Cautare

861 de rezultate pentru "capota teodor" (7.25 secunde)
TEODOR de 19 ani, toti din Bucuresti, care, la data de 20.10.2010, ora 14.00, au incercat sa-l deposedeze prin violenta si amenintare cu un pistol, purtand cagule pe fata, pe un barbat de 30 de ani din Bucuresti, curier la o societate comerciala, de un plic expediat de o societate comerciala din municipiul Cluj, pe numele unui barbat din Bucuresti.
Marian Daniel Vanghelie (USL), Mihai Atanasoaei (PDL), Daniel Schmid (PP-DD), Corin Romanescu (UNPR), Ioan Dinu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Marin Razvan Catana (PSR), Luminita Erghid (Partidul Verde), Adrian Stoica (Partidul Ecologist Roman), Ioan Chiru (Partidul Poporului), Ilie Gramescu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Adrian Edu (Partidul Romaniei Europene), Laurentiu Iordache Sile (Partidul "Totul pentru Tara"), Ioan Rusu (PP-PS), Florin Rusu (Partidul National Democrat Crestin), Bogdan Alexandru Capota (PNG-CD), Baniay Attila Alexandru (UDMR), Nicusor Gigartu (PRM), Sorina Stefania Constantin (Partidul Forta Civica), Mihai Hrynczuk (Partidul Alianta Socialista), Aurel Catalin Stochita si Mugur Mihaescu, candidati independenti.
Acesta este primul pas pentru a vedea cat de legale au fost acele anchete, cat de legal a fost ca oamenii sa jure pe Biblie, pe capota masinii.
Dl Iohannis ar trebui sa primeasca o astfel de lectie de democratie, chiar daca va iesi cu pardesiul amintirilor usor sifonat pe capota Mercedesului blindat.
Deoarece fostii proprietari, in ciuda cailor putere putini de sub capota, au trait mereu cu impresia ca detin o masina de curse.
Sub capota stau cuminti nu mai putin de 280 si, mai, nou 300 de cai putere capabili sa potoleasca setea de adrenalina a soferului.
Apoi - dupa cate isi amintea ea - cei doi au iesit din masina, au ridicat capota motorului sa vada ce putea cauza defectiunea.
In timp ce conducatorul auto a deschis capota pentru a vedea ce este, o rafala de ploaie s-a abatut peste ei, venita ca din senin.
Cateva au capota ridicata si motoarele pornite. In interiorul muzeluui sunt si 2 motociclete Mobra, la fel de celebre: 50 Super si Hoinar.
Grupul parlamentar al PRM l-a desemnat ca reprezentant pe Marian Capota, iar ca supleant, pe Adrian George Roseti, iar PNL l-a desemnat pe Radu Mihai Saptefrati, iar ca supleant, pe Razvan Pop.
Presedintele Asociatiei Comunelor, Vasile Capota, a aratat ca unii primari prefera reabilitarea unor imobile deja existente in localitati, decat sa construiasca altele.
Capota Marian, din partea Grupului parlamentar PRM din Senat; • Tanase Tiberiu din partea Grupului parlamentar al Minoritatilor Nationale din Camera Deputatilor;
"Pot sa spun ca se resimte o presiune din partea partidelor politice din moment ce, spre exemplu la Galati, s-a anulat protestul de la sfarsitul saptamanii trecute", a declarat Vasile Capota, presedintele Asociatiei Comunelor.
Utilizarea proiectului a permis producatorului de automobile sa renunte la eleronul din cauciuc aplicat peste capota, reducand costurile de productie.
Este practic imposibil ca Marin Duica, Lena Svetlana Varnovici, Stela Molinceanu, Cristina Dinu, Ioana Paraschiva Capota si Anca Moldovan sa se nasca toate in Constanta, pe 01.01.1910, astfel incat credem ca avem de-a face cu o frauda in toata regula.
Sub capota, coreenii au instalat un motor diesel Common Rail 200xdi capabil sa dezvolte nu mai putin de 141 CP, valoare considerata de catre specialisti drept cea mai inalta din clasa sa.
Sub capota autovehiculului se afla un motor cu patru cilindri in linie, cu 16 valve, care permite automobilului o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 9,6 secunde.
De asemenea, o capota cu un look sportiv cu guri de aerisire, un eleron cu marginea arcuita, pleoape de faruri si o teava de esapament cu valve duble fac parte din oferta.
Shelby GT 500 dus la 700 CP, fara garantie de la Roush Performance Proprietarii de Ford GT pot sta linistiti, bucurandu-se de cei 500 CP ce stau ascunsi sub capota, sau pot apela la inginerii de la Roush Performance care vor impinge la extrem performantele lui GT 500, facandu-l sa genereze pana la 700 CP.
675 de cai putere sub aceeasi capota, datorati in mare parte imbunatatirii sistemului de racire. In plus, Mopar a echipat conceptul cu suspensie reglabila si jante negre din aliaj usor, incaltate in cauciucuri care poarta marca Michelin.
google-analytics.com