Cautare

2225 de rezultate pentru "cartea diversificarea raw si vegana de ligia pop va fi lansata la showrrom ul exotique" (6.51 secunde)
Anul 2014 este echivalentul anului Calului de Lemn in zodiacul chinezesc. Fiecare semn al horoscopului oriental, cu echivalent si in cel european, este influentat de trasaturile specifice acestui animal care guverneaza urmatoarele 12 luni.
Pe 8 decembrie, Exotique va fi prezent la Bazarul de Craciun de la Romexpo unde, ca si in anii precedenti, va asigura mobilierul zonei de socializare si comunicari.
Azi, la showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii, vom bea cafea si ceai organic si apa pura, alkalina, Kangen, vom asculta despre cum ne putem alinia si armoniza chackrele, cum ne putem curata aura si mai ales cum putem sa ne eliberam de bagajul negativ din trecut, de emotiile distructive si cauzatoare de boli.
- Nu putem trai fara dragoste, fara bucuria de a primi si darui. ... De martisor darul meu pentru toti cei ce iubesc cartea: un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu.
Chiar daca numai circa 5-10% dintre observatii sunt complet inexplicabile, sunt totusi prea multe aparitii, care seamana prea mult intre ele, iar comportamentul lor este prea inteligent pentru a fi procese naturale.
DIKTATUL DE LA BRUXELLES VA FI IN ANUL 2014 ?! (1) In anul 2013, romanii se pregatesc sa sarbatoreasca 95 de ani de la Marea Unire de la Alba-Iulia, de la infaptuirea Romaniei Mari.
Numarul angajatilor din Dolj care acceptau sa primeasca un salariu minim pe economie în cartea de munca, pentru ca la salariu sa primeasca mai multi bani, era, în anii trecuti, destul de mare.
Deschizi cartea Purtatorul de cuvinte a lui Ioan Gyuri Pascu si te intampina un motto: "Consumul excesiv de ganduri dauneaza grav seninatatii!" Ce faci? Iti lasi gandurile mai incolo si rasfoiesti cartea cu seninatate sau iti ascuti atentia sa gasesti acele ganduri care dauneaza...
In Anglia a aparut, in octombrie 2016, cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei), de Dan D. Farcas, la Editura Flying Disk Press, editor fiind ufologul veteran Philip Mantle. Cartea poate fi cumparata deocamdata doar pe reteaua Amazon. Cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei), scrisa de Dan D.
Pe site-ul ASAFAN ROMANIA a aparut un text despre o noua carte, OZN-uri deasupra Romaniei. La inceputul lunii noiembrie 2017 a aparut, la editura Lifestyle, parte a Grupului Editorial Trei, in colectia Trebuie sa stii, coordonata de Constantin Dumitru-Palcus, cartea OZN-URI DEASUPRA ROMANIEI de Dan D.
ULive Session continua cu Giulia si o varianta live a celui mai recent single - Ne vedem noi. Direct din mansarda celui mai mai de anvergura proiect live, Giulia si bandul sau ne aduc o varianta pe cat de sensibila, pe atat de powerful a piesei Ne vedem noi.
"Dupa 1989 s-a dezvoltat, in Romania, un foarte puternic si agresiv curent antinational" Intr-un interviu acordat revistei Romania Eroica, prof. ... Ioan Scurtu vorbeste despre implicatiile Primului Razboi Mondial, de la a carui declansare s-a implinit un secol in 2014, si despre rolul istoriei si istoricilor in societatea actuala.
CARAVANA METROPOLIS revine vara aceasta cu cele mai bune 15 filme europene si de autor, in Bucuresti si alte noua orase din tara, a anuntat Asociatia Culturala Metropolis, cea care organizeaza evenimentul.
Cartea bucatarului profesionist de Gabriela Berechet va fi lansata astazi, la orele 18.00, la Hotel Yesterday Bucuresti. Lucrarea de fata reprezinta rodul unei bogate experiente, oferita publicului larg cu scopul de a face viata gastronomica sa devina mai interesanta, mai atractiva si mai bogata.
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
Imi doresc foarte mult ca aceste randuri sa ofere celor care reusesc sa le parcurga rabdare, calm si intelepciune in intelegerea propriilor lor relatii, incepand cu cea mai importanta, CEA CU EL INSUSI.
EIBAB - BIENALA de CARTE - OBIECT, ANAV "Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane prezinta astazi, de la ora 19.00, in spatiul cultural Gallery din Strada Leonida nr.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Albumul Undeva al lui Calin Pop va fi lansat oficial joi, 12 iunie 2014, pe terasa "Morgan La Dud" dupa urmatorul program: - orele 13, conferinta de presa unde sunt asteptate toate persoanele interesate si care activeaza in presa, radio si televiziune;
Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details si DayDay sunt trupele care vor urca pe scena, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii la Bucharest Craft Beer Festival 2018.
google-analytics.com