Cautare

2853 de rezultate pentru "campania stop violenta unifight" (2.72 secunde)
De undeva trebuie sa se puna stop. Eu asa consider“, a apreciat redactorul de la postul public de radio.
"Poate fi o solutie ca Monica Iacob-Ridzi sa aleaga sa demisioneze si sa puna astfel stop speculatiilor care se fac pe seama acestui dosar si comparatiilor care se fac iiintre ea si cazul Adrian Nastase, spre exemplu.
"Ba, stop cu hotia!". Eu tin foarte mult la el. Dar de unul singur e greu. GdS: De ce paradoxal?
Baietelul a fost salvat de catre medici dupa ce a suferit un stop respirator din cauza ca a regurgitat hrana.
Victor Brannstrom a fost transportat de urgenta la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva, scrie presa suedeza, care sustine ca decesul a survenit cel mai probabil ca urmare a unui stop cardiac.
Doctorul Calin Man, purtatorul de cuvant al DSP Maramures, a declarat ca a fost vorba de un deces "subit", senatorul ajungand la spital in stop cardio-respirator.
Renny decide sa puna stop acestei legaturi, dar cand o intalneste pe faimoasa vaduva se trezeste prins fara voie in itele ei periculoase.
Ma mut in centrul orasului si revad Palatul cu arhitectura lui aparte, intersectia Stop (singurul semafor din oras, pe atunci), vechiul hotel, care azi nu mai exista.
Fiecare persoana pe acest Pamant are o zi de nastere si in acea zi, datorita urarilor, telefoanelor non stop, mesajelor si caldurii prietenilor poate ajunge sa se simta cel mai special om din Univers.
De luni pana joi, intre 2 si 5 octombrie, copiii cu varste intre 8 - 12 ani vor putea participa la atelierul de animație stop motion cu Ion Arama, regizor, ilustrator si animator, si Radu C.
Evenimentul, aflat in acest an la cea de-a treia ediție, are loc intre 31 august si 2 septembrie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr.
El este prezent si la sectiunea "misiunea noastra", unde este surprins intr-un stop-cadru, de aceasta data in dreapta lui Mircea Geoana, in prezidiul unei sedinte, desi a demisionat in urma cu aproape o luna din functia de presedinte executiv al partidului, in urma votul de neincredere dat de filialele PSD.
Aceasta a spus ca a auzit un om tipand "STOP" si s-a uitat la el, insa a fost prea tarziu.
Pe autostrada No 7 s-au oprit la un stop rosu si au observat o nava, plutind sub plafonul de nori.
Aproape ca nu era circulatie, am avut numai doua opriri la stop si a trebuit sa astept doar cateva clipe.
stop, ma opresc. Despre oamenii care isi mananca emotiile, ce credeti? Despre copiii obezi ai caror parinti fie detin statutul de carton sau cei care sunt indiferenti?
Pompa cu functionare non-stop Fara ca noi sa fim constienti de asta, inima noastra isi face datoria neintrerupt, zi si noapte.
NASA a lansat un serviciu care transmite, cu ajutorul a 4 camere video de inalta definitie, in timp real, non-stop, imagini ale suprafetei pamantesti, vazuta din spatiu, de pe Statia Spatiala Internationala (ISS).
Tragedia a avut loc in acest weekend si copilul a facut stop cardio-respirator, in momentul in care a fost bagat in cristelnita.
la supradozare, preparatele din lacramioare devin toxice, scad tensiunea arteriala, maresc ritmul cardiac, provoaca tulburari cardiace si respiratorii, poliurie, ameteli, sufocare, greturi, crampe, dureri abdominale, spasme, ajungand pana la stop cardiac.
google-analytics.com