Pentru ca ii pasa si pentru ca pledeaza pentru aplicarea legilor europene atat pentru drepturile omului, cat si pentru drepturile animalelor, Nadine isi asteapta semenii duminica, la un nou protest. A avut curajul sa fie prima vedeta de la noi care a initiat un protest dupa ce un baietel de 4 ani a murit sfasiat de caini.
A luat astfel atitudine si a mers la Primaria Capitalei, care i-a aprobat cererea. Pe 8 septembrie, in alveola din fata Camerei Deputatilor de la Parcul Izvor a iesit pentru prima oara in strada sa protesteze pentru ca isi doreste aplicarea unor programe pentru controlul animalelor, neincurajand astfel violenta impotriva acestora, ci doar respectarea unor drepturi atat ale oamenilor, cat si ale animalelor si a reusit sa adune 600 de persoane la protestul pentru controlul animalelor fara stapani. Totodata, artista a initiat si petitia: Strada mea nu e cotet!, pe care o puteti inca semna aici: http://www.petitieonline.ro/petitie/strada_mea_nu_e_cotet_-p18091150.html
Duminica, Nadine iese din nou in strada si va asteapta sa fiti alaturi de ea!

"Oameni buni!

Continuam protestele. Duminica, 11:00-12:30, in parcul din Piata Unirii.
Vrem ca toti cainii fara stapan sa stea in adaposturi sau familii iubitoare, unde sa fie ingrijiti responsabil, iar pentru noi, oamenii...Vrem atat de multe... dar pe rand. Duminica vom cere sa fim in siguranta pe strazile tarii, sa iesim in parcuri curate, sa mergem pe biciclete si rotile fara a fi fugariti de caini, sa nu mai vedem la fiecare colt de strada caini /pisici fara stapani, infometati, schiloditi, bolnavi. Trebuie sa incepem de undeva, iar asta este un inceput bun.
Dragii mei, vom protesta numai o ora si jumatate, tocmai de aceea, va rog ,veniti in numar cat mai mare. De data asta, luati si bicicletele de acasa, fie ele de copii sau adulti, veniti si cu rolele. Vrem sa celebram totodata calitatea vietii si bucuria la care avem dreptul si in afara casei, pe strazile comunitatilor noastre.
Ma delimitez ferm, de toti cei ce nu respecta drepturile animalelor sau instiga la violenta impotriva lor.
Sa va fie numai bine si ne vedem la protest!", a postat Nadine pe Facebook, increzatoare ca va obtine ce isi doreste in urma acestor proteste pe care le-a initiat si care i-au fost aprobate de catre Primaria Capitalei.