mihai Baciu. Evenimentul va avea loc marti, 4 aprilie 2017 de la ora 18:00, la sediul Muzeului din Șos.
Numarul real al persoanelor afectate de boli respiratorii cronice a fost aproximat pana acum, deoarece nu a existat niciun studiu care sa cuprinda cifre reprezentative la nivel national.
De data aceasta vor exista doua versiuni in loc de una. CS3, caci asa este denumit, va fi oferit in varianta Standard si cea Extended.
Recent, la Hotel Alexander din Bucuresti, a avut loc o aniversare extraordinara: 100 de editii ale revistei Tango - Marea Dragoste si o aniversare plina de iubire.
Cu totii iubim cafeaua si parca nu ne putem incepe ziua fara ea. Cafeaua nu este doar sursa numarul unu de antioxidanti, asa cum sugereaza un studiu al Universitatii din Scranton, ci si un bun afrodiziac.
posdru/168/6.1/s/14589, care este rezultatul unuio efort sustinut al beneficiarului si partenerilor implicati de a crea o retea integrata si coerenta de intreprinderi sociale. Durata de desfasurare a proiectului este de 12 luni.
Este locul in care se intalnesc cei mai puternici producatori, procesatori, distribuitori si importatori din nutritie, suplimente alimentare, alimente functionale, bauturi energizante, plante medicinale si fitoterapie, cosmetice si ingrijire corporala. Unul dintre expozanti este si Albina Carpatina cu produse apicole.
FagureleCuMiere.ro are un stand in cadrul Food Revolution ce se desfasoara in acest week-end la Gradina Verona. Dan Capitanu, cel care conduce aceasta afacere, alaturi de sotia sa, Maria, ne asigura de faptul ca magazinul online al sau si al sotiei, de miere si produse apicole, ofera:
Monini, ca un adevarat master-chef, special pentru toti gurmanzii simandicosi din intreaga lume, a selectat o linie completa de uleiuri de masline extra virgine aromate. Uleiuri care pot adauga rapid si usor o nota speciala, gourmet, oricarui fel de mancare.
google-analytics.com