Cautare

2931 de rezultate pentru "camera" (3.60 secunde)
Caz in care s-ar putea confrunta si cu o fosta colega, Corina Cretu, cu care Ponta vrea si el sa atace Cotrocenii - Deocamdata, conform unui sondaj INSCOP, Iohannis conduce intr-un top al candidatilor in care concureaza cam de unul singur - O videoconferinta a procurorilor DNA cu fugarul Ghita, care se pare ca a obtinut azil politic in Serbia, desface capacul unei oale sub presiune care va face explozie peste doar vreo 2 zile - Investigata de Inspectia Judiciara pentru ignorarea prevederilor legale privitoare la completele de 5, Cristina Tarcea face dezvaluiri despre o posibila implicare (in ce?) a lui Dorneanu, afirmand ca acesta ar fi chemat-o sa discute intr-o camera intunecoasa si fara telefoane mobile.
Intr-o camera locuiau bunicul meu, preotul Chiricuta, cu sotia Virginica, in alta camera stateau sora tatalui meu " pediatra, cu sotul ei, tot medic si noi patru, in a treia camera.
Apel pentru votarea legilor integrarii Secretarul de stat din Departamenatul pentru Relatia cu Parlamentul, Cristina Pocora, a lansat ieri un apel catre parlamentarii Coalitiei si ai Opozitiei pentru a acorda prioritate si a sustine legile UE, aratand ca Senatul si Camera Deputatilor au adoptat doar 4 din totalul celor 40 de legi.
Asa a luat nastere ideea de a infiinta, pe propria cheltuiala, o veritabila camera de comert numai a Constantei, la Bruxelles.
La randul lor, juristii de la Camera trebuie sa se pronunte, din nou, daca ANI va controla averile sau doar declaratiile de avere si care vor fi procedurile prin care inspectorul de integritate va face acest demers.
Dupa cinci zile de vacanta petrecute in Turcia, parlamentarii din Comisia pentru invatamant au ajuns la concluzia ca au nevoie de o camera de joaca la Parlament, ca medicii romani sunt mai buni decat cei turci, ca "ciorba turca" nu este cine stie ce si au constatat ca au pus cateva kilograme pe ei din cauza baclavalelor.
Autoritatea Nationala pentru Turism a trecut de ieri in subordinea Cancelariei primului- ministru, dupa ce un proiect de lege initiat in acest sens a fost votat de Camera Deputatilor.
"Mi se pare normal ca noua echipa de conducere a PSD sa poata sa-si desemneze candidatul pentru functia de vicepresedinte la Camera" - a declarat Mitrea.
Camera Deputatilor a dat ieri castig de cauza unei initiative legislative apartinand deputatilor PSD Tudor Mohora, Valer Dorneanu si Florin Iordache.
Partidul Democrat a anuntat ca va contesta la Curtea Constitutionala Legea referendumului in forma adoptata de Camera Deputatilor, care prevede ca presedintele ales in turul al doilea de scrutin poate fi demis cu majoritatea celor care se prezinta la urne.
Este in acelasi stadiu, nemiscat, in comisia din Camera Deputatilor", a spus Buzatu. ... Conservatorii, aprigi contestatari ai presedintelui, prefera un vot mixt, in functie de Camera din parlament. "La Senat sa fie vot uninominal, iar la Camera Deputatilor vot proportional pe liste si uninominal.
In opinia sa, propunerea lui Victor Ponta privind in-troducerea unei motiuni similare pe justitie si la Camera Deputatilor este o idee buna intrucat ea presupune "preluarea stafetei de catre Camera", ceea ce va face ca motiunea sa devina si mai convingatoare.
"Ordonante neconstitutionale" Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, Marton Arpad, a afirmat ca votul de respingere a ordonantei acor-dat de deputatii uniunii nu inseamna ca UDMR si-ar retrage sprijinul fata de Macovei.
Tudorel Toader a fost numit judecator de catre Camera Deputatilor in 2006, pentru un mandat care expira tot in 2007, el ocupand functia devenita vacanta in urma demisiei in aprilie 2006 a lui Constantin Doldur.
Deputatii democrati au votat ieri impotriva abilitarii Guvernului de a emite ordonante, insa, cu cele 156 de voturi "pentru", 53 de voturi "impotriva" si 3 abtineri, proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare, a fost adoptat de Camera Deputatilor.
Pana pe 15 septembrie, actul normativ ar trebui adoptat in Senat si apoi dezbatut in regim de urgenta in Camera Deputatilor.
Deputatul UDMR Marton Arpad, liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, a demisionat din functia de presedinte executiv al organizatiei teritoriale a UDMR Covasna.
Camera Deputatilor va cumpara, la inceputul anului vitor, computere si echipamente pentru videoconferinta in valoare de 4,5 milioane lei, dupa ce in luna octombrie forul legislativ a mai achizitionat computere si laptop-uri in valoare de 4,3 milioane lei, de la doua firme din Bucuresti.
Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, a anuntat, joi, ca un numar de 70 de parlamentari ai acestui partid au atacat la Curtea Constitutionala legea data de Parlament privind "casele de protocol pentru demnitari", pe motiv ca instituie privilegii pentru aceasta categorie.
Camera Deputatilor a aprobat marti, 26 februarie a.c., transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de 20 la suta din actiunile Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta de la Ministerul Transporturilor catre Consiliul Local Municipal (CLM) Constanta.
google-analytics.com