Cautare

17954 de rezultate pentru "cand" (3.80 secunde)
Ascult Mozart, cand vreau sa ma mentin, Wagner, cand vreau sa fiu invingator (Autoare: ... Mozart, cand vreau sa ma mentin, Wagner, cand vreau sa fiu invingator. ... Ascult muzica atunci cand ma bucur de ceva. ... Am norocul ca, la 5:30 cand plec eu, traficul este mai putin aglomerat.
Cand faceam cercetari pentru prima mea carte, am ajuns la concluzia ca celulele au inteligenta lor. ... Cand imaginile au fost schimbate cu un film de groaza, ADN-ul a inceput, brusc, sa se restranga, contractandu-se.
Cand el a venit la putere, nu avea atat de multi oameni capabili, pe care sa-i puna in locul kemalistilor din structurile de stat, inclusiv din armata Atunci, a venit Fethullah Gulen, care i-a oferit oameni. ... Ar fi fost prima oara cand izbucnea razboi civil intr-o tara a NATO.
Putem vorbi de servitor-servitoare, de muncitor-muncitoare dar politia gramaticala actioneaza inca atunci cand vorbim de senator-senatoare. ... Putem utiliza orice caz gramatical dorim atunci cand folosim substantivele dar nu si orice gen. ... cand barbatii il exercita el trebuie sa sune a stiinta (episteme).
Cand il auzi pe Iohannis ca vorbeste de penali, de moralitate, iti vine sa emigrezi din Romania pe motiv de Ghinion.
Dupa parea mea si am mai spus asta, chiar cand au izbucnit masiv protestele, ca PSD a cam pierdut jocul. ... Cum sa ramana tefelistii fara semnal exact cand se screm mai tare sa verse carabusi aurii.
Initial au crezut ca a luat foc cabana principala, dar aceasta presupunere a fost eliminata in curand, atunci cand lumina a disparut brusc. ... Parca plutea, cand pe un picior, cand pe celalalt.
Abia a trecut plutonierul de coltul blocului cand a auzit un vajait ciudat si a simtit un curent puternic de aer.
In luna ianuarie a anului 1980, pe cand familia ei locuia la curte, in zona Mihai Bravu, a avut, intr-o noapte, o traire ciudata.
Atunci cand era mic, vizita des un vecin batran care povestea lucruri nemaiauzite, intre altele despre un pom fermecat care crestea langa gardul sau si facea niste fructe, ca un soi de pere marunte, care nu se coceau decat intr-o anumita zi si nu in fiecare an.
Terminase de realimentat avionul de vanatoare, la 9000 metri altitudine, deasupra Marii Nordului, cand a fost anuntat de la punctul de control din Londra ca radarul a observat o aeronava neidentificata, la 300 de metri deasupra unei zone intre Oxford si Stonehenge.
Cum va fi vremea in intervalul 1-14 ianuarie 2018 in Banat Vremea, deosebit de calda in prima zi a intervalului, cand media regionala a temperaturilor maxime va fi de 11-12 grade, se va raci treptat in zilele urmatoare, astfel incat, pe 3 si 4 ianuarie, media termica diurna va fi de 5-6 grade.
Si cand veti gasi in sfarsit niste extraterestri, aduceti-i in Times Square. ... Suna-ma cand ai o invitatie la cina de la un extraterestru. ... Ma intreb daca, atunci cand soarele straluceste, ei stau sub pamant ca liliecii. Sunt, de asemenea, precaut cu nuantele antropomorfe -de exemplu, atunci cand cineva spune:
Chiar si noi, adultii, avem nevoie de dulce cand nu suntem bine emotional. ... Mancam cand parintilor mei nu le era bine unul cu altul, cand nu eram fericita cu mine, cand ma parasea iubitul. Si acum, uneori, mananc cand sunt stresata, a completat Olivia Mantelers.
Potrivit astrologilor, influenta pe care o au astrele, cand vine vorba de personalitatea unei femei, este foarte mare. ... Cand se enerveaza, ataca violent, dupa care se retrage in umbrele adancurilor. ... Fecioara este foarte pisaloaga si inflexibila, mai ales cand este calcata pe nervi.
El spune ca a fost confruntat cu acest fenomen atunci cand a vazut o fotografie, din 1952, cu lumini misterioase zburand deasupra cladirii Capitoliului din Washington, un incident faimos in care au fost ridicate de la sol si avioane de vanatoare, desigur, fara succes.
Nu primeam rezidenti, dar cand aveam un caz la sala- facusem deja o rutina in operarea tumorilor cerebrale localizate intr-o anumita zona -, trebuia sa iau un coleg mai tanar si sa ii explic caile si cum se face.
- Atunci cand esti deschis in fata prezentei unei alte persoane, cand aceasta prezenta te face sa te simti implinit, cand iti confera o stare de fericire, putem vorbi de comuniune. ... - Ce vrei sa spui atunci cand afirmi:
Cand Voorhis a auzit ca au fost observate niste obiecte neobisnuite, s-a asigurat ca datele sa fie inregistrate in permanenta. ... Stateau mai mult pe loc, dar cand se miscau, se deplasau atat de repede incat nu le puteai urmari.
De fiecare data cand unul dintre proprietarii caselor din zona isi face baie, vecinii sunt inundati cu mizeria care se intoarce din canalizare in curtile lor.
google-analytics.com