Cautare

2225 de rezultate pentru "cartea diversificarea raw si vegana de ligia pop va fi lansata la showrrom ul exotique" (4.69 secunde)
Cedric Mims, profesor de microbiologie la Londra, a intocmit aceasta lucrare unica luand in considerare toate aspectele mortii, de la cele ce tin de spiritualitate, viata dupa moarte, mitologie si istorie, pana la cele referitoare la cauze ale mortii, autopsii si ritualuri funerare.
Cartea Marele Urias Prietenos, scrisa de Roald Dahl, este fascinanta. Cartea a fost tradusa in limba romana prima oara in 2013 la Editura Arthur, si retiparita in 2016, intr-o noua editie cartonata si ilustrata, cu prilejul premierei in Romania a filmului cu acelasi titlu al lui Spielberg.
Scriitori si publicisti botosaneni. ... Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... I-IV, 1954-1958) si Scoala cu clasele I-VIII nr. ... V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr.
Osho, pe numele sau la nastere Chandra Mohan Jain, numit in anii 1960 Acharya Rajneesh, apoi Bhagwan Shree Rajneesh (in anii 1970-1980), apoi Osho in ultimii ani ai vietii (11 decembrie 1931 - 19 ianuarie 1990) a fost un filozof, guru si invatator spiritual indian, fondator al curentului spiritual Neo-Sannyas, Rajnish sau Oshoism.
Nascut la 1.04.1940, in Resita. ... Este un celebru scriitor si ufolog (cercetator al fenomenului OZN si al civilizatiilor extraterestre), matematician, informatician. Dan Farcas este, din 2006, cetatean de onoare al municipiului Resita. A absolvit facultatea de matematica si fizica la Timisoara.
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. ... Lansarea cartii a avut loc la Texas West Grill Restaurant (Bd.
" SALT ISTORIC FACUT DE OMENIRE" NASA a anuntat joi, oficial, ca sonda spatiala americana Voyager 1, lansata in 1977, a devenit primul obiect facut de om care a parasit Sistemul Solar.
Vizita a presedintelui Traian Basescu (foto) la Moscova, asteptata inca din toamna anului trecut, nu pare sa se prefigureze intr-un viitor apropiat, dupa cum a lasat sa se inteleaga seful diplomatiei ruse, care a precizat, dupa intalnirea cu omologul sau roman, ca vor continua contactele pe aceasta tema.
In acest sens, statul a pus la dispozitie un fond de circa 6.000 de miliarde de lei vechi, bani pe care bancile care au incheiat protocoale cu Ministerul Agriculturii ii acorda sub forma de credite avantajoase.
In vederea pregatirii pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, Institutul National de Administratie, scoala practica dedicata formarii profesionale de excelenta pentru functionarii publici, are in proiect organizarea unor cursuri de specializare, in cadrul carora experti din cadrul Agentiei de Plati Pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit urmeaza sa efectueze module de pregatire pe profile si specialitati sau cursuri de specialitate in cadrul INA.
Un salon de înfrumusetare care sa cuprinda cosmetica, frizerie, coafura sau sala de fitness, solar ori salon de masaj este o afacere care poate aduce un profit frumos, bazându-se pe dorinta oricarui om de a arata cât mai sanatos.Saloanele de cosmetica sunt afaceri care aduc câstiguri pentru cei dispusi sa înceapa o astfel de afacere.
Banii europeni destinati Romaniei pot indeplini cele mai indraznete idei de afaceri. Site-ul Euractiv face o analiza a situatiei actuale a fondurilor europene si da cateva idei de afaceri.
Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) care vor investi in crearea de noi amplasamente de productie, extinderea unui spatiu existent sau in diversificarea portofoliului pot beneficia de un ajutor de stat regional, dupa ce Consiliul Concurentei a avizat schema acestuia.
Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: ... Castiga cartea "Istoria ilustrata a Romaniei"'. Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare. 'Esti in pana de carti bune?
Interpreta de muzica de folclor si mai nou, in ochii spectatorilor, mezzo soprana de succes, Lavinia Goste va sustine doua concerte inedite pe 1 si 8 martie, la Sala Teatrelli, ora 20:00, parte a spectacolului "Love is in the music", organizat de Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al municipiului Bucuresti.
Lora da startul ULive Session, cel mai de anvergura proiect Live din Romania, cu o varianta exploziva pentru cel mai recent single, Valul. Alaturi de band-ul ei, Lora, the show girl si una dintre cele mai bune voci din tara, pune in scena o versiune inedita a piesei Valul.
Vara a trecut si ramanem cu amintiri de amor, dar si cu o surpriza din partea lui Dorian. Artistul continua ULive Session, cel mai de anvergura proiect Live din Romania, cu o alta versiune a piesei De Amor.
Ca de fiecare data, proiectul YellLow reuseste sa ne poarte intr-o alta dimensiune, intr-o calatorie printre stele, unde uitam de tangibil si ne lasam purtati de muzica. Spaceships este prima piesa dintr-o serie de trei pe care trupa YellLow ne-o prezinta intr-o varianta live.
Ca de fiecare data, proiectul YellLow reuseste sa ne poarte intr-o alta dimensiune, intr-o calatorie printre stele, unde uitam de tangibil si ne lasam purtati de muzica. Spaceships este prima piesa dintr-o serie de trei pe care trupa YellLow ne-o prezinta intr-o varianta live.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
google-analytics.com