Cautare

2931 de rezultate pentru "camera" (4.83 secunde)
Scriam zilele trecute un material in care prezentam faptul ca expertii contabili si contabilii autorizati primeau prin posta indicatii de la Fisc potrivit carora trebuie sa se inscrie in Camera Consultantilor Fiscali, organism aflat in administrarea ANA.
Regiunea Campania, Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Salerno/Intertrade si Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Caserta in colaborare cu Camera de Comert Italiana pentru Romania au prezentat recent, la Hotel Intercontinental din Bucuresti, la Club Lounge, evenimentul de degustare cu ocazia Zilei Europene a Mozzarellei dde Bivolita din Regiunea Campania D.O.P.
O camera mare, cu pereti si mobilier de lemn si coloane late de sare, cu televizoare si loc de joaca special amenajat pentru copii (groapa de nisip/sare si o serie de jucarii).
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj.
Hotel Razvan*** Camera single - 35 Euro/zi Camera dubla- 39 Euro/zi Tarifele includ mic dejun bufet suedez, TVA si taxa locala.
Camera hiperbara In aceasta vila, nu gresesc cand spun ca vedeta este camera hiperbara. ... Camera hiperbara are ca principiu cresterea nivelului de oxigen din sange prin dizolvarea acestui gaz in plasma si inhalarea lui in concentratii mari la o presiune atmosferica cu mult peste limitele normale.
PARLAMENTUL BRITANIC ESTE COMPUS DIN CAMERA COMUNELOR-UNDE MEMBRII SUNT ALESI SI CAMERA LORZILOR- MEMBRII SAI SUNT NUMITI. ... PARLAMENTUL BELGIAN ESTE FORMAT DIN SENAT SI CAMERA REPREZENTANTILOR. ... EXISTA O CAMERA A DEPUTATILOR, CARE DETINE PUTEREA LEGISLATIVA SI UN CONSILIU DE STAT, CU ROL DE A CONSILIA DEPUTATII IN FORMULAREA LEGISLATIEI.
in noua componenta, Camera Deputatilor si Senatul s-au intrunit in prima sedinta de plen Cei 332 de deputati alesi in aceasta legislatura s-au intrunit ieri in prima lor sedinta de plen.
Astfel, Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege prin care Parchetul National Anticoruptie a fost transformat in Directie, asa cum au convenit toate partidele la discutiile de la Palatul Cotroceni.
la Camera Deputatilor) si stefan Tcaciuc (candidat din partea Uniunii Ucrainienilor din Romania la Camera Deputatilor), despre care CNSAS sustine ca ar fi colaborat cu fosta Securitate.
are tot 20,6%, notabil fiind ca PRM trece atit la Senat cit si la Camera Deputatilor de 16%, respectiv 15%, adica peste ceea ce a obtinut Corneliu Vadim Tudor, fiind probabil pentru prima data cind acesta nu mai reprezinta locomotiva electorala a partidului.
PSD^PUR are 48,89% la Senat si 50,08% la Camera Deputatilor, faptul ca primii doi candidati de la Senat sint din Bucuresti, iar toti ceilalti de la Camera domiciliaza in Botosanii fiind se pare explicatia diferentei.
Directia pentru comunicare, presa si relatii publice a Camerei Deputatilor a transmis ieri un comunicat de presa prin care incearca sa explice situatia mobilierului transferat de la Guvernul Romaniei la Camera Deputatilor.
CNSAS va publica pe Internet deciziile definitive ale Colegiului institutiei in cazul persoanelor care au facut politie politica, a decis ieri Camera Deputatilor, adoptand in acest sens o initiativa legislativa de modificare a Legii CNSAS propusa de trei deputati PSD si unul PRM.
Forul de conducere al PD a decis sa nu-l ratifice pe Cozmin Gusa in functia de lider al grupului parlamentar din Camera Deputatilor.
O altercatie din Camera Comunelor a fost calmata de politie cu gaze lacrimogene. ... Incidentul nu a perturbat dezbaterile din Camera Comunelor si din Camera Lorzilor.
Conducerea centrala a PSD s-a conformat prima sfaturilor date filialelor si incearca tracasarea Guvernului Tariceanu prin doua motiuni simple, una la Senat, cealalta la Camera Deputatilor.
Saptamana incepe cu un nou scandal la Camera Deputarilor.
Proiectul de lege pentru aprobarea ordonantei in cauza a fost respins de catre Senat si aprobat de Camera Deputatilor, in calitate de Camera decizionala.
Alegerile parlamentare din 2008 Insumand numarul de voturi si de parlamentari obtinuti de fiecare partid in parte pentru Camera Deputatilor si Senat, raportul intre PSD si PNL arata astfel: ... Defalcat, pentru Camera Deputatilor si Senat, raportul PSD - PNL este urmatorul: •Camera Deputatilor:
google-analytics.com