Cautare

861 de rezultate pentru "capota teodor" (6.04 secunde)
Capota s-a deschis in timpul mersului. "Mi-a zburat grila din fata Touaregului si mi-a acoperit total prbrizul. Masina a intrat in derapaj, dar prezenta de spirit a soferului a fost foarte buna si a evitat orice accident.
De frica cainelui, individul s-a urcat pe un autoturism marca BMW, provocand distrugeri la capota motor, plafon si spargand parbrizul.
Fata practic s-a lovit singura de capota masinii, iar in urma loviturii si-a fracturat un picior."O minora de sapte ani a traversat strada printr-un loc nepermis si fara sa se asigure si a fost acrosata de un autoturism.
Pe scurt, o masina (de obicei cu numere de inmatriculare straine) este oprita pe marginea soselei cu capota deschisa, iar langa ea se afla un barbat sau o femeie care face semne disperate sa opresti ca sa dai o mana de ajutor.
Cele doua persoane, care se aflau pe capota autoturismului, la sosirea pompierilor, au fost salvate de catre acestia cu ajutorul mijloacelor de interventie din dotare.
Un barbat a fost arestat dupa ce a agresat si amenintat cu moartea o femeie in Bucuresti. El s-a urcat pe capota masinii in care ea se baricadase si a inceput sa loveasca parbrizul cu picioarele.
Ministrul de Externe, Teodor Baconschi sau cel al Dezvoltarii, Elena Udrea, pot fi variante de candidat pentru PDL la alegerile prezidentiale din 2014, afirma Adriean Videanu, intr-un interviu pentru Romania libera.
Nu se pune problema iesirii mele la pensie In discursul sau, presedintele Basescu le-a multumit lui Teodor Stolojan, Adriean Videanu si Radu Berceanu, "care, desi sunt in partid, au ales sa lase loc generatiei noi".
Unul la Camera Deputatilor, prin demisia lui Vasile Soporan, si unul la Senat, prin plecarea la SIE a lui Teodor Melescanu. Numirea lui Teodor Melescanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe a fost validata in 28 februarie de Parlament.
El a declarat ca Teodor Campeanu, fost senator taranist in legislatura 1996-2000, a avut inainte de recalculare o pensie de 6,7 milioane de lei vechi, iar dupa recalculare a obtinut 9,5 milioane de lei vechi. ... Teodor Campeanu are peste 70 de ani.
Incurcaturi procedurale Presedintele Comisiei juridice, udemeristul Peter Eckstein Kovacs, a venit cu solutia, inaintata presedintelui de sedinta, liberalul Teodor Melescanu, de a se supune la vot punct cu punct textele propuse spre adoptare plenului de Comisia de mediere si, la sfarsit, textul in ansamblul sau.
Motreanu a precizat ca propunerea vicepresedintelui PNL Teodor Melescanu privind desfiintarea Curtii Constitutionale nu a fost inca discutata la nivelul comisiei interne pentru revizuirea Constitutiei, insa pana acum nu a intrunit foarte multe pareri favorabile.
Patriciu nu dauneaza imaginii partidului Liderii PNL Puiu Hasotti si Teodor Melescanu au declarat ieri ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu nu afecteaza imaginea partidului, in replica la afirmatiile fostului presedinte liberal, Valeriu Stoica.
Teodor Atanasiu (foto), presedintele PNL Alba si ministru al Apararii, sustine ca Alianta PNL-PD nu mai functioneaza in judet. ... Propunerea de excludere din partid a primarului din Zlatna a fost facuta chiar de catre presedintele PNL Alba, ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu.
Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?). ... Radu Muntean - Un etaj mai jos Corneliu Porumboiu - Comoara Cel mai bun actor intr-un rol principal (intr-un film de lung metraj fictiune) Teodor Corban - Aferim!
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a depus in cursul zilei de ieri la Parchetul instantei supreme o plangere penala impotriva ministrului Apararii, Teodor Atanasiu. Motivul acestei decizii il constituie faptul ca Teodor Atanasiu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca ar fi manipulat presa prin informatii furnizate jurnalistilor neoficial.
Dar Valeriu Stoica este mai degraba popular in ultima perioada, iar Teodor Stolojan poate fi orice, si popular si democrat".
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, sustine ca senatorul independent Ioan Talpes "este inca ofiter activ" si ca vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, a fost, inainte de 1989, "ofiter acoperit". ... De asemenea, Gusa a sustinut ca vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu este "fost ofiter acoperit".
De asemenea, Gusa a declarat ca si vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a fost, inainte de 1989, "ofiter acoperit".
Audierea de ieri a ministrului liberal al Apararii, Teodor Atanasiu, la Comisia speciala de la Cotroceni a durat numai un sfert de ora. ... Un cotidian central relata la inceputul lui iulie ca Teodor Atanasiu ar fi declarat:
google-analytics.com